Kizlar hamileysem size herseyi anlaticam demistim.hamileyim sagliklimi orasini Allah bilir ama sonucta hamileyim
gelelim bu ay yaptiklarima biraz uzun olucak k.bakmayin
Adet bitiminde sut maydonoz bugday buharini yaptim 3 gun.1.ve 3.gun iliski oldu ve kendimi usutmedim.4.gun belime yaki yapistirdim.adet bitiminden sonra 1 hafta icinde 3 gun ara ara 3 damla adacayi yagi damlattim pamuga ve afedersiniz vajinama yerlestirdim ama iceriye degil agzina.iliskilerde preseed kullandim.hamileligi kolaylastirici jel.belime yastik koyup sabaha kadar yikanmadim tuvaletede gitmedim.adetin 2.gunu corekotu bal tarcin karisimini sabah aksam 1 tatli kasigi yedim.bal kestane bali olucak ilaclik yani.10 gun yedim bunu.esime keci boynuzu ozu icirdim sabah aksam.
Doktorun verdikleride klomen catlatma ignesi ve ostrojen ilaciydi.catlatma ignesini 5 aralikta oldum 3 5 6 7 9 gunleri birliktelik oldu.
Birde dini olarak cok dua ettim.meryem suresi okudum.yasin suresinin mubinleri var onlari okudum detay isteyene anlatabilirim.birde cumartesi edilen bir dua var.onu okuyunca diger cumartesiye kadar duan kabul oluyor Allahin izniyle bunuda yumurtlama haftama denk getircek sekilde okudum.1479 kere selamun kavlen min rabbir rahim okudum.once Rabbimin izniyle tabi sonra yaptiklarimla hamile kaldim cok sukur.yine detay isterseniz anlatabilirim.herkes hayirlisiyla hamile kalir insallah tez zamanda