- 18 Kasım 2018
- 197
- 328
Peki onu kullanırken korunmam gerekiyor mu?Cyclo proginova korunma hapı değil, adeti hormonları düzenliyor onu kullanırken 4.ayımda hamile kalmıştım
Siz korunmuş muydunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki onu kullanırken korunmam gerekiyor mu?Cyclo proginova korunma hapı değil, adeti hormonları düzenliyor onu kullanırken 4.ayımda hamile kalmıştım
Aynen öyle rahim küsermiş bilmem ne olurmuş hep bi öğüt verenler sinir oluyor insanBen evlenmeli 2 buçuk yıl oldu bir de bana yapılan baskıları düşün canım ilk başlarda ben istediğimm anda olacağını sandığım için korundum. Sürekli bana bu devirde kısırlık çok fazla düşünmüyorum deyip durma diyen akrabalar var bide.
Kısırlık ne çirkin bir sözdür yaa nefret ediyorum bu sözü kullananlardan
Ovulasyondan 12 sonra benim beta hcg 0.01 cikti.. ovulasyondan 15 gun sonra minik minik cikmaya basladi bilge_izmir
hayırr korunmadım ve hamile kaldım kullanırkenPeki onu kullanırken korunmam gerekiyor mu?
Siz korunmuş muydunuz
yani boş gebelikten mi şüphelendi ?Eki Görüntüle 2219153 Kese bu şekilde kızlar 11 mm dedi sanırım yanlış anlamadıysam
Yok cnm boş gebelikten şüphelenmedi..ama kese yapısından sağlıksız olma ihtimali olabilir dedi..ama düzelebilir de sesi boş gebelik demesi için zaten henüz erken..yani boş gebelikten mi şüphelendi ?
Canım içinde can taşıyorsun hiç Canını sıkma. Ben etrafıma bakıyorum her gün kaç sağlıklı çocuk doğuyor biraz kadercilik olacak ama doğacak çocuklarımız doğum saati belli, ne bir saat erken nede bir saat geç bunu değiştiremeyiz. Nasıl ki bizler de dünyaya geldiysek onlar da inşallah gelecekler. Nasibi rızkı olan yaşayacak, olmayan ise cennette bekleyecekler annelerini. Seninki ayrı, benimki ayrı başka insanlara bakıyorum dünyaya sağlıklı getirip kaybediyorlar. Yine de çok şükür Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin bizlere..Bebegini nasil kaybettin yaaa... cok cok uzuldum...Allah'im bu ne zorlu bi surec..yok hamile kalayim..hamile kalinca da insallah kimyasal gebelik degildir..onu da asinca insallah kese olusur..kese olusunca da insallah icinde bebek olur (ben tam o asamadayim simdi) icinde bebek olunca da insallah dusmez..dusemeyince de insallah ölmezz.....ayyy bu nasil bi çile yaaaa...offf daraldim yeminlen
acele etme.. 15 gün geçsin ovülasyındannasıl yani anlamadım . hala umut var mı ?
yani gebe olabilir miyim ?
Eki Görüntüle 2219153 Kese bu şekilde kızlar 11 mm dedi sanırım yanlış anlamadıysam
bana da 2.2 mm dedi.. ovülasyonum 2 aralık.. 5 haftalık hamilelik.. benim ki bayağa minik o zamanEki Görüntüle 2219153 Kese bu şekilde kızlar 11 mm dedi sanırım yanlış anlamadıysam
Benimde kafamı karıştıran kese şekli oldubana da 2.2 mm dedi.. ovülasyonum 2 aralık.. 5 haftalık hamilelik.. benim ki bayağa minik o zaman
Çok çok teşekkür ederim Cevabınız icin.hayırr korunmadım ve hamile kaldım kullanırken
Eki Görüntüle 2219153 Kese bu şekilde kızlar 11 mm dedi sanırım yanlış anlamadıysam
Canım batım dündü benim de tık yok. Bugün de tık yok. Test de yapmadım korkudan başınız sağ olsun canım bu aradaKizlarr nasilsiniz bikac gundur gelemedim ust uste 2 tane cenazemiz oldu.yazdiklarinizi pek takip edemedim.bu surede 2 gunde bir kan vermeye devam ettim.cok sukur artis normale dondu sanirim.bugun 691 di kese ne zaman gorunur acaba 2 gun sonra yine tahlil yaptiricam.bu arada umutsuzluga kapilmayin canlar.Rabbim en hayirli ne zamansa o zaman versin insallah.bende artik bu ay son dedigim ayda hamile kaldim cok sukur.
1500 ün üstüne çıkmadan hiç kese görünür mü diye uğraşma..canın sıkılırKizlarr nasilsiniz bikac gundur gelemedim ust uste 2 tane cenazemiz oldu.yazdiklarinizi pek takip edemedim.bu surede 2 gunde bir kan vermeye devam ettim.cok sukur artis normale dondu sanirim.bugun 691 di kese ne zaman gorunur acaba 2 gun sonra yine tahlil yaptiricam.bu arada umutsuzluga kapilmayin canlar.Rabbim en hayirli ne zamansa o zaman versin insallah.bende artik bu ay son dedigim ayda hamile kaldim cok sukur.
ne de güzel demişsin arkadaşım.. aminn..inşallah bu zor günleri hep beraber aşar ve geriye dönüp buradaki yazdıklarımızı gülerek okuruzCanım içinde can taşıyorsun hiç Canını sıkma. Ben etrafıma bakıyorum her gün kaç sağlıklı çocuk doğuyor biraz kadercilik olacak ama doğacak çocuklarımız doğum saati belli, ne bir saat erken nede bir saat geç bunu değiştiremeyiz. Nasıl ki bizler de dünyaya geldiysek onlar da inşallah gelecekler. Nasibi rızkı olan yaşayacak, olmayan ise cennette bekleyecekler annelerini. Seninki ayrı, benimki ayrı başka insanlara bakıyorum dünyaya sağlıklı getirip kaybediyorlar. Yine de çok şükür Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin bizlere..
Benim bebeğimse bir anda kistik higroma ve hidrops oldu 5.ayda. Amniyosentezler genetik testler doğduktan sonra otopsi parça alınıp testlerde hiçbir sebep bulunamadı. Bir ay hasta yaşadı karnımda, sonra vefat etti. Böyle bir sınavdı benimki de arkadaşım. Bak Rabbim seni de evlatlarınla sınamış. Allah sevdiği kullarını böyle imtihan eder senin minnoşun bu aşamaya kadar geldiyse inşallah Eylül ayında miniğini kucağına alırsın hiç canını sıkma arkadaşım. Bende sıkmıyorum umutla bekliyorum mutlu günleri