- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 30
Hayırlı sonuclar ver insallah bizlere canimYapmadım canim:)cesaret edemedim valla yrn sabah yapicam ama nasipse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sonuclar ver insallah bizlere canimYapmadım canim:)cesaret edemedim valla yrn sabah yapicam ama nasipse
Cnm daha adet olmadım olunca haber vercegimKizlar yeni bat tarihlerinizi soyler misiniz lutfen ? Son durum guncellemesi istiyorum
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- @Bayankus063 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- S Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- papatyam67 10 Aralık
hemen yapmalısın canım ben ancak 2 gün sabredebildim merak ettim elinde test varsa hemen yap bencearkadaşlar merhaba. 4 aylık evliyim ve bu ay ovülasyon dönemlerinde düzenli birliktelik geçirdik, adetim gecikmeden acele edip test yaptım negatif çıktı, şuanda adetim 5 gün gecikti. Sizce tekrar testi ne zaman yapmalıyım?
Hemen yap bence canim net sonuc alirsinarkadaşlar merhaba. 4 aylık evliyim ve bu ay ovülasyon dönemlerinde düzenli birliktelik geçirdik, adetim gecikmeden acele edip test yaptım negatif çıktı, şuanda adetim 5 gün gecikti. Sizce tekrar testi ne zaman yapmalıyım?
Test yapmadin mi canim baya gecikmen varCnm daha adet olmadım olunca haber vercegim
İnşallah canım insallahHayırlı sonuclar ver insallah bizlere canim
Canım sen kaç aylık hamilesinhemen yapmalısın canım ben ancak 2 gün sabredebildim merak ettim elinde test varsa hemen yap bence
5 haftalık canım bende daha yeni öğrendim sendende güzel haberler bekliyorum inşallahCanım sen kaç aylık hamilesin
A yeniymis canım benim Allah tamamına erdirsin ay inşallah canım ya valla 1.5yildir negatif görmekten yoruldum5 haftalık canım bende daha yeni öğrendim sendende güzel haberler bekliyorum inşallah
canım inşallah vardır yarında yapacakmısın testBende bugün dayanamadım aldım aynı dediğin gibi oldu canım c tarafı alalı bulalı kırmızı oldu bende anlamadım. Bozuk çıktı
Adlinaa yarin doktora gidecek misin bi de belirtilerin ne durumda canim
ben 4.5 sene bekledim canım çok zor biliyorum .memlekete gidince anneme şunun çocuğu oldumu bunun çoçuğu oldumu diye sorardım annemde ne yapsın üzülürdü.ama şimdi 2.ye hamileyim Allah ın bir bildiği var demekki sınavdan geçtik.Rabbim herşeyin hayırlısını versin . olunca bak herşeyi unutacaksın inşallah yarın haberlerini bekliyorumA yeniymis canım benim Allah tamamına erdirsin ay inşallah canım ya valla 1.5yildir negatif görmekten yoruldum
Benimde 4.5yasinda kızım var canım kardeş istiyoruz 1.5yildirda nasip bakalım vardır vakti zamanı.asljnda buayda umitlenmek istemiodum ama rüyamda bı göğsümden süt aktığını gördüm sonraki gün mavi pantolon gördüm.dunde kaynanamda yeğenim yenge sen hamilesin galiba dedi.ama negatif çıkar diede korkuyorumben 4.5 sene bekledim canım çok zor biliyorum .memlekete gidince anneme şunun çocuğu oldumu bunun çoçuğu oldumu diye sorardım annemde ne yapsın üzülürdü.ama şimdi 2.ye hamileyim Allah ın bir bildiği var demekki sınavdan geçtik.Rabbim herşeyin hayırlısını versin . olunca bak herşeyi unutacaksın inşallah yarın haberlerini bekliyorum
Adlinaa yarin doktora gidecek misin bi de belirtilerin ne durumda canim
Buyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
- @duskapani
- @Balpetegim31
- @Megatron20
- @aysenurkaya
- @greyfurt_
- @umran80
- @ebr-u
- @BbkBbk
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- pembepatiks
- Bayankus06 3 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Oznurr26
- @Jklyyy 4 Aralık
- S Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @Duman77
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @Laydidiana
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- @Sinemhat
- Adlinaa
- papatyam67 10 Aralık
- @Celine0719 11 Aralık
- @berrakca 11 Aralık
- @78duygu 11 Aralık
- @Vuslat ne zaman 11 Aralık
- @Caglass 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @Yurdaa
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- @ismihazan 13 Aralık
- @Serranin annesi 13 Aralık
- EceCigdem 13 Aralık
- S Siyene 13 Aralık
- @kays_ 13 Aralık
- @croiselle 14 Aralık
- @Platinus 15 Aralık
- @Kbra2214 15 Aralık
- @kartanesi64 15 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
- @damlaozcan0666 16 Aralık
- @sibelizim 21 Aralık
- @zeydemor 22 Aralık
- @sirkencubin 22 Aralık
- @Hipermetrop 24 Aralık
- @ReceL 25 Aralık
- @suz35 26 Aralık
- @Glrabr 29 Aralık
- @croiselle 29 Aralık
- @Bifincankahve 30 Aralık
- @Masalim17 1 Ocak
- @lifedoesntwait 3 Ocak
- @Beray75 4 Ocak
- @ggul1212 5 Ocak
- @Edabk beklemede...
- @naz_edanaz beklemede...
Diyorlar ki idrar da çıkmaz kan ver korkuyorum idrarda yine çıkmazsa diyehemen yapmalısın canım ben ancak 2 gün sabredebildim merak ettim elinde test varsa hemen yap bence
Diyorlar ki idrar da çıkmaz kan ver korkuyorum idrarda yine çıkmazsa diye çok korkuyorumHemen yap bence canim net sonuc alirsin
Bende çok takıyorum ya bat 4 ama hiiiçççç belirti yok bu ayda olmadı. Bu ay ilk defa klomen kullandımBen klomen kullandım canım bu ay. Ama kafama çok takıyordum her ay . Bu ay da taktım yani
Ben minoset diye biliyorumKizlar zaten hamile agri kesicisi parol. Bir hastalik zamaninda doktor agri kesici olarak parol verir hep o yuzden rahatlikla kullanabilirsiniz icinize dert olmasin
Evet canım aldım yapıcam ama bütün enerjim yerle bir oldu ya zaten hiç bir belirti yoktu ama yinede heycanlanmistim klomende ilk ayimdicanım inşallah vardır yarında yapacakmısın test