Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EceCigdem canım benim bat nezaman bilmiyorum normalde 29 günde bir oluyorum ama klomen geciktiriyor bikacgün.bu ay 3 gün geciktim.normalde 13 ocak ama belki 16 ocakta olurum

Kizlar lutfen guncel bat tarihlerinizi BENI ETIKETLEYEREK yazar misiniz ? Internetim mobil oldugu icin bu ara anca bildirimlerdeki mesajlarima ve yorumlarima cevap verebiliyorum. Bugunun tarihine kadar olanlari guncelleyecegim. Lutfen bana geribildirim yapın yapmayanlari en sona beklemede diye ekleyecegim

Cok ugrastim liste icin kizlar lutfen sizde yardimci olun duzenleme tamamlansin

Ne rahatsizligi canim benim olurmu ayrica cok tesekkur ederim derdimizi paylastik sevincimizide paylasiyoruz iste :) ben catlatma ignesi vurulmustum.onun 9.gununden itibaren silik cizgi cikti 12.gunude tahlil yaptirdim.

Silik bir cizgi var gibi canim insallah vardir bebisin

Ayol sen nerdesin catlattin bizi da

Neyse canim saglik olsun bidhaki aya insallah. En azindan zamaninda regl oldun. Benim gibi 10 gün önceden gelmedi. Akintiya göre yumrtlama dönemi belirledim bende bu ay bakalim ne olacak. 29 aralik bat benim

Birde ben ogluma hamile kaldigimda clrek otu bal yaptigimda hamile kalmustim 6 sene önce.o zaman cörekotuyagi yoktu ezerek yiyodum balla. Eger bu ay tutmazsa benimde yine yapacagim amacörekotu yagi ile yapacagim.

Ayol sen nerdesincatlattin bizi da

Beni etiketleyerek bildiren arkadaslarimizi guncelledim kizlar listemiz duzeldi baya iyi oldu

Ne rahatsizligi canim benim olurmu ayrica cok tesekkur ederim derdimizi paylastik sevincimizide paylasiyoruz iste :) ben catlatma ignesi vurulmustum.onun 9.gununden itibaren silik cizgi cikti 12.gunude tahlil yaptirdim.
Darısı başımıza inşallah arkadaşım dualarında bizleri de eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…