Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar zaten hamile agri kesicisi parol. Bir hastalik zamaninda doktor agri kesici olarak parol verir hep o yuzden rahatlikla kullanabilirsiniz icinize dert olmasinBen içtim bir kez canım ateş bebeğe daha zararlı ateştense parol içmek daha mantıklı geldi ertesi gün doktora gittiğimde de günde 3 kereye kadar alabilirsin Parol dedi. Gargara verdi bir de ama kullanmıyorum tuzlu su daha mantıklı. İnşallah geçer bir an önce
Adet tarihin ne canim kac gun var ?Hamile gibi hissediyorm kendmi test yaptm bugun cikmadi ama icimde bir his var iye blmyom.goguslerm acyo cok akntm olyo su seklinde daha once bole olmustu hamilemisim ama suan yok testte ckmadi
Tebrikler. Sonuna kadar sıkıntısız devam etsin, sağlıkla kucağına al
canım bende adanada oturuyorum .kendi doktorumu önerebilirim metro hastanesinde mehmet yıldırım .İyi akşamlar canım Adana'da gittiğin doktor varmı bende Adana'da oturuyorum
canim bata daha var beklemedeyimKizlar yeni bat tarihlerinizi soyler misiniz lutfen ? Son durum guncellemesi istiyorum
- mltm_48 30 Kasım
- M mimmea 30 Kasım
- @Bayankus063 Aralık
- limoncicegi41 4 Aralık
- J Jklyyy 4 Aralık
- S Snrs 5 Aralık
- sonbaharetkisi 5 Aralık
- seheryeli77 5 Aralık
- ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- dennisgo 7 Aralık
- B bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- C Cemre0000 7 Aralık
- S sacperisiii 7 Aralık
- Sem0510 9 Aralık
- M mirandaaaa 9 Aralık
- duruasya 9 Aralık
- Y yaprakali 10 Aralık
- papatyam67 10 Aralık
Bende bugün dayanamadım aldım aynı dediğin gibi oldu canım c tarafı alalı bulalı kırmızı oldu bende anlamadım. Bozuk çıktıalırım yarın sabah idrarıyla yaparım eşim de yok işte diyip duruyo içim inanmıyor var diyorum çok kötü oldu ya direk negatif olsa tüh der geçersin
Bat yarin yaziyor cnim test falan yapmadin mi ?canim bata daha var beklemedeyim
Canım yrn benim bat haber vericemKizlar yeni bat tarihlerinizi soyler misiniz lutfen ? Son durum guncellemesi istiyorum
- mltm_48 30 Kasım
- M mimmea 30 Kasım
- @Bayankus063 Aralık
- limoncicegi41 4 Aralık
- J Jklyyy 4 Aralık
- S Snrs 5 Aralık
- sonbaharetkisi 5 Aralık
- seheryeli77 5 Aralık
- ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- dennisgo 7 Aralık
- B bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- C Cemre0000 7 Aralık
- S sacperisiii 7 Aralık
- Sem0510 9 Aralık
- M mirandaaaa 9 Aralık
- duruasya 9 Aralık
- Y yaprakali 10 Aralık
- papatyam67 10 Aralık
Duymuştum canım Mehmet beyide buay bı belli olsun eğer yine olmadıysa gidebilirim canım hamislerin duası kabul olurmuş dua edermisin benim içindecanım bende adanada oturuyorum .kendi doktorumu önerebilirim metro hastanesinde mehmet yıldırım .
başka bir arkadaşıma önermiştim gerçi o doğum için gitmişti çok memnun kalmış bana çok dua etti inşallah hemen hamile kalırsın kızın olur diye .bende hamileyim şimdi Rabbim herkese kısmet etsin inşallah .
Test yapmadin mi canim ?Canım yrn benim bat haber vericem
Yapmadım canim:)cesaret edemedim valla yrn sabah yapicam ama nasipseTest yapmadin mi canim ?
canım inşallah yarın güzel haberler verirsin Rabbim kucağını doldursun bebeğin seninledir inşallah.Duymuştum canım Mehmet beyide buay bı belli olsun eğer yine olmadıysa gidebilirim canım hamislerin duası kabul olurmuş dua edermisin benim içinde
İnşallah canım Allah şifamızı versin inşallahBen içtim bir kez canım ateş bebeğe daha zararlı ateştense parol içmek daha mantıklı geldi ertesi gün doktora gittiğimde de günde 3 kereye kadar alabilirsin Parol dedi. Gargara verdi bir de ama kullanmıyorum tuzlu su daha mantıklı. İnşallah geçer bir an önce
Amin canım Allah razı olsuncanım inşallah yarın güzel haberler verirsin Rabbim kucağını doldursun bebeğin seninledir inşallah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamile olanlarında sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hemen yapmalısın canım çıkar artık bence . İnşallah meleğin seninledirarkadaşlar merhaba. 4 aylık evliyim ve bu ay ovülasyon dönemlerinde düzenli birliktelik geçirdik, adetim gecikmeden acele edip test yaptım negatif çıktı, şuanda adetim 5 gün gecikti. Sizce tekrar testi ne zaman yapmalıyım?