Var bence cnm mümkünse git bi hastahaneye icin rahat eder bende gidicem birazdan
Bunda var çizgi ben gördüm kaç dk da çıktı çizgi
Hemen çıktıBunda var çizgi ben gördüm kaç dk da çıktı çizgi
Şimdi eşim götürmez yarın bidaha test yapıcam bu akşam yaptım sabah yapıcam varsa kan vericem inşallah vardır ikimizindeVar bence cnm mümkünse git bi hastahaneye icin rahat eder bende gidicem birazdan
Bu da 2. Artık EminimAmin canımm bende öyle düşünüyorum da şüphe kalmasın diye işte .. bu arada benim de 12.08.19 gösteriyor takvimde aynı tarihler Bebişlerle
Darısı bizlere insallahVay vay vay yeni hamislerimiz varr seviyorum sizi kizlar allah anali babali buyutsun kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Amin canim amin... o kadar guzel bir enerjiniz var ki o kadar cok guzel icten dua ediyorsunuz ki listemiz surekli buyuyor ve hamislerimiz cogaliyor. Hizla cogalmaya da devam etsin insallahhhhDarısı bizlere insallah
İnsallah kendi topigin sanada uğur getirsin canım yarın yapicakmisin testAmin hepimiz ucin hayirlisi canim. 13 aralik
Canim merak ettim ne yaptin gittin mi doktora falanKizlar iyi aksamlar 7 haftalik gebeyim hafif hafif kanamam var cok telaşlandim neyapicam bilemedim ya gecen ayki düşugumdede boyle olmustu insallah bisey olamamistir yavruma
Benim beyaz kremsi Kuzum ve hala da varHamisler soyleyin bakalm test yapmadan onceki akintiniz beyaz kremsi miydi ?
Insallah canim yok yarin yapamayacagim nobetci eczane baya uzak yarin e oğlumla gitmek biraz zor olacak benim icin o yüzden pazartesi giderim alirim artikİnsallah kendi topigin sanada uğur getirsin canım yarın yapicakmisin test
Benimde oyle bir akintim var canim hatta bazen adet oldum saniyorum kosuyorum bakiyorum akintiBenim beyaz kremsi Kuzum ve hala da var
Kuzum benim de uçları sızlıyorduBenimde oyle bir akintim var canim hatta bazen adet oldum saniyorum kosuyorum bakiyorum akintibid3 goguslerim irilesti ama yumusak ve sizliyor arada uçları
Ay hadi insallah bak mesaji okurken derler ya karnimda kelebekler ucuyo diye oyle biseg oldu resmen kipir kipirKuzum benim de uçları sızlıyorduhep bi ıslaklık hali. Bence senin oğluşa kardeş geliyor . İçime doğdu sanki inşallah vardır
Aynı ben bakalım ptesi neler olacakSUANKİ RUH HALIM
İnşallah bebişin seninledir canımmm benimde belirtilerim böyleydi :)Benimde oyle bir akintim var canim hatta bazen adet oldum saniyorum kosuyorum bakiyorum akintibid3 goguslerim irilesti ama yumusak ve sizliyor arada uçları