- 30 Kasım 2010
- 1.111
- 1.398
- 333
Ben de son 6 gün kala erken gebelik testiyle yaptım hemde 3 kere hepside tek çizgi çıktı umudunuzu yitirmeyin Rabbim hiç ummadığınız anda mucizenizi verir inşallah bütün bebek isteyen anne adayları için geçerli bu istek.günaydın hayırlı cumalar kızlarben sabah yine test yaptım bat 5 gün var yine terstemiz tek çizgi
Hadi yaaaaaaaa şimdi hamilemin peki? allahım inşallahhhhh öyledir. bu ay çok farklı hissediyorum ben kendimi inaşşalh psikolojik değildirBen de son 6 gün kala erken gebelik testiyle yaptım hemde 3 kere hepside tek çizgi çıktı umudunuzu yitirmeyin Rabbim hiç ummadığınız anda mucizenizi verir inşallah bütün bebek isteyen anne adayları için geçerli bu istek.
canım yaaaa aklım hep sende inşallah artar rabbim yardımcın olsunKizlar bende dun doktor ameliyattaymis giremedim.bugun gidicem.yine tahlil yaptirdim 1.gun 17.94 3.gun 21.26 4.gun 26.20 degerler malesef az yukseliyor bakalim doktor ne dicek
yok onu demek istememiştim hamilelik kanda ne zaman çıkar diyeÖzeldeyse 1-2 saat sonra çıkıyor canım. Poliklinikte de öğleden sonra sanırım tam bilmiyorum. Keşke sorsaydın nezaman çıkar diye
canım reglin bugünse düşük oran bile olsa çıkar. reglinden önce öğrenen bile oldu. Oyüzden inşallah bebişin tutunmuşturyok onu demek istememiştim hamilelik kanda ne zaman çıkar diye
doktorun yanındaydım o sıra saçmalamışımöğleden sonra çıkacak ayyyy çoğeycanlıı
inşallah canımYaa bende senden haber bekliyordum niye yazmıyor diye merak ediyordum meğer bana bildirim gelmemiş yeni gördüm hayırlı haberlerini bekliyoruzz inş
aminnnnnnn allahımmmm neolur kimsenin elini geri çekirmeinşallah canım
sela veriliyor şu an rabbim hakkımızda en hayırlısını versin inşallah
Bende öyle hissediyorum adetime 1-2 gün var haftasonu araya girerse dayanamam bugün test yapsam mı diyorum acaba yapsam çıkar mı şu annHadi yaaaaaaaa şimdi hamilemin peki? allahım inşallahhhhh öyledir. bu ay çok farklı hissediyorum ben kendimi inaşşalh psikolojik değildir
Hamileyim 5 haftalık pazartesi doktora gideceğim.Hadi yaaaaaaaa şimdi hamilemin peki? allahım inşallahhhhh öyledir. bu ay çok farklı hissediyorum ben kendimi inaşşalh psikolojik değildir
Benimde 28 Aralık günler geçmiyor sanki :) ama test yapmamak da kararlıyımevet arkadaşlar bu gün gebelik testi kimler yapıyor kimler gebelik belirtisi şüphesi içinde
bende gaz şişkinlik ve kasık ağrısı var biraz. test için 28 aralığı bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına darısı bizlerin başına inşallah :) belirtilerin var mıydı nelerdi peki yardımcı olabilir misin bize biraz bende 2 gündür ishal durumu var baş dönmesi oluyor ara sıra kafam çok karışıkHamileyim 5 haftalık pazartesi doktora gideceğim.
Belirtilerin hamilelik belirtileri gibi inşallah hamilesindir bu forumdan bu ay hamilelik haberleri alırız inşallah hepimiz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın inşallahbizim bebekler olursa biraz nazlı olacak gibi :)
Ben kullandim bu ay canim ve hamileyim ama sagliklimi orasi belli degilKızlar aranızda preseed jeli deneyen var mı? Ben denedim 2-3 ay bende işe yaramadı bidaha mı alsam acaba ? Pazartesiye kadar regl olmazsam test yapıcam inşallah
Evet var ama kimyasal yada dis gebelik olabilir degerler duzgun artmiyor insallah duzelirCanım gebelik var anlaşılan inşallah değerlerin yükselir bebeğini alırsın kucağına
Sagol canim benim doktor normal degil degerlerin dedi ama yinede erken oldugu icin bekleyelim biraz dedi yarin tekrar kan vericem bakalim hayirlisicanım yaaaa aklım hep sende inşallah artar rabbim yardımcın olsun
Amin inşallah bendede belirtiler var gibiydi ama hafif hafif regl sancıları yoklamaya başladıAminn inşallahçok teşekkür ederim ama henüz aşılamanın üzerinden 5 gün geçtiği için iğne yanıltıyor olabilir diye pek ümitlenemiyorum, yine de her şeyin hayırlısı. İnşallah zamanı gelmiştir de rabbim cümlemize nasip eder tez vakitte anne olmayı
İnşallah sağlıklıdır canım benim hangi siteden almıştın acaba bu ürünü? Ve ne zamandır gebelik için uğraşıyordunEvet var ama kimyasal yada dis gebelik olabilir degerler duzgun artmiyor insallah duzelir
Amin inşallah bendede belirtiler var gibiydi ama hafif hafif regl sancıları yoklamaya başladı
Ben eczaneden aldim sitelere guvenemedim canim.179 tl ye almistim.8 aydir deniyordum bu ay sadece kullandim preseed iİnşallah sağlıklıdır canım benim hangi siteden almıştın acaba bu ürünü? Ve ne zamandır gebelik için uğraşıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?