- 15 Aralık 2018
- 37
- 54
İnşaalllaaahhhh canım sen hiçbirşeyi takma kafana bebişim düşün no stressne de güzel demişsin arkadaşım.. aminn..inşallah bu zor günleri hep beraber aşar ve geriye dönüp buradaki yazdıklarımızı gülerek okuruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaalllaaahhhh canım sen hiçbirşeyi takma kafana bebişim düşün no stressne de güzel demişsin arkadaşım.. aminn..inşallah bu zor günleri hep beraber aşar ve geriye dönüp buradaki yazdıklarımızı gülerek okuruz
Allah razi olsun canim olsun gec dollenmedir belki adet olana kadar devam :)Canım batım dündü benim de tık yok. Bugün de tık yok. Test de yapmadım korkudan başınız sağ olsun canım bu arada
Zaten simdi kucukte gorunmesi icin ben 1000 diye biliyordum 1500 muymus 2 gun sonra 1200 lerde olucak tahminim o zaman belki gorur diye dusunuyordum.saglikli olsunda yavrum ben beklerim :)1500 ün üstüne çıkmadan hiç kese görünür mü diye uğraşma..canın sıkılır
Başınız sağolsun canım. Bebişin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah kese için eğer iki güde 2 kat artık olursa Pazartesi Salı filan gidebilirsinKizlarr nasilsiniz bikac gundur gelemedim ust uste 2 tane cenazemiz oldu.yazdiklarinizi pek takip edemedim.bu surede 2 gunde bir kan vermeye devam ettim.cok sukur artis normale dondu sanirim.bugun 691 di kese ne zaman gorunur acaba 2 gun sonra yine tahlil yaptiricam.bu arada umutsuzluga kapilmayin canlar.Rabbim en hayirli ne zamansa o zaman versin insallah.bende artik bu ay son dedigim ayda hamile kaldim cok sukur.
Ben igne yaptirdigimin ertesi gunu anlik agrim olmustu ordan anlamistim catladigini devamindada akinti tabiPazartesi catlatma ignesi yaptırdım yine catladgni nasil anlayabilirim sabah kasiklarimda agri oldu bu belirti mi kafayi yicem dusunmekten
Benim 2binde bile emin olamadı canım minicik bir nokta işaretledi bu olabilir diye. Kese net görünsün istiyorsan bekle PazartesiyiZaten simdi kucukte gorunmesi icin ben 1000 diye biliyordum 1500 muymus 2 gun sonra 1200 lerde olucak tahminim o zaman belki gorur diye dusunuyordum.saglikli olsunda yavrum ben beklerim :)
Sagol canim Allah razi olsun.biraz dengesiz gitti benim tahliller bi keseyi gorsem icim rahat edicek :)Başınız sağolsun canım. Bebişin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah kese için eğer iki güde 2 kat artık olursa Pazartesi Salı filan gidebilirsin
Görürsün inşallah canım stres yapma bebişin iyice yerleşsin:)Sagol canim Allah razi olsun.biraz dengesiz gitti benim tahliller bi keseyi gorsem icim rahat edicek :)
Kızlar mehaba:) öncelikle annişlerimizi tebrik ederim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin benim gibi bekleyenleri de Allah sabırlıkla bekletsin benim de bata 3 günüm kaldı bakalım :)
Dostum bende 4gün kala akşam yaptım kopkoyu bir negatifi yedim. Dün bat günümdü hala gelen giden yok :):)Benimde uc gun var ama ben test yaptim
Tek cizgi. Keske yapmayaydim acaba yarin cikacakmj yoksa gercekten negatif mi diye dusunmek daha zormus
Kizlarr nasilsiniz bikac gundur gelemedim ust uste 2 tane cenazemiz oldu.yazdiklarinizi pek takip edemedim.bu surede 2 gunde bir kan vermeye devam ettim.cok sukur artis normale dondu sanirim.bugun 691 di kese ne zaman gorunur acaba 2 gun sonra yine tahlil yaptiricam.bu arada umutsuzluga kapilmayin canlar.Rabbim en hayirli ne zamansa o zaman versin insallah.bende artik bu ay son dedigim ayda hamile kaldim cok sukur.
Benimde uc gun var ama ben test yaptim
Tek cizgi. Keske yapmayaydim acaba yarin cikacakmj yoksa gercekten negatif mi diye dusunmek daha zormus
Seni coook iyi anliyorummmBen de korkuyorum biraz sabredicem testte tek çizgi görmek daha çok yıpratıyor galiba
Ama içim de kıpır kıpırdayanamaz yaparım belki
Insallah hamılesın canım bat ne zaman .. ve testın resmını atabılırmısınBen az önce bi test yaptım dayanamayıp, çok gölgemsi gibi bi çizgi gördüm ve inanamıyorum yanlış mı görüyorum diyorum
Var canim hayırlı olsunAma ilk on dakika gölgeydi, yarım saate yakınken böyle çizgi oldu elim ayağıma dolaşıyor