MaşaAllah inşaAllah sağlıklıdr preesed jel nasl nerden alnyorKizlar hamileysem size herseyi anlaticam demistim.hamileyim sagliklimi orasini Allah bilir ama sonucta hamileyimgelelim bu ay yaptiklarima biraz uzun olucak k.bakmayin
Adet bitiminde sut maydonoz bugday buharini yaptim 3 gun.1.ve 3.gun iliski oldu ve kendimi usutmedim.4.gun belime yaki yapistirdim.adet bitiminden sonra 1 hafta icinde 3 gun ara ara 3 damla adacayi yagi damlattim pamuga ve afedersiniz vajinama yerlestirdim ama iceriye degil agzina.iliskilerde preseed kullandim.hamileligi kolaylastirici jel.belime yastik koyup sabaha kadar yikanmadim tuvaletede gitmedim.adetin 2.gunu corekotu bal tarcin karisimini sabah aksam 1 tatli kasigi yedim.bal kestane bali olucak ilaclik yani.10 gun yedim bunu.esime keci boynuzu ozu icirdim sabah aksam.
Doktorun verdikleride klomen catlatma ignesi ve ostrojen ilaciydi.catlatma ignesini 5 aralikta oldum 3 5 6 7 9 gunleri birliktelik oldu.
Birde dini olarak cok dua ettim.meryem suresi okudum.yasin suresinin mubinleri var onlari okudum detay isteyene anlatabilirim.birde cumartesi edilen bir dua var.onu okuyunca diger cumartesiye kadar duan kabul oluyor Allahin izniyle bunuda yumurtlama haftama denk getircek sekilde okudum.1479 kere selamun kavlen min rabbir rahim okudum.once Rabbimin izniyle tabi sonra yaptiklarimla hamile kaldim cok sukur.yine detay isterseniz anlatabilirim.herkes hayirlisiyla hamile kalir insallah tez zamanda
Insallah canim ben eczaneden aldim.soyledigin zaman getirtiyorlarMaşaAllah inşaAllah sağlıklıdr preesed jel nasl nerden alnyor
Çok pahalı degil mi :/Insallah canim ben eczaneden aldim.soyledigin zaman getirtiyorlar
Kizlar hamileysem size herseyi anlaticam demistim.hamileyim sagliklimi orasini Allah bilir ama sonucta hamileyimgelelim bu ay yaptiklarima biraz uzun olucak k.bakmayin
Adet bitiminde sut maydonoz bugday buharini yaptim 3 gun.1.ve 3.gun iliski oldu ve kendimi usutmedim.4.gun belime yaki yapistirdim.adet bitiminden sonra 1 hafta icinde 3 gun ara ara 3 damla adacayi yagi damlattim pamuga ve afedersiniz vajinama yerlestirdim ama iceriye degil agzina.iliskilerde preseed kullandim.hamileligi kolaylastirici jel.belime yastik koyup sabaha kadar yikanmadim tuvaletede gitmedim.adetin 2.gunu corekotu bal tarcin karisimini sabah aksam 1 tatli kasigi yedim.bal kestane bali olucak ilaclik yani.10 gun yedim bunu.esime keci boynuzu ozu icirdim sabah aksam.
Doktorun verdikleride klomen catlatma ignesi ve ostrojen ilaciydi.catlatma ignesini 5 aralikta oldum 3 5 6 7 9 gunleri birliktelik oldu.
Birde dini olarak cok dua ettim.meryem suresi okudum.yasin suresinin mubinleri var onlari okudum detay isteyene anlatabilirim.birde cumartesi edilen bir dua var.onu okuyunca diger cumartesiye kadar duan kabul oluyor Allahin izniyle bunuda yumurtlama haftama denk getircek sekilde okudum.1479 kere selamun kavlen min rabbir rahim okudum.once Rabbimin izniyle tabi sonra yaptiklarimla hamile kaldim cok sukur.yine detay isterseniz anlatabilirim.herkes hayirlisiyla hamile kalir insallah tez zamanda
canım valla bütün belirtiler, hatta akıntının kıvamına varana kadar hepsi bende de var. Ve bende geçen gün o jeli araştırıyordum. iyi oldu sende de duyduğum bu ay olmazsa öbür aya onu alıp deneyeceğim inşallahhhhh. seninde hakkında hayırlısı canım benimInsallah canim ben eczaneden aldim.soyledigin zaman getirtiyorlar
Evet pahali ama artik ne duyduysam yaptim bu ay napalim evlat icin herseye deger :)Çok pahalı degil mi :/
Amin canim insallah zaten senin belirtileri okudugumda bende diyordum aynisi diye :) bu jeli kullanip hamile kalan cok olmus.insallah sen ona gerek kalmadan bu ay hamilesindir :)canım valla bütün belirtiler, hatta akıntının kıvamına varana kadar hepsi bende de var. Ve bende geçen gün o jeli araştırıyordum. iyi oldu sende de duyduğum bu ay olmazsa öbür aya onu alıp deneyeceğim inşallahhhhh. seninde hakkında hayırlısı canım benim
