Canım ınsallah hamıle kalayım da ondan sonra ıcmemYok olmaz o zamam canım öğrendikten sonraki içtiğin ilaçlar etki edermiş öyle derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ınsallah hamıle kalayım da ondan sonra ıcmemYok olmaz o zamam canım öğrendikten sonraki içtiğin ilaçlar etki edermiş öyle derler
Çift çizgiyi görüceksem hiç sıkıntı değil de umudumu kesmiştim ama adetim gecikti bide göğüslerim şişti umutlandım tekrardaninsallah canim sabahi bekle daha iyi sonuc aliriz
Buyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
- @duskapani
- @Balpetegim31
- @Megatron20
- @aysenurkaya
- @greyfurt_
- @umran80
- @ebr-u
- @BbkBbk
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- @pembepatiks
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Oznurr26
- @Jklyyy 4 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN
- @Duman77
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @Laydidiana
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- @Sinemhat
- @Adlinaa
- @papatyam67 10 Aralık
- @Celine0719 11 Aralık
- @berrakca 11 Aralık
- @78duygu 11 Aralık
- BerraAksa_K 11 Aralık
- Caglass 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @Yurdaa
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- @ismihazan 13 Aralık
- @Serranin annesi 13 Aralık
- EceCigdem 13 Aralık
- S Siyene 13 Aralık
- @kays_ 13 Aralık
- @croiselle 14 Aralık
- @Platinus 15 Aralık
- @Gizemzi 15 Aralık
- @dvtb 15 Aralık
- @Kbra2214 15 Aralık
- @kartanesi64 15 Aralık
- @Cemileyavuz 16 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
- @damlaozcan0666 16 Aralık
- @sibelizim 21 Aralık
- zeydemor 22 Aralık
- @sirkencubin 22 Aralık
- @mine2805 23 Aralık
- @Hipermetrop 24 Aralık
- @ReceL 25 Aralık
- @suz35 26 Aralık
- @Kedilikadinn 27 Aralık
- @Kelebeksi 27 Aralık
- @Bayankus06 28 Aralık
- @Glrabr 29 Aralık
- @croiselle 29 Aralık
- @Bifincankahve 30 Aralık
- @Masalim17 1 Ocak
- @lifedoesntwait 3 Ocak
- B Beray75 4 Ocak
- @ggul1212 5 Ocak
- @Edabk beklemede...
- @naz_edanaz beklemede...
Bendenizzcanim uzulme bir si
canim sabah test yapcam sen kacda yapcan ece cigdem baska test yapacak olan varmi bayanlar
İnşaAllah gebesindr kuzm sen kendi başna mı aldn bnm gbi inozitol ne pekiCanım bende inofolic inozitol+ folik asit kullandım bu ay bat 13 aralikti henüz adet olmadım.
Kuzm bn hiçbrsey kullanmıyorm bu ay evet ilk çocuk olacak olrsa inşallah ama 3 yıla yakbdr istyorm bnun bir yılı korndk bıraktktan bi kaç ay sonra olmynca klomen le geb3 kaldm dış gebelik oldu snra bi düşük dahada olamdı kuzmAmın cnm ınsallah sen suan ne kullanıyosun yanı klomen mı femara mı ve olursa ılk cocugun mu olacak ne zamandır ıstıyosunuz
Yok canim bu ay gittiğim doktor klomenle birlikte verdi.Eczaneye sordum dedim normal folik asit alayım bu çok pahalı dedi abla bu en iyisi bundan şaşma.inozitol da gebelik için kanda olması gereken bişey heralde canım eczacı ısrarla bunu al dedi bende doktor yazdıysa vardır bi bildiği dedim aldım 50 tl kutusuİnşaAllah gebesindr kuzm sen kendi başna mı aldn bnm gbi inozitol ne peki
Hmm ınsallah bu ay hamıle kalırsın tatlım rabbım yardımcın olsun hamıle kalıp saglıcakla kucagına all ınsallahKuzm bn hiçbrsey kullanmıyorm bu ay evet ilk çocuk olacak olrsa inşallah ama 3 yıla yakbdr istyorm bnun bir yılı korndk bıraktktan bi kaç ay sonra olmynca klomen le geb3 kaldm dış gebelik oldu snra bi düşük dahada olamdı kuzm
Aminnnnnn güzel yüreklim inşallah güzel dualrnnn için cok saol cnm Allah sanada baanda bizim gbi bekleneyedeHmm ınsallah bu ay hamıle kalırsın tatlım rabbım yardımcın olsun hamıle kalıp saglıcakla kucagına all ınsallah
Bn ilk defa duydm kuzmmm en iysni al bi kere al kuzmmmYok canim bu ay gittiğim doktor klomenle birlikte verdi.Eczaneye sordum dedim normal folik asit alayım bu çok pahalı dedi abla bu en iyisi bundan şaşma.inozitol da gebelik için kanda olması gereken bişey heralde canım eczacı ısrarla bunu al dedi bende doktor yazdıysa vardır bi bildiği dedim aldım 50 tl kutusu
18.gun kesin cikmasi lazim canim gecen ay ben 17.gunde adet olmustum.catladigi zamani bildigimiz icin cikmasi gerekiyorKizlar yarin ignenin 18. gunu olcak acaba varsa kesin cikar mi ki ? Yani cikmazsa adet gecikmesi mi acaba ?
KIZLAR SIMDI LISTEDE ISMI OLMAYANLAR BATLARINI VE YENI HAMISLERIMIZ DE HAMILEYIM DIYE YAZIP BENI ETIKETLER MI LUTFEN ? SUAN MUSAITKEN VE INTERNETİM DE BİTMEDEN HALLEDEYIM BUNU LISTEMIZ GUNCELLENSIN
27 aralık batKIZLAR SIMDI LISTEDE ISMI OLMAYANLAR BATLARINI VE YENI HAMISLERIMIZ DE HAMILEYIM DIYE YAZIP BENI ETIKETLER MI LUTFEN ? SUAN MUSAITKEN VE INTERNETİM DE BİTMEDEN HALLEDEYIM BUNU LISTEMIZ GUNCELLENSIN
Allah razı olsun ınsallah tatlım bende uzun zamandır ugrasıyorum rabbım en yakın zamanda tum ısteyenlere nasıp etsınAminnnnnn güzel yüreklim inşallah güzel dualrnnn için cok saol cnm Allah sanada baanda bizim gbi bekleneyede
Hadi insallah bakalm ama sabah erken gelmicek gibi testim. Bi geldigi zaman yaparim cikmasa bile pazar sabah ilk idrarla tekrar yaparim18.gun kesin cikmasi lazim canim gecen ay ben 17.gunde adet olmustum.catladigi zamani bildigimiz icin cikmasi gerekiyor
İnşallah çıkar canım stres yaptik iyice ya uyuyamiyorum daHadi insallah bakalm ama sabah erken gelmicek gibi testim. Bi geldigi zaman yaparim cikmasa bile pazar sabah ilk idrarla tekrar yaparim
Valla sorma canim ya. Birde bir migde bulantisi ates basmasi falan sorma yani usuttum sanirim butun olay buİnşallah çıkar canım stres yaptik iyice ya uyuyamiyorum da
Olsun oda var ama bebiş de vardır inşallah canım sabah ola hayrolaValla sorma canim ya. Birde bir migde bulantisi ates basmasi falan sorma yani usuttum sanirim butun olay bu