- 23 Kasım 2016
- 1.187
- 1.280
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımMerhaba kızlar. Ben de cumartesi çatlatma iğnesi oldum. Her günü değerlendirmeye çalışıyoruz. Ama cok yorgunum, strese giriyorum iyice. Buraya yazınca biraz rahatlıyorum. İnşallah bu ay olumlu sonuçlar alırız hepimiz
Benim doktorum da ne kadar sperm alırsan içine o kadar yükselir gebelik şansın dedi. Tabi eşlerimize bağlı bu durum da . Sperm sayısı , kalitesi vs. Ama benim çok zoruma gidiuor, artık yapmak için yapıyorum. Bi de benim prolaktinim yükseliyor, gögüslerime dokunulmaması gerekiyor. Çok zor bi süreçmiş gerçekten. Allah herkese sabır versinBen her gün değerlendirdim tutmadı bu ay gün aşırı deneyeceğim
Evet canım , prolaktin yüksekliği gebeliği engelliyormuş. Şu an bi ilaç kullanıyorum bayagı etkili. Bi yandan da iğne oldum bekliyorum. Hormonlar çok etkili canım ihmale gelmezBen hiç prolaktin falan baktırmadım sizin doktorunuz mu istedi bu testleri
Canım gıttım doktora coktaa ıyı seyler soylemedıİnşallah canım tabi kesinlikle kontrol şart canım. İnşallah senden de güzel haberler alırız.
İnşallah canım hayırlısıyla olur bu ay insan stres yapmadan edemiyor maalesefMerhaba kızlar. Ben de cumartesi çatlatma iğnesi oldum. Her günü değerlendirmeye çalışıyoruz. Ama cok yorgunum, strese giriyorum iyice. Buraya yazınca biraz rahatlıyorum. İnşallah bu ay olumlu sonuçlar alırız hepimiz
Hadi yaahalbuki çok umutluydum ben hepimiz için. Ne dedi peki?Canım gıttım doktora coktaa ıyı seyler soylemedı
Doktor istiyor canım . İlk önce bu testleri yapıyor ona göre devam ediyor. Mesela benim de prolaktin yüksekliği çıkmıştı önce onu ilaçla düşürdükBen hiç prolaktin falan baktırmadım sizin doktorunuz mu istedi bu testleri
Benim doktorum istememişti geçen bir de devlet hastanesine gittim ultrasonla baktı sonuçlar iyi dedi yumurta da oluşmaya başlamış dedi eğer adet olursan gel bazı testler bakalım dedi lh e2 falan bakacakDoktor istiyor canım . İlk önce bu testleri yapıyor ona göre devam ediyor. Mesela benim de prolaktin yüksekliği çıkmıştı önce onu ilaçla düşürdük
Canım ne dedi doktorCanım gıttım doktora coktaa ıyı seyler soylemedı
Canım yumurta bı tane olusmus 13 mm dedı cumaya kadar catlar bu yada cumartesı o zamanlarda ılıskıye gır dedı ama ben esımın de sonucunu gosterdım bu guttıgım doktora yenı gıtım yanı ılk kez doktor dedı kı esın bı daha bu testı yapsın onun morfolojısı 1 eger duzelme olmamıssa dogal yoldan hamıle kalma sansın cok az yanı asılama bıle olmaz dırek tup bebek dedı morfolojı sekıl bozuklugu varmıs spremlerınHadi yaahalbuki çok umutluydum ben hepimiz için. Ne dedi peki?
Anladım canım moralinizi bozmamaya çalışın herşeyin bir çaresi var eşin üzerine yoğunlaşırsınız sizde ona göre bişeyler yaparsınız zamanı vardır olacak inşallahG ggul1212 Cnım yumurta bı tane olusmus 13 mm dedı cumaya kadar catlar bu yada cumartesı o zamanlarda ılıskıye gır dedı ama ben esımın de sonucunu gosterdım bu guttıgım doktora yenı gıtım yanı ılk kez doktor dedı kı esın bı daha bu testı yapsın onun morfolojısı 1 eger duzelme olmamıssa dogal yoldan hamıle kalma sansın cok az yanı asılama bıle olmaz dırek tup bebek dedı morfolojı sekıl bozuklugu varmıs spremlerın
Yaaa. Canım benim inşallah düzelme olmuştur. İnşallah bi sorun olmaz da yumurtan çatlar ve hamile kalırsın. Sen gönlünü ferah tut hemen canını sıkmaCanım yumurta bı tane olusmus 13 mm dedı cumaya kadar catlar bu yada cumartesı o zamanlarda ılıskıye gır dedı ama ben esımın de sonucunu gosterdım bu guttıgım doktora yenı gıtım yanı ılk kez doktor dedı kı esın bı daha bu testı yapsın onun morfolojısı 1 eger duzelme olmamıssa dogal yoldan hamıle kalma sansın cok az yanı asılama bıle olmaz dırek tup bebek dedı morfolojı sekıl bozuklugu varmıs spremlerın