Kiyamam canim Allahtan ümidini kesme. Hayirlisini iste. Insallah enkisa zamanda alirsin kucagina
İnşALLAH canım hepimiz alalım
Ama bugün de karın ağrım başladı Ayın 11 i günüm ama galiba erken olucam çünkü bildiğiniz adet ağrısı var karnım da.
Vala cnm ayın 5 iydi adet tarihim ama gelen giden birşey yokMeraba canım . Ben de ilk test silik çıkınca doğrulamak için ikinci testimi sabaha karşı uyandığımda yapmıştım biraz bekledim bişey çıkmadı. Yokmuş dedim geri yattım. Sabah kalktığımda ikinci çizgi vardıve hamileyim. Sanırım sen de erken yapmış olabilirsin testi. Bat ne zaman canım?
canim sen nezaman test yapacanCanim yarin tekrar test yaparsan net sonuc alabilirsin heralde
Bende pazartesi baslayacagim canim persembeye kadar da yapacagim test. Pazartesi gunu igneden sonra 12. Gunum olacakcanim sen nezaman test yapacan
hayirlisi canim senin bat nezamadiBende pazartesi baslayacagim canim persembeye kadar da yapacagim test. Pazartesi gunu igneden sonra 12. Gunum olacak
Amin hepimiz ucin hayirlisi canim. 13 aralikhayirlisi canim senin bat nezamadi
Evet sayiyoruz canim ben 13. Gunumde testi yapmaya basladim golge gibi cikmisti ignenin etkisidir dedim degilmis canim igne etkisi gecmis oluyo istersen yarin yap varsa cikar insallah melegin seninledirIgne vurundugumuz gunu de sayiyor muyuz kizlar o zaman yarin oluyor 12. Gunum de benim
insallah canim benim bat 15 ben gecince yapcam cunku kizimda yapmisdim ayni gun cikmamisdiAmin hepimiz ucin hayirlisi canim. 13 aralik
Insallah canim da yok test artık kalmadi elimde pazartesi gidipte alayim diyorum bakalm belki yarinda gidebilirim ama dayanamazsamEvet sayiyoruz canim ben 13. Gunumde testi yapmaya basladim golge gibi cikmisti ignenin etkisidir dedim degilmis canim igne etkisi gecmis oluyo istersen yarin yap varsa cikar insallah melegin seninledir
Benimde kizimda ayni gun silik cikmisti bakalm ne olacakinsallah canim benim bat 15 ben gecince yapcam cunku kizimda yapmisdim ayni gun cikmamisdi
Canim doktora gitsen biKizlar iyi aksamlar 7 haftalik gebeyim hafif hafif kanamam var cok telaşlandim neyapicam bilemedim ya gecen ayki düşugumdede boyle olmustu insallah bisey olamamistir yavruma
Acilen hastaneye gitmeni tavsiye ederim iğne falan vursunlar arkadaşımda 13 haftalık onunda oluyor iğne vurmuşlardı ve ilaç kullanıyorKizlar iyi aksamlar 7 haftalik gebeyim hafif hafif kanamam var cok telaşlandim neyapicam bilemedim ya gecen ayki düşugumdede boyle olmustu insallah bisey olamamistir yavruma
dinlen bol bol yat tuvalet ihtiyaci disinda kalkma doktoruna gittinmiKizlar iyi aksamlar 7 haftalik gebeyim hafif hafif kanamam var cok telaşlandim neyapicam bilemedim ya gecen ayki düşugumdede boyle olmustu insallah bisey olamamistir yavruma