Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım baya net yani için rahat edecekse başka test de yap tabiki ama yanlış olsa bu kadar net çıkmaz herhalde. Markası ne?Eki Görüntüle 2213526 Eki Görüntüle 2213526 Kızlar bat 5 Aralık normalde adetim hep gecikir.. o yüzden inanamıyorum ikinci bir test daha yapsammı yanlış çıkma olasılığı nedir?
Canım testini at bir bakalım belki ışık tutmaya gerek kalmadan görürüz:)Kızlar akşam 6 da test yaptım silik çizgi var yarın bat günüm ışıkta çok net belli testin kendi çizgisi var mı negatif testi olan ışığa tutup bakar mı benim için ne olur
Baya net canim silik olsa yaniltirdi ama bu koyu cizgi yanlis cikacagini sanmiyorum hayirli olsunEki Görüntüle 2213526 Eki Görüntüle 2213526 Kızlar bat 5 Aralık normalde adetim hep gecikir.. o yüzden inanamıyorum ikinci bir test daha yapsammı yanlış çıkma olasılığı nedir?
Canım miratech markası bi daha yapıcam o da başka bi marka freelyCanım baya net yani için rahat edecekse başka test de yap tabiki ama yanlış olsa bu kadar net çıkmaz herhalde. Markası ne?
Sağol tatlım teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ikinci ye yapıcam tekrardan onda da tamamsa kesin Dicem inanamıyorum halaBaya net canim silik olsa yaniltirdi ama bu koyu cizgi yanlis cikacagini sanmiyorum hayirli olsun
Yapınca at buraya yine canım:) ben de ilk laboquick sonra miratechle yapmıştım miratech daha koyu çıkmıştı diğerinden ama sonuç olarak vardı. Ben bu kadar koyu çizginin yanıltacağını düşünmüyorum. Şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım:))Canım miratech markası bi daha yapıcam o da başka bi marka freely
Amin canımm bende öyle düşünüyorum da şüphe kalmasın diye işte .. bu arada benim de 12.08.19 gösteriyor takvimde aynı tarihler BebişlerleYapınca at buraya yine canım:) ben de ilk laboquick sonra miratechle yapmıştım miratech daha koyu çıkmıştı diğerinden ama sonuç olarak vardı. Ben bu kadar koyu çizginin yanıltacağını düşünmüyorum. Şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım:))
Aa ne güzel canım inşallah sağlıklı doğum haberlerini de paylaşırız buradan bebişlerimizinAmin canımm bende öyle düşünüyorum da şüphe kalmasın diye işte .. bu arada benim de 12.08.19 gösteriyor takvimde aynı tarihler Bebişlerle
Ewet canim bekleme yap bencede benim icime doguya hamilesin insallah melegin seninledirInsallah canim da yok test artık kalmadi elimde pazartesi gidipte alayim diyorum bakalm belki yarinda gidebilirim ama dayanamazsam
İnşallah canımmAa ne güzel canım inşallah sağlıklı doğum haberlerini de paylaşırız buradan bebişlerimizin
Canım yanlıs ciktigini dusunmuyorum cok net cunku insallah kanlada sonuclanir melegin seninledir insallah canimEki Görüntüle 2213526 Eki Görüntüle 2213526 Kızlar bat 5 Aralık normalde adetim hep gecikir.. o yüzden inanamıyorum ikinci bir test daha yapsammı yanlış çıkma olasılığı nedir?
Hadi insallahEwet canim bekleme yap bencede benim icime doguya hamilesin insallah melegin seninledir
Ay inşallah tatlımm zaten göğüslerim acayip hassas acıyo baya yüksek ihtimal gebeyimCanım yanlıs ciktigini dusunmuyorum cok net cunku insallah kanlada sonuclanir melegin seninledir insallah canim
Evet evet oylesin iyi dusun iyi olsun canim dikkat et kendine kanlan sonuclana kadar melegin siki siki tutunsun :))Ay inşallah tatlımm zaten göğüslerim acayip hassas acıyo baya yüksek ihtimal gebeyim