Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşAllah öyledir, benimki baya nazlıydı inş bekleyenlerinki daha fazla nazlanmadan gelir hayırlısıyla :)Var canim hayırlı olsun
Hmılelık var canım cok tebrık ederım bıze de dua et ınsallah hamılelıgın guzel ılerler.. cok uzun zamandır mı ıstıyosun ne yaptın bu ay falan cnm bıraz bılgılendırırımısım tedavı goruyormuydun
Canım benım cok fazla bı bılgım yok ama esıme gosterdıım sonucu o dıyor kı normal testmıs 48 mılyon hareketlı varmıs..Eki Görüntüle 2219325
Kızlar bakarmisiniz eşimin sperm testi nasıl sonuç ya buğün yaptık. Ben hicbişey anlamıyorum
Var canim cizgi gayet net bu kadar yanilma olcagini sanmiyorum.hayirli olsun
Çokk teşekkür ederimm, inş tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip olsun:):)Hmılelık var canım cok tebrık ederım bıze de dua et ınsallah hamılelıgın guzel ılerler.. cok uzun zamandır mı ıstıyosun ne yaptın bu ay falan cnm bıraz bılgılendırırımısım tedavı goruyormuydun
Tebrik ederim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahÇokk teşekkür ederimm, inş tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip olsun:):)
Evlendikten sonra 3 ay istemedik, ama 2 yıllık evliyim. Son 4 aya kadar ne duysam yapıyordum, son 4-5 ay bişey yapmadım çabaladıkça ve bi sonuç görmeyince evliliğim biraz zarar görmeye başladı ben de bu işin peşini bıraktım
Canim benimde midem cok yanmisti kullanirken kulaklarim ugulduyordu artik agir geliyordu ama birakmadim zaten 10 gun yapsan yumurtlama zamanina denk gelirsin oda yeter sana.ben faydasini gordum.midem yanincada gaviscon ictimYarin carsiya gideyim de corekotu soguk sıkım alayim diyorum baya gozumun onunde ogutsunler. Sabah aksam icmeye baslayayim ise yarar mi sizce ? Adet zamani bal tarcin ve tane corekotu karisimi hazirladim ama yiyemiyorum 3 gun zor yedim migdem cok kotu yanıyor. Ne yapsam bilemedim. Bir yandan birakayim diyorum bir yandan da ama faydali birseyler kullanayim diyorum. Birde adacayi alayim mi icmek icin onu da duymuştum
Klomende bile 16.gunde vurdurdum igneyi 10 gun yeterli olur mu ki ? Bnde sadece corekotu yagi icsem falan diyordum olmaz mi yani e simdi yemek icin de gec kaldimCanim benimde midem cok yanmisti kullanirken kulaklarim ugulduyordu artik agir geliyordu ama birakmadim zaten 10 gun yapsan yumurtlama zamanina denk gelirsin oda yeter sana.ben faydasini gordum.midem yanincada gaviscon ictim
Teşekkür ederim canım doktorumda diyor hareketli sayısı düşük onun dışında normal sayılır diyorCanım benım cok fazla bı bılgım yok ama esıme gosterdıım sonucu o dıyor kı normal testmıs 48 mılyon hareketlı varmıs..
Gordum canim da anlamadigim icin yazmadim. Inan bu zamana kadar bi hormon testi yaptirdim bide ultrasonla bakindim falan onlardan da ben anlamam doktor sorun yok dedi de bildim yaniEceCigdem sen anliyomusun canım ya benim attığım fotoya bi baksana
Cok sevındım senın adına cnm bnm rabbım kucagına almayo nasıp etsınÇokk teşekkür ederimm, inş tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip olsun:):)
Evlendikten sonra 3 ay istemedik, ama 2 yıllık evliyim. Son 4 aya kadar ne duysam yapıyordum, son 4-5 ay bişey yapmadım çabaladıkça ve bi sonuç görmeyince evliliğim biraz zarar görmeye başladı ben de bu işin peşini bıraktım
Canım bnm benım bılgım yok bu konuyla ılgılıYarin carsiya gideyim de corekotu soguk sıkım alayim diyorum baya gozumun onunde ogutsunler. Sabah aksam icmeye baslayayim ise yarar mi sizce ? Adet zamani bal tarcin ve tane corekotu karisimi hazirladim ama yiyemiyorum 3 gun zor yedim migdem cok kotu yanıyor. Ne yapsam bilemedim. Bir yandan birakayim diyorum bir yandan da ama faydali birseyler kullanayim diyorum. Birde adacayi alayim mi icmek icin onu da duymuştum
Anladım canımGordum canim da anlamadigim icin yazmadim. Inan bu zamana kadar bi hormon testi yaptirdim bide ultrasonla bakindim falan onlardan da ben anlamam doktor sorun yok dedi de bildim yani