Degılsın canım mantar o zaman ama yınede sen doktoruna sor bı bısey degıl tatlım..Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degılsın canım mantar o zaman ama yınede sen doktoruna sor bı bısey degıl tatlım..Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Hayır canım regl olmadım testim negatif çıktı amaCanım regli oldun mu yada hiç test yaptinmi merak ettim seni
benim bat 26 sında. Gaz, şişkinlik,akıntı,göğüs ağrısı,kasık ağrısı bende yok yok çok erken ama ben sabah yaptım tertemizdi oyüzden çarşambaya kadar hersabah yapıcamevet arkadaşlar bu gün gebelik testi kimler yapıyor kimler gebelik belirtisi şüphesi içinde
bende gaz şişkinlik ve kasık ağrısı var biraz. test için 28 aralığı bekliyorum
Ben ben ben :) klinikte sıramı bekliyorum şu an gaz şişkinlik gecikme ne ararsan Varevet arkadaşlar bu gün gebelik testi kimler yapıyor kimler gebelik belirtisi şüphesi içinde
bende gaz şişkinlik ve kasık ağrısı var biraz. test için 28 aralığı bekliyorum
ayyyy sonucunu yaz muhakkak inşallahhhhhhh geç döllenmedir de kanda çıkar canımBen ben ben :) klinikte sıramı bekliyorum şu an gaz şişkinlik gecikme ne ararsan Var
Dün gece test yaptom temiz bi dene çizgi vardı
O yüzden çok bi umudum yok
Inşallah hayırlısı canım çok teşekkür ederimayyyy sonucunu yaz muhakkak inşallahhhhhhh geç döllenmedir de kanda çıkar canım
Belirtilerin hamilelik belirtileri gibi inşallah hamilesindir bu forumdan bu ay hamilelik haberleri alırız inşallah hepimiz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın inşallah bizim bebekler olursa biraz nazlı olacak gibi :)Merhaba arkadaşlar daha önce de bu foruma yazmıştım. Klomenle son tedavimde günde 1 sefer kullandığım için yumurtam hiç gelişmedi , sonraki ay doktorum femara kullanırdı ve 4 gün de puregon iğne kullandım daha sonra ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı ve aşılamam oldu 17 aralıkta. Kasıklarımda bi ağırlık hissi var ve elimi dokundurduğum zaman gergin hissediyorum. Bel ağrım çok fazla var ve bir de su gibi ama az miktarda akıntım. Umutlanmakta istemiyorum ama Allahtan ümidi de kesmiyorum. Zaman geçmek bilmiyor gerçekten inşallah vakti gelmiştir de rabbim nasip etmiştir. İsteyen ve bekleyen herkesi kucakları sağlıklı yavrularla dolsun inşallah tez vakitte, sevgiler..
Daha 4 gun varmis canim bekle insallah hamilesindirKızlar bende evde 5 tllik testlerden yaptım adetime dört gün var ve kopkoyu tek çizgi... umutlar bir dahaki aya kaldı
sonuçlarını bekliyorum canım .benim bat 26 sında. Gaz, şişkinlik,akıntı,göğüs ağrısı,kasık ağrısı bende yok yok çok erken ama ben sabah yaptım tertemizdi oyüzden çarşambaya kadar hersabah yapıcam
Özeldeyse 1-2 saat sonra çıkıyor canım. Poliklinikte de öğleden sonra sanırım tam bilmiyorum. Keşke sorsaydın nezaman çıkar diyeInşallah hayırlısı canım çok teşekkür ederim
Kaç gün sonra çıkarki kanda?
Daha erken canim sen hergun yapmaya devam et cikicak insallahgünaydın hayırlı cumalar kızlar ben sabah yine test yaptım bat 5 gün var yine terstemiz tek çizgi
gecikme varsa kanda net göreceğiz sonucuBen ben ben :) klinikte sıramı bekliyorum şu an gaz şişkinlik gecikme ne ararsan Var
benim testler geldi. bi tane deneyim dedim tertemiz bi
Ben ben ben :) klinikte sıramı bekliyorum şu an gaz şişkinlik gecikme ne ararsan Var
Kızlar aranızda preseed jeli deneyen var mı? Ben denedim 2-3 ay bende işe yaramadı bidaha mı alsam acaba ? Pazartesiye kadar regl olmazsam test yapıcam inşallahYaa bende senden haber bekliyordum niye yazmıyor diye merak ediyordum meğer bana bildirim gelmemiş yeni gördüm hayırlı haberlerini bekliyoruzz inş
Canım gebelik var anlaşılan inşallah değerlerin yükselir bebeğini alırsın kucağınaKizlar bende dun doktor ameliyattaymis giremedim.bugun gidicem.yine tahlil yaptirdim 1.gun 17.94 3.gun 21.26 4.gun 26.20 degerler malesef az yukseliyor bakalim doktor ne dicek