Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyin hayirlisi canim insallah diger ayda bizler paylaşırız buradan gebelik haberinikızlar benimde negatif olmadı bu ay çok üzgünüm çook bir ay daha beklicm ..
İnsallah bebişin seninledir canım bizi merakta birakmakizlar sabah test yaptim cok ince 2 cizgi cikti kan vermeye gidiyorum hayirlisi
Korkma canım inşallah iki hafta sonra görürsün bebişini evham yapma hiççİnşallah canım ya inşallah
benimde öyle şuan canım yerleşiyordur diye ümid ediyorum akıntında oluyormu canım ? benim 3-4 gündür sarımsı akıntımda oluyorKızlar 1 hafta oldu yumurtalık catlayali ama arada sag ve sol kasikta sanci oluyor bugünde sağda var sizce neden olabilir
Insallah evwt akintimda var ama normaldede oluyordu benim busefer yogun ama adet olur gibi hissediyorumbenimde öyle şuan canım yerleşiyordur diye ümid ediyorum akıntında oluyormu canım ? benim 3-4 gündür sarımsı akıntımda oluyor
Canım cevaplaya tikliyosun ya cevap atmak için aşağıya bak sağda dosya yükle var ona bas sonra kamera çıkıyor resmini çek küçük resime bas göndertamam canim yapamadim zaten kan verdi 3bucukta haber ederim
Canım catlatma ignesi mi yaptirmistin eğer yaptirdiysan ağrı oluyormusKızlar 1 hafta oldu yumurtalık catlayali ama arada sag ve sol kasikta sanci oluyor bugünde sağda var sizce neden olabilir
aynen bende öyle çok şişim inanılmaz gazım da var. ama bu belirtileri geçen ayda yaşamıştım. sadece kasık ağrısı bukadar şiddetli olmuyorduInsallah evwt akintimda var ama normaldede oluyordu benim busefer yogun ama adet olur gibi hissediyorum
Yok canım igne yaptirmadim ovu testi ile talip ettim pik zamanları degerlendirdimCanım catlatma ignesi mi yaptirmistin eğer yaptirdiysan ağrı oluyormus
canım hiç çizgi görünmüyor. doktorunla bi görüş bence kist falan oluşmuş olabilirKızlar adet 4 gün geçti üstteki testi dün saat 12 de yaptım hiç çizgi yok alttakini gece 4 te yaptım sizce durum nedir
canım hiç çizgi görünmüyor. doktorunla bi görüş bence kist falan oluşmuş olabilir
Bende hiç çizgi göremedim ama İnşaAllah vardır bi doktora git bence farklı sebeplerden dolayı da gecikmiş olabilirKızlar adet 4 gün geçti üstteki testi dün saat 12 de yaptım hiç çizgi yok alttakini gece 4 te yaptım sizce durum nedir
Birde böyle bak cnmcanım hiç çizgi görünmüyor. doktorunla bi görüş bence kist falan oluşmuş olabilir
valla göremiyorum canım ya belkide fotoğraftan çıkmıyordur. Ama 4 gün geçmiş bu kadar silik çıkmazdı emin ol direk doktorunla bi görüş canımBirde böyle bak cnm
Sanki çok hafif silik bir çizgi var mı bana mı öyle geldi yoksa öyle görmek istediğim için mi :)Birde böyle bak cnm
Alttaki testinde ben gordum cok silik bir cizgi canim.ama bikac gun daha dene.benimde oyle silik cikti ve 3 4 gun devam etti.Kızlar adet 4 gün geçti üstteki testi dün saat 12 de yaptım hiç çizgi yok alttakini gece 4 te yaptım sizce durum nedir
Normal canim insallah bebisin yerlesiyordurKızlar 1 hafta oldu yumurtalık catlayali ama arada sag ve sol kasikta sanci oluyor bugünde sağda var sizce neden olabilir