Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inşallah nasip olursa... bir yavrumu kaybettim ben altıncı ayda. Rabbim sağlık versin..Canım çok sıkı hazırlanmışsin inşallah emeğinin karşılığını alırsın ikinci cocugumu istiyorsun
benim duyduğum kadarıyla lh hormonu ile hgc benzerlik gösterdiği için bazı kişiler hamile olduklarını ovulasyon testinde öğrenmişler.. ovulasyon testleri sayfalarında çok yazılmıştı.ANlayan var mı hemen çıktı daha adetime var bi gün
Ay canım başin sağolsun çok zor inşallah bu sefer rabbim oldurur kucağına almak nasip olur.Evet inşallah nasip olursa... bir yavrumu kaybettim ben altıncı ayda. Rabbim sağlık versin..
Amin canım inşallah benim gibi bekleyen herkesin kucağı dolsunAy canım başin sağolsun çok zor inşallah bu sefer rabbim oldurur kucağına almak nasip olur.
ay kendimi gördüm mesajda benimde yarın bat. bakalım hayırlsıımerhaba hanımlar,
batım 21 aralık. bu ay kendimi çok dinlediğimden midir nedir bilmiyorum ama sanki bütün belirtileri yaşıyormuşum gibi geliyor. günlerdir belimde karnımda ağrı var. kasıklarımda kramplar. göğüslerim dokununca acıyor. sürekli halsiz hissediyorum ve arada başım dönüyor. inanılmaz duygusallaştım herseye ağlamak istiyorum iştahım da cok acıldı . gecen cuma ve bu sabah kahverengi/pembemsi lekelenmeler oldu. üşüttümde mi oldu yoksa yerleşme kanaması mı bilemiyorum. belkide olsun istediğim için belirtiler psikolojiktir
canım ovulasyon testleriyle öğrenen çok kişi oldu forumda bence var gibi hemen normal testle de dene istersenANlayan var mı hemen çıktı daha adetime var bi gün
yaaa hadi inş hayırlı haberler verirsiniz bize :)ay kendimi gördüm mesajda benimde yarın bat. bakalım hayırlsıı
Canım hayırlı olsun bizlere de dua et..kizlar sabah test yaptim cok ince 2 cizgi cikti kan vermeye gidiyorum hayirlisi
Insallah vardir bebisin canimkizlar sabah test yaptim cok ince 2 cizgi cikti kan vermeye gidiyorum hayirlisi
Aynen bende oyle dusunuyorum canim.herhalde nagatif yoksa girerdiEceCigdem canım neden eşinin telefonundan internet paylasip WiFi den girmiyorsun yaw.Kızlar bence negatif galiba yoksa napar eder girerdi sanki
ayyyy çok güzel bi haber maşallahhh inşallah artış vardır canım hayrılısı olsunkizlar sabah test yaptim cok ince 2 cizgi cikti kan vermeye gidiyorum hayirlisi
olsun canım üzülme elbet bizimde olacak bebişlerimizkızlar benimde negatif olmadı bu ay çok üzgünüm çook bir ay daha beklicm ..
8 haftaya kadar normal. yavs yavas yukari cikarSelam kızlar. Ben bu sabah kontrole gittim. Kese görüldü. Ama çok aşağıda yerleşmiş dedi. Bebeği de göremedik henüz. Yatıcaksın dedi ve iki hafta sonra kalp atışı için kontrole gel dedi. Çok korkuyorum acaba boş gebelik mi . Allah korusun inşallah görürüz bebeğimi bu arada bugün tam 6 haftalık ve bebeğin görülmemesi baya korkuttu beni