- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
canim ates olme yontemi uygula iki gebeligimi oyle ogrendimevet bende onu düşüyorum ya bu ay olmazsa önümüzdeki ayda öyle deneyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ates olme yontemi uygula iki gebeligimi oyle ogrendimevet bende onu düşüyorum ya bu ay olmazsa önümüzdeki ayda öyle deneyeceğim
canim gozun aydinKızlar bat 2 gün geçti az önce test yaptım sonuç bu hala inanamıyorum doğru mu görüyorum ben
onuda yapıyorum ama pek anlamadım. benim hep ateşim 35,9 la 36,10 arası gidip geliyor. 37 ye yakınmı olması gerekiyor. nasıl oluyor?canim ates olme yontemi uygula iki gebeligimi oyle ogrendim
onun interneti bitti sanırım 22 sine kadar gelemem diyorduEceCigdem abla naptın
evet canm. bu deger dusuk 37 yakin yada 36.5 uatunde olmasi lazimonuda yapıyorum ama pek anlamadım. benim hep ateşim 35,9 la 36,10 arası gidip geliyor. 37 ye yakınmı olması gerekiyor. nasıl oluyor?
anladım tamamdır her sabah yataktan çıkmadan ölçüyorum. ve kaydediyorum reglime yakın bakıcam bakalım hepsine nasıl artış olmuş. teşekkür ederimevet canm. bu deger dusuk 37 yakin yada 36.5 uatunde olmasi lazim
Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsinKızlar bat 2 gün geçti az önce test yaptım sonuç bu hala inanamıyorum doğru mu görüyorum ben
Gözünaydn kuzm dua et bizedeKizlarrr sonucum 17.94 cikti.bugun 12.gun ben biraz arastirma yaptim bu deger sanirim bebisten dolayicunku genelde 12.gun dusuk cikmis baskalarinin.yarin yada 2 gun sonra tekrarlicam o zaman emin olucam ama suan bile emin gibiyim
ayyyyy maşallahhhhh ne güzellllll gözün aydın inşallah değerin yarın artış gösterir canımKizlarrr sonucum 17.94 cikti.bugun 12.gun ben biraz arastirma yaptim bu deger sanirim bebisten dolayicunku genelde 12.gun dusuk cikmis baskalarinin.yarin yada 2 gun sonra tekrarlicam o zaman emin olucam ama suan bile emin gibiyim
Bi kesinlessin hepinize tek tek edicem ve yaptigim herseyi anlaticam canim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun hayirli evlatlar nasip etsinGözünaydn kuzm dua et bizede
Cok tesekkur ederim canim benim Rabbim sanada nasip etsin insallahayyyyy maşallahhhhh ne güzellllll gözün aydın inşallah değerin yarın artış gösterir canım
aminnnnn rabbim isteyen herkese nasip etsinCok tesekkur ederim canim benim Rabbim sanada nasip etsin insallah
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm kesinleşir inşallahBi kesinlessin hepinize tek tek edicem ve yaptigim herseyi anlaticam canim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun hayirli evlatlar nasip etsin
Canım evet var maşallah benim ablam hemşire 10 üzerinde var demek sağlıkla kucağına alırsın inşâllahKizlarrr sonucum 17.94 cikti.bugun 12.gun ben biraz arastirma yaptim bu deger sanirim bebisten dolayicunku genelde 12.gun dusuk cikmis baskalarinin.yarin yada 2 gun sonra tekrarlicam o zaman emin olucam ama suan bile emin gibiyim
Kızlar bat 2 gün geçti az önce test yaptım sonuç bu hala inanamıyorum doğru mu görüyorum ben
MaşaAllah canım hadi gözün aydın nezamandir istiyordunKızlar bat 2 gün geçti az önce test yaptım sonuç bu hala inanamıyorum doğru mu görüyorum ben
canım benim normalde ateşim seninki gibi 35.9 falandır .yumurtlama olunca 36.2 ye çıkar .hamileyim ve ateşim 36.4 şuan .onuda yapıyorum ama pek anlamadım. benim hep ateşim 35,9 la 36,10 arası gidip geliyor. 37 ye yakınmı olması gerekiyor. nasıl oluyor?