- 17 Mart 2013
- 251
- 379
Benim hislerim kuvvetlidir normaldeAy hadi insallah bak mesaji okurken derler ya karnimda kelebekler ucuyo diye oyle biseg oldu resmen kipir kipir
Aynı ben bakalım ptesi neler olacak
olcak olcak daha once de hissetmistim ben yin3 hissediyorum. Pazartesi cikmasal bile umutsuzluk yok sali bi daha yapcam carsamba bi daha yapcam persembeye kadar devamİnşallah bebişin seninledir canımmm benimde belirtilerim böyleydi :)
SUANKİ RUH HALIM
Aynı ben bakalım ptesi neler olacak
Insallah canim ben birsey yapmadim sizin guzel kalbinizden oluyor herseyBenim hislerim kuvvetlidir normaldeinşallah canım çok isterim inan ki . Sen bize uğurlu geldin biz de sana uğurlu gelelim inşallah.
Gorursun insallah canim ama bence kesin gorursun yani kan testin gayet guzel cikmistiPazartesi bende doktora gidicem ultrasondan bakacaz inşallah gözükür kese içim rahat eder kızlar ya
Perşembe öyle çıktı pazartesiye kadar 4 gün buda 4 kat artış oluyor sen tecrübelisin içimi rahatlat kuzum ya kalp atışı için erken mi acabaGorursun insallah canim ama bence kesin gorursun yani kan testin gayet guzel cikmisti
Canim sen sabah ilk idrarla testin varsa tekrar yap yani belli goruyoruz ama daha net bir test olsun elinde. En kisa zamanda da kan testi ver hemen ki ben seni listemize hamile diye ekledim bile
Ayy inanamıyorum şuanCanim sen sabah ilk idrarla testin varsa tekrar yap yani belli goruyoruz ama daha net bir test olsun elinde. En kisa zamanda da kan testi ver hemen ki ben seni listemize hamile diye ekledim bile
Erken canim 6. Haftada basliyor duyulmasi icin. Muhtemelen sana 15 gun sonra tekrar gel kalp atisini dinleyelim diyecek. Kalp atisini duyduktan sonra da gebeligin onaylanacak ve bagli oldugun saglik ocagina gidip kayit yaptiracaksin gebelik takibi ve aşıların icinPerşembe öyle çıktı pazartesiye kadar 4 gün buda 4 kat artış oluyor sen tecrübelisin içimi rahatlat kuzum ya kalp atışı için erken mi acaba
İnşallah canım hayırlısıyla gözükür de için rahat eder. Benim de şimdilik tek korkum oPazartesi bende doktora gidicem ultrasondan bakacaz inşallah gözükür kese içim rahat eder kızlar ya
Ay hadi inşallahh teşekkürr ederim canııımErken canim 6. Haftada basliyor duyulmasi icin. Muhtemelen sana 15 gun sonra tekrar gel kalp atisini dinleyelim diyecek. Kalp atisini duyduktan sonra da gebeligin onaylanacak ve bagli oldugun saglik ocagina gidip kayit yaptiracaksin gebelik takibi ve aşıların icin
İnşallah içimiz rahat eder canım ya sen ne zaman gideceksin doktoraİnşallah canım hayırlısıyla gözükür de için rahat eder. Benim de şimdilik tek korkum o
Kuzum beni 18 Aralık’ta çağırdı doktor o zaman duyudur mu kalp atışı ?Erken canim 6. Haftada basliyor duyulmasi icin. Muhtemelen sana 15 gun sonra tekrar gel kalp atisini dinleyelim diyecek. Kalp atisini duyduktan sonra da gebeligin onaylanacak ve bagli oldugun saglik ocagina gidip kayit yaptiracaksin gebelik takibi ve aşıların icin
18 Aralık ta çağırdı canım. Ben kan testini tekrarlamadım bi de . Şuan ne durumdayım bilmiyorumİnşallah içimiz rahat eder canım ya sen ne zaman gideceksin doktora
Biri sonuna kadar olmasa da iki gebelik gecirdim kizlar her zaman sorulariniza acigim. Cunku o kadar guzel ve ozel gecirdim ki surekli her animi ya internetten arasrirdim yada gec saat bile olsa doktorumu arardim boyle oluyo neden diyeAy hadi inşallahh teşekkürr ederim canııım
Duyulur canim zaten seni kalp atisini duymak ixin cagirmis doktor hesaplamis 6 haftayiKuzum beni 18 Aralık’ta çağırdı doktor o zaman duyudur mu kalp atışı ?
Evet bi hesaplar yaptı canımDuyulur canim zaten seni kalp atisini duymak ixin cagirmis doktor hesaplamis 6 haftayi
Ben goruyorummm hadi insallah
Fazla ultrasona girmemen icin kalp atisini hesaplamis canim doktorun ozenli demekki. Gittiginde aklinda ne varsa sor sacma mi diye dusunme doktorun soylemesini de beklemeEvet bi hesaplar yaptı canım