- 17 Mart 2013
- 251
- 379
Çok şükür Kuzum ya bol bol duaya ihtiyaç varKuzucum benim 10.17 cikti beta simdi 7. Haftamdayim elhamdülillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür Kuzum ya bol bol duaya ihtiyaç varKuzucum benim 10.17 cikti beta simdi 7. Haftamdayim elhamdülillah
Insallah canim merak etme sen daha cok guzel gunleriniz olur bebeginizle insallah bende ilk defa bu topikte bu kadar hizla artan gebelik haberleri aldigimizi gordum ne mutlu bana. Insaah herkese ugurlu gelir de butun hepsi tek tek hamilelik haberini biran once verir canimİnsallah canim zaten bissuru hap verdi dr. Kan sulandirici da varmis icinde sali tekrar kan tahlili istedi insallah bebegimde bana tutunur kucagimada almak nasip olur sen daha belli olmadan hamile isareti koymustun elin ugurlu geldi bu topik bu ay bana cok ugur getirdi :))
İnş canımBende sürekli evden çıkıyorum misafirliğe gidiyorum yoksa stres yapıyoruz valla hiç gezmedigim kadar gezdim bu ay inşâllah hamişizdir buna degmistir
aynen bende öyleyimBende sürekli evden çıkıyorum misafirliğe gidiyorum yoksa stres yapıyoruz valla hiç gezmedigim kadar gezdim bu ay inşâllah hamişizdir buna degmistir
Canm senin dün yaptığın test negatif miydiYapsana nasil dayaniyosun :) Ben dun yaptim hicbisey cikmadi bugun silik cizgi cikti erken gebelik testiyle. Hatta sonra normal testle yaptim ondada silik cikti yani belli olur varsa. İnsaalah guzel haber bekliyorum senden
Ay canim benim ya cok gecmis olsun.uzulme desemde zor bir durum ama dusukten sonra bebisler daha cabuk tutunuyormus.insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsinkızlar ben düşük yaptım çok üzgünüm
Ay canim benim ya cok gecmis olsun.uzulme desemde zor bir durum ama dusukten sonra bebisler daha cabuk tutunuyormus.insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin
Çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inş bol bol dua lütfen sıkıntı yapma moralini bozma dua et ve yola devamkızlar ben düşük yaptım çok üzgünüm
Canım ya üzülme nolursun inşâllah yine olur.Allah'in c.c dedigi olur ne çarekızlar ben düşük yaptım çok üzgünüm
aynen canım Rabbim hayırlısını bilir sagol iyi dileklerin içinCanım ya üzülme nolursun inşâllah yine olur.Allah'in c.c dedigi olur ne çare
Çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inş bol bol dua lütfen sıkıntı yapma moralini bozma dua et ve yola devam
Canim bir önceki gebeligim de bende düsük yaptim cok zor rabbim yardimcin olsun. 1 yil sonra tekrar hamileyim ama sürekli wc ye gidiyorum kanama varmi diye hamileligin her dönemi zor rabbim en kısa zamanda tekrar versin.kızlar ben düşük yaptım çok üzgünüm
canim gecmis olsun uzulme insallah en yakin zamanda saglikli bir bebegin olurkızlar ben düşük yaptım çok üzgünüm
kızlar ben düşük yaptım çok üzgünüm
Evet canim ben 4,5,6 aralikta hergun hamilelik testi yaptim ikinci cizgi hic cikmadi. Dun bide ovu testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. Bugun sabah hamilelik testiyle silik ikinci cizgiyi gordum ilk defaCanm senin dün yaptığın test negatif miydi
Benim adetim geçti pazartesiydi kan verdim negatif dün ve az once test yaptım negatif sadece belim çooookkk ağrıyor o kadarEvet canim ben 4,5,6 aralikta hergun hamilelik testi yaptim ikinci cizgi hic cikmadi. Dun bide ovu testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. Bugun sabah hamilelik testiyle silik ikinci cizgiyi gordum ilk defa