Rabbım guzel haberlerını almayı nasıp etsınEvet kizlar bende ictim ilacimi yarin son gunum. Son kez iccem insallah sonrasi beklemek artik
Insallah canim cok merak ediyorum. Daha onceki gebeligimde kullandigimda biri 19 mm biri 22 mm iki yumurtam olusmustu bakalm simdi ne olacakİnşallah hayırlı haberler gelir senden de canım benim
Amin cümlemize insaAllahRabbım guzel haberlerını almayı nasıp etsın
Aminn canim insallahhhHerkesin mevlid kandilini kutlarım rabbim inşallah dualarımızı kabul eder...
Soğan kürü tüpleri de vs açıyor mu?Kandiliniz mübarek olsun kizlar hepimizin duası belli rabbim kabul etsin bu ay hamile kalmak istiyorum artık soğan kürüne de baslayacam başka ne yapabilirm sizce ?
Öyle diyolarSoğan kürü tüpleri de vs açıyor mu?
Önümüzdeki ay başlayacağım ben de soğan kürüne Rabbim hepimize inşallah bu ay güzel haberlerimizi almayı nasip eder aminn.. İyi akşamlar hanımlar.Öyle diyolar
BendeBu ay hamile kalmayı o kadar istiyorum ki
Canım inanır mısın bu ay hep belirtileri yaşadım aha dedim kesin hamileyim dedim adetim gecikir die beklerken iki gün önceden geldi :)) değilmişim psikolojik miş canım benim regl bitince birde gün aşırı deneyim diyorum canım inşallah olur rabbim isteyip dileyen herkese versin...Gun aşırı mi yapacaksınız kizlar
Bat 16 aralık ablaBatlarinizi bekliyorum
Gunaydın herkese gununuz guzel gecsın .. canım nıye kendını yıpratıyosun... sende bu geceden basla cumaya kadar her geceyı degerlendır ve cnm spremın omru 48 saat ıcerde yasayabılıyor yumurta da 24 saat canlı kalabılıyor o yuzden canını sıkma stres yapma derım bnGünaydın kızlar kendimi biraz kötü hissediyorum ve düşünceliyimdoktor bana sadece Çarşamba ben Perşembe yi değerlendirin dedi. Yumurtam da yeterince büyük gibi. Beklerken ya gününü kaçırırsam diye endişeliyim
Haklısın canım . Şu stresi yenemiyorum hep böyle oluyo zaten stresimi atmam lazım öncelikle ve sonra bu geceden değerlendirmeGunaydın herkese gununuz guzel gecsın .. canım nıye kendını yıpratıyosun... sende bu geceden basla cumaya kadar her geceyı degerlendır ve cnm spremın omru 48 saat ıcerde yasayabılıyor yumurta da 24 saat canlı kalabılıyor o yuzden canını sıkma stres yapma derım bn
Tatlım stres hepımızde ben sana dıyorum ama kendım sresten kurtulabılıyormuyum bı sorHaklısın canım . Şu stresi yenemiyorum hep böyle oluyo zaten stresimi atmam lazım öncelikle ve sonra bu geceden değerlendirme