canım sakın üzülmeee bu ay olmadıysa önümüzdeki ay inş hayırlısı ile sağlıkla olacaktırKızlar benim test negatif maalesef :I
o kadar belirtiler uyuyorki aslında hala hasta olmamam da cabası :)
hakkımızda hayırlısı buymuş
Amin canim insallah Allah hepimizin kucagina alacagi hayirli evlatlar nasip etsincanım hayırlı olsun gözün aydın rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Olsun canim vardir bundada bir hayir.bir dahaki aya olur insallah moralini yuksek tutKızlar benim test negatif maalesef :I
Tabiki öyle Allah hayrlı bir şekilde nasio eder herkese inşaAllahEvet pahali ama artik ne duyduysam yaptim bu ay napalim evlat icin herseye deger :)
Canım bat 23 aralık beni de eklermisinBuyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
- @duskapani
- @Balpetegim31
- @Megatron20
- @aysenurkaya
- @greyfurt_
- @umran80
- @ebr-u
- @BbkBbk
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- @pembepatiks
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Oznurr26
- @Jklyyy 4 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN
- @Duman77
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- C Cemre0000 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @Laydidiana
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- @Sinemhat
- @Adlinaa
- @papatyam67 10 Aralık
- @Celine0719 11 Aralık
- @berrakca 11 Aralık
- @78duygu 11 Aralık
BerraAksa_K 11 Aralık - @Caglass 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @Yurdaa
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- @ismihazan 13 Aralık
- @Serranin annesi 13 Aralık
EceCigdem 13 Aralık - @Siyene 13 Aralık
- @kays_ 13 Aralık
- @croiselle 14 Aralık
- @Platinus 15 Aralık
- @Gizemzi 15 Aralık
- @dvtb 15 Aralık
- @Kbra2214 15 Aralık
- @kartanesi64 15 Aralık
- @Cemileyavuz 16 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
- @damlaozcan0666 16 Aralık
- @bi prenses annesi 20 Aralık
- @sibelizim 21 Aralık
zeydemor 22 Aralık - @sirkencubin 22 Aralık
- @mine2805 23 Aralık
- @Hipermetrop 24 Aralık
- @ReceL 25 Aralık
suz35 26 Aralık - @Kedilikadinn 27 Aralık
- @Kelebeksi 27 Aralık
- @Otherozge 27 Aralık
- @Bayankus06 28 Aralık
- @Glrabr 29 Aralık
- @croiselle 29 Aralık
- @Bifincankahve 30 Aralık
- @Masalim17 1 Ocak
- @lifedoesntwait 3 Ocak
- B Beray75 4 Ocak
- @ggul1212 5 Ocak
- @sacperisiii 9 Ocak
- @Edabk beklemede...
- @naz_edanaz beklemede...
Aslında gaza gelip akşam test yaptım testi sabah idrarıyla yapmak daha uygun tabi, umutlanmak istemiyorum ama bebişim olsun çok istiyorum. Rabbim kimin gönlünde ne varsa versin bizlerinde inşallahDaha 4 gun varmis canim bekle insallah hamilesindir
Canım benim bu da birşey inşallah değerler normale dönerSagol canim benim doktor normal degil degerlerin dedi ama yinede erken oldugu icin bekleyelim biraz dedi yarin tekrar kan vericem bakalim hayirlisi
Belli mi olur ümidi kesmemek lazım daha adet olmadıysan umut var demektirKızlar benim test negatif maalesef :I
4 aydır istiyorum doktor sorun yok diyor bu ay mesela 4 tane yumurta olduğunu söyledi ama neden olmuyor anlamıyorum. Korunmasız ilişkide hemen olur sanıyordum hayaller alemindeymişim anladım. Hele ki burda uzun yıllar olmayanları gördükçe çok üzülüyorum her namazın ardından kendime ettiğim kadar burdaki kadınlara da dua ediyorum. Allah hepimize nasip etsin en kısa zamandaYok tatlım yanlız degılsın sen ne zamandır ıstıyosun cocuk
Amınnn canım emın ol kı burdakı herkes bırbırıne dua edıyor rabbım duallarımız kabul etsın ınsallah bende oyle zqnedıyordum ılk ay olur demıstım ama oyle olmuyormus guzelll allahım hepımıze en yakın zamanda nasıp etsın4 aydır istiyorum doktor sorun yok diyor bu ay mesela 4 tane yumurta olduğunu söyledi ama neden olmuyor anlamıyorum. Korunmasız ilişkide hemen olur sanıyordum hayaller alemindeymişim anladım. Hele ki burda uzun yıllar olmayanları gördükçe çok üzülüyorum her namazın ardından kendime ettiğim kadar burdaki kadınlara da dua ediyorum. Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?