Gec dollenme olduysa daha kanda cikmamis olabilir adet tarihin ne zamandiKızlar bişey sormak istiyorum ya daha öncede sormuştım kan testi yaptırıp negatif olan sonra telrar yaptırıp pozitif sonuç alan var mı salı günü yaptırdım negatifti ama hala adet falan olmadım
Benimde d vitamini eksikliğim var hamileliğin üçüncü ayından sonra verecekmiş takviye doktor ilk üç ayda içilmezmiş eminmisiniz bi araştırın istersenizA
Aynıymısız cnm bnmde mantar sureklı olusuyor kansızlık d vıtamını eksıklıgı suan bende ılac kullanıyorum doktora sordum hamıle kalsanda hıcbı sıkıntı yok dedı yanı ılacları kullanabılırsın dedı
9 aralık canımGec dollenme olduysa daha kanda cikmamis olabilir adet tarihin ne zamandi
Amın ınsallahAmin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım ben suan hamıle degılım ama femara falan kullandım bu ay doktoruma kullandıgım ılacları gosterdım bunları kullanıyorum dedım yanı kansızlık ve d vıtamını eksıklıgı cıktıgını gordu tahlılerde zaten kullanabılırsın dedı .. ınsallah bısey olmazBenimde d vitamini eksikliğim var hamileliğin üçüncü ayından sonra verecekmiş takviye doktor ilk üç ayda içilmezmiş eminmisiniz bi araştırın isterseniz
Adeti 1 hafta gecince cikanlar var canim.benim kuzenim 2 hafta gecince ogrenmis insallah gec dollenmedir9 aralık canım
Ay cok tesekkür edrm kuzm inşallah bu takviyelerle gebe kalrz Allahm kucagmzı boş bırkmasnA
Aynıymısız cnm bnmde mantar sureklı olusuyor kansızlık d vıtamını eksıklıgı suan bende ılac kullanıyorum doktora sordum hamıle kalsanda hıcbı sıkıntı yok dedı yanı ılacları kullanabılırsın dedı
Canım bende inofolic inozitol+ folik asit kullandım bu ay bat 13 aralikti henüz adet olmadım.Kızlar infolic combi aldm bugün pco yok bnde kullansam sıkntı olur mu. Bu ilacın yararnı gören olmş bn kendim eczaneden aldm doktor sölemedi yani
Ay inallah canım salı kan testim 0.100 çıktı tamamen ümidimi kestim ama eşim sürekli hala adet olmadın ümit var deyip duruyoAdeti 1 hafta gecince cikanlar var canim.benim kuzenim 2 hafta gecince ogrenmis insallah gec dollenmedir
Amın cnm ınsallah sen suan ne kullanıyosun yanı klomen mı femara mı ve olursa ılk cocugun mu olacak ne zamandır ıstıyosunuzAy cok tesekkür edrm kuzm inşallah bu takviyelerle gebe kalrz Allahm kucagmzı boş bırkmasn
canim sabah test yapcam sen kacda yapcan ece cigdem baska test yapacak olan varmi bayanlarsimdi yap kuzum
BenimdeHaydi bakalmmm benim suan da vucut isim 37.1
Insallah canim hepimizin bir guzel haberi olsun yarin hadi bakalmBenimdeyarin guzel haberler verirsin insallah canim
Canim arkadas testi getirir getirmez yapcam heralde oglene dogru falan olurcanim uzulme bir si
canim sabah test yapcam sen kacda yapcan ece cigdem baska test yapacak olan varmi bayanlar
Yok olmaz o zamam canım öğrendikten sonraki içtiğin ilaçlar etki edermiş öyle derlerCanım ben suan hamıle degılım ama femara falan kullandım bu ay doktoruma kullandıgım ılacları gosterdım bunları kullanıyorum dedım yanı kansızlık ve d vıtamını eksıklıgı cıktıgını gordu tahlılerde zaten kullanabılırsın dedı .. ınsallah bısey olmaz
Bende yapicam canım tabi sabahı bekleyebilirsemcanim uzulme bir si
canim sabah test yapcam sen kacda yapcan ece cigdem baska test yapacak olan varmi bayanlar
insallah canim sabahi bekle daha iyi sonuc alirizBende yapicam canım tabi sabahı bekleyebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?