İnşallah canımAllahimmm inşallah hepimize annelik duygusunu tattırır, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah kızlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımAllahimmm inşallah hepimize annelik duygusunu tattırır, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah kızlar.
Kizlarrr gunaydinn ben geldim kim ozledi el kaldirsin [/QUOTE
Ayyy nerelerdesin sen kızzz
İnternetin bitince dizim en heyecanlı yerinde bitti gibi hissettim :)Kizlarrr gunaydinn ben geldim kim ozledi el kaldirsin
Olsun canım hiç üzülme zamanı gelince olacak insallahKizlar o gun internetim bitti ve pazar gecesi de adet oldum malesef. Suan iste daha yeni bitti sayilir iki gun oldu. Bu ay doktora gitmedim. Bosverdim gitti ne olur ne olmaz bnde bilmiyorum. Allah uzun omurler versin bir oglum var biliyorsunuz. Digeri de allah ne zaman nasip ederse olsun dedim oturdum. Eşimin de telefonunda internet yok is yerinde wifi oldugu icin evde de bnden bakardi falan bir haftadir internetim yenilensin diye icim icimi yedi ek pakette alamadim faturayi zaten katladim iyice iki kere ek paket almistim buraya girmek icin
birde bana sor en kisa zamanda bu internet isini cozmem lazim benim eve baglattirayim batircaniz yoksa beniİnternetin bitince dizim en heyecanlı yerinde bitti gibi hissettim :)
Bnde aynen oyle dedim canim. Zamani geldiginde zaten biz bisey yapmasak da gelecek dedim ve oluruna biraktim. Tedavi falan istemedim. Şu corekotu bal falan olan kure baslayayim dedim onu da 3 gun yiyebildim migdemi yakti hep kotu oldum. Internetim de yoktu tabi arastirma yapamadim pek olmazsa incir kürüne baslarim dedim biOlsun canım hiç üzülme zamanı gelince olacak insallah
Gunaydin canim hosgeldin :) incir kurunu bilmiyorum ama corek otu bal tarcin cok faydali bence yumurtalar icinKizlar ben uyanana kadar bilgisi ve deneyimi olan incir kurunden bahsederse sevinirim
hos geldin canim bende hasta oldumKizlar ben uyanana kadar bilgisi ve deneyimi olan incir kurunden bahsederse sevinirim
Kist filan mi var neden bu kadar uzadi siklus?Hoşgeldin canım gruptaki en belirsiz benim 40 gün oldu sat ama ne regl var ne de idrar testinde ikinci çizgi
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına darısı bizlerin başına inşallah :) belirtilerin var mıydı nelerdi peki yardımcı olabilir misin bize biraz bende 2 gündür ishal durumu var baş dönmesi oluyor ara sıra kafam çok karışık
yiyemedi ya migdem zarar gordu heralde cok yakiyodu beniGunaydin canim hosgeldin :) incir kurunu bilmiyorum ama corek otu bal tarcin cok faydali bence yumurtalar icin