- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım cnm dün gece kan verdim negatif çıktı tarlusol başladım adet olunca haber vercemTest yapmadin mi canim baya gecikmen var
Yok canim parol iki gebeligimde de parol verdiler banaBen minoset diye biliyorum
İnsallah hamilesindir. Allah gönlüne göre versin insallah.Kizlar iyi aksamlar ben bu ay klomen arti catlatma ignesi oldum yarin regl gunum normalde her ay 10 gun onceden goguslerim agrimaya baslardi midem bulanirdi cok kotu olurdum ama hala hic bir belirtim yok 2 hafta boyunca sag kasigimda batmalar oldu simdi oda gecti gibi meraktan deli oluyorum gunum gecmedende test yapmak istemedim
İnsallah hamilesindir. Allah gönlüne göre versin insallah.
Canim ignenin kacinci gunu ? 14. Gunden sonra test yapmaya baslayabilirsin sonuc cikarKizlar iyi aksamlar ben bu ay klomen arti catlatma ignesi oldum yarin regl gunum normalde her ay 10 gun onceden goguslerim agrimaya baslardi midem bulanirdi cok kotu olurdum ama hala hic bir belirtim yok 2 hafta boyunca sag kasigimda batmalar oldu simdi oda gecti gibi meraktan deli oluyorum gunum gecmedende test yapmak istemedim
Canım sendemi test yapicaksinduramiyorum yerimde kizlar nasil bekleyecegim ben yarina kadar. Ya cikmazsaaa ay kalbim duracak bak aaa
Canim ignenin kacinci gunu ? 14. Gunden sonra test yapmaya baslayabilirsin sonuc cikar
Yarin baslayacagim yapmaya. Perembeye kadar bakalmCanım sendemi test yapicaksin
Bende yrnmi yapsam.icimden bı seste yap kurtul Dio:)Yarin baslayacagim yapmaya. Perembeye kadar bakalm
Canim zaten gebelik yoksa 15.gunden sonra kisa surede geliyor e senin 4 gun de gecmis sayiliyor bence sabah bir test yap sen hatta simdi bile yapabilirsin kesin sonuc alirsin yaniIgnenin bugun 19. Gunu canim ama negatif gormekten korktugum icin yapmadim halada tutuyorum kendimi
Kızlar yrn bat acaba akşam test yapsam çıkarmı yoksa sabahmi yapim
Yok kiz bekle yarin yapalimBende yrnmi yapsam.icimden bı seste yap kurtul Dio:)
Dimi bende öle düşünüyorum:)yoksada boşuna beklemim stres yapmimki yrnda gecikmez hemYarın batsa silikte olsa çıkar canım.Güzel haberlerini bekliyoruz
Ben duramiyorruuuum:)))Evet hanimlarr yarin benimle birlikte test yapacaklar kimler bakalm halay basi oluyorum gelin yanima
Bende duramazdim da testim bitti yarin sabah gidip alacagimBen duramiyorruuuum:)))