merhaba Yeni üye oldum ben nereden yorum yazılır b8lmiyorumkizlar benide yazin bugun adetim 1 gunu bebek istiyorum bat 15 kasim
Sen buraya bat tarihini yazmerhaba Yeni üye oldum ben nereden yorum yazılır b8lmiyorum
simdi yap kuzumBu arada testlerim gelmis yarin yapacağım insallah
Hosgeldin canim.belirtiler adetle ayni oluyor genelde o yuzden fazla takilma belirtilere insallah bebisin vardirYumurtlama gunumdede ilişkiye girdim. bu ay çok farklı duygular bedenimde farklılıklar hissediyorum. mide bulantı var kusma yok. Bi defa baş dönmem oldu karnım ağrıyor hatta yanıyor resmen. Çok aşırı Bi şekilde iştahım arttı yiyorum sonra yine yine yiyorum. Aşırı idrara çıkar oldum vajinal akıntı beyaz gelmeye başladı bildigignz beyaz göğüslerim şişmiş bilmiyorum bu belirtiler hamilelik mi yoksa adet i umutlanmak istemiyorum açıkçası
Simdi yapamam kredi karti ile oldugu icin arkadasim aldi sabah getirceksimdi yap kuzum
Hemen yap canin :) benim elimde sinirli sayida kaldi hergun 1 tane yapiyorum cok olsa saat basi yapicam heraldeBu arada testlerim gelmis yarin yapacağım insallah
Kiz saat basi yapilir miHemen yap canin :) benim elimde sinirli sayida kaldi hergun 1 tane yapiyorum cok olsa saat basi yapicam heralde
13 gunde cizgi tam koyu oasi lazim bekle eger. bise cikmaza tutmamistrKizlar bugun igne gunude dahil 10.gun dun yaptigim test golge gibiydi bugunde basta oyleydi ama sonradan dune gore koyulasti cizgi.sizce hala ignenin etkisi olabilirmi
Bencede dogru canim cunku gecen ay atesim hep 36.7 cikiyordu adet yaklasinca 36.4 e dustukizlar size bir ipucu vereyim eger. gercekten hamilyseniz. vucut sicakliginizi olcun 36.5 ustuyse ve her kademee kademe artiyorsa kesinle hamilelwik vardit
Insallah tutmustur13 gunde cizgi tam koyu oasi lazim bekle eger. bise cikmaza tutmamistr
Dur ya heycanlandirma insanı yok yok annem bekle sen biz yarın sabah yaparızHemen yap canin :) benim elimde sinirli sayida kaldi hergun 1 tane yapiyorum cok olsa saat basi yapicam heralde
kizlar size bir ipucu vereyim eger. gercekten hamilyseniz. vucut sicakliginizi olcun 36.5 ustuyse ve her kademee kademe artiyorsa kesinle hamilelwik vardit
adet zamaninda hic olcmedim ama normalde hep 35 falan olurdu vucut isim. Suan gorunce bir olceyim dedim 36.4 yarinda olcunce daha yuksek mi olmasi lazimBencede dogru canim cunku gecen ay atesim hep 36.7 cikiyordu adet yaklasinca 36.4 e dustu
Canım bende 1 ay oldu follik asit ilacımı değiştireli. İnofolic poşet kullanıyorum. Bende çok faydasını gördüğüm için değiştirdim. 26 sında belli olur işe yarayıp yaramadığıKızlar infolic combi aldm bugün pco yok bnde kullansam sıkntı olur mu. Bu ilacın yararnı gören olmş bn kendim eczaneden aldm doktor sölemedi yani