Haklisin canim suan el atiyorum hemen.EceCigdem bat tarihi geçenleri etiketleyelim yeni batlarini bildirsinler istersen. Belirtmeyenleri de sona tasiriz liste çok güncelliğini yitirdi çünkü.
Ne rahatsizligi canim benim olurmu ayrica cok tesekkur ederim derdimizi paylastik sevincimizide paylasiyoruz iste :) ben catlatma ignesi vurulmustum.onun 9.gununden itibaren silik cizgi cikti 12.gunude tahlil yaptirdim.Canım benim yaaaaa maşallah yazdıklarınla umut oluyorsun bizlereöncelikle tebrik ederim arkadaşım. Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eski yazdıklarını okudum, belirtilerini detaylıca anlatmışsın, çok benziyoruz :) yalnız birşey sormak istiyorum sen test yapmış mıydın evde? Yaptıysan ne zaman yaptın? Kanı adet bitiminde mi vermiştin? Yazılar çok geçmişte kalmış onları bulamadım canım kusura bakma mutlu anında seni böyle rahatsız ettim
Silik bir cizgi var gibi canim insallah vardir bebisinKızlar merhaba cok dahil olmasada burda genelde takipteyimsizden ricam bir bakarmısın testime.işaretlediğim yerde bir silikte olsa çizgi vrmı bana mı öyle geldi. Sabah yaptım baktım yoktu.sonra cıkmak zorundaydım dışarı.akşam geldiğimde var gibi geldi.sizcede var mı bat normalde 27 si
Canim ben hamileyim 22 aralikti bat.beni silmissinCok ugrastim liste icin kizlar lutfen sizde yardimci olun duzenleme tamamlansin
ınsallah tutmustur cnm rabbım yardımcın olsun17 aralıkta aşılama oldum 31 aralıkta öğrenicem sonucu inşallah bu sefer tutmuştur heyecanla bekliyorumbeni de ekler misin? EceCigdem
Kizlar o gun internetim bitti ve pazar gecesi de adet oldum malesef. Suan iste daha yeni bitti sayilir iki gun oldu. Bu ay doktora gitmedim. Bosverdim gitti ne olur ne olmaz bnde bilmiyorum. Allah uzun omurler versin bir oglum var biliyorsunuz. Digeri de allah ne zaman nasip ederse olsun dedim oturdum. Eşimin de telefonunda internet yok is yerinde wifi oldugu icin evde de bnden bakardi falan bir haftadir internetim yenilensin diye icim icimi yediek pakette alamadim faturayi zaten katladim iyice iki kere ek paket almistim buraya girmek icin
Bnde aynen oyle dedim canim. Zamani geldiginde zaten biz bisey yapmasak da gelecek dedim ve oluruna biraktim. Tedavi falan istemedim. Şu corekotu bal falan olan kure baslayayim dedim onu da 3 gun yiyebildim migdemi yakti hep kotu oldum. Internetim de yoktu tabi arastirma yapamadim pek olmazsa incir kürüne baslarim dedim bi
Tamam canim guzel haberlerle gel insallahEceCigdem cnm ben hala adet olmadı. 9 gün gecikti yarın dr gideceğim bakalım ne diyecek
ınsallah tutmustur cnm rabbım yardımcın olsun
Darısı başımıza inşallah arkadaşımNe rahatsizligi canim benim olurmu ayrica cok tesekkur ederim derdimizi paylastik sevincimizide paylasiyoruz iste :) ben catlatma ignesi vurulmustum.onun 9.gununden itibaren silik cizgi cikti 12.gunude tahlil yaptirdim.
İnsallah tutmuştur :) ben de su günler adet olacağım adetten sonra aşılama sürecine başlayacağız nasipse17 aralıkta aşılama oldum 31 aralıkta öğrenicem sonucu inşallah bu sefer tutmuştur heyecanla bekliyorumbeni de ekler misin? EceCigdem
İnşallah vardır kuzumSilik bir cizgi var gibi canim insallah vardir bebisin