Benimde 27 aralık bakalım Batlarinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 27 aralık bakalım Batlarinizi bekliyorum
Canim benimde 27 aralık insallah guzel haberlerle geliriz buraya beklemek cok zorBenimde 27 aralık bakalım
Benimde 27 aralık bakalım
Canim benimde 27 aralık insallah guzel haberlerle geliriz buraya beklemek cok zor
Ayyyyy inşallahhh canım benim.gercekten beklemek cok zor :)Canim benimde 27 aralık insallah guzel haberlerle geliriz buraya beklemek cok zor
ilac kullaniyormusin canimKızlar kan verdim bu sabah hamile değilim ne yazık ki tsh yükselmiş ondan oldu sanırım sağlık ocağına gittim sonuç şimdi çıkmış.Pazartesi dahiliye doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Hormonlarım da her hangi bir sorun yoktu ama bu ay Yüksek çıktı 5.36 tsh
Hayır canım kullanmıyorum düzenli tahlillerimi yapıyorum ama bu ay böyle yüksek çıkmasının sebebi sanırım bu ay çok rahat davrandım yani sürekli dinlenerek geçirdim günlerimi ve iştahımı kontrol edemedim Ben ona bağlıyorumilac kullaniyormusin canim
Bu gun catlamıs olabılır cnm o zaman degerlendırın yınede en azından ıcın rahat eder.. hayırlısı olsun ınsallahBbirgün dolu birgün boş yapıyoruz. Dün değerlendirdik bugünde değerlendirsekmi acaba bilemedim valla ateşte basıyo sanırım bugün çatladı ya yok test yapmadım ama pişman oldum test almadığıma olmazsa öbür ay testle yapıcam bakalım
Canım bak doktor açıklamış
Canım bende de enfeksiyon var doktora gittim ama ilaç vermedi. Su içerek geçebilecek durumda dedi. Su çok iyi geliyormuş suyu arttırınca geçtiCok tesekkur ederım cnm benım.. ya ben rahım fılmı falan cektırdım tuperım acık herhangı bı sıkıntı yok ama bende de sureklı mantar enfeskıyon olusuyor ya
stres yaptikc
kuzum sensiz olmaz
Ben daha beklemedeyim canim. Yarin yazarim varsa çıkar sanırımKIZLAR SIMDI LISTEDE ISMI OLMAYANLAR BATLARINI VE YENI HAMISLERIMIZ DE HAMILEYIM DIYE YAZIP BENI ETIKETLER MI LUTFEN ? SUAN MUSAITKEN VE INTERNETİM DE BİTMEDEN HALLEDEYIM BUNU LISTEMIZ GUNCELLENSIN
Tamam canim hadi insallah guzel haberler verirsinBen daha beklemedeyim canim. Yarin yazarim varsa çıkar sanırım
Inşallah canım dua et banaTamam canim hadi insallah guzel haberler verirsin
27 aralık batKIZLAR SIMDI LISTEDE ISMI OLMAYANLAR BATLARINI VE YENI HAMISLERIMIZ DE HAMILEYIM DIYE YAZIP BENI ETIKETLER MI LUTFEN ? SUAN MUSAITKEN VE INTERNETİM DE BİTMEDEN HALLEDEYIM BUNU LISTEMIZ GUNCELLENSIN
Dualarim hepinizle insallahInşallah canım dua et bana
Hemen ekliyorum27 aralık bat