- 21 Temmuz 2013
- 147
- 104
Hadi insallah kuzum Allahim nasip etsin hayirlisiylaCanım öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin birazdan bende kan vermeye gidicem banada dua edermisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallah kuzum Allahim nasip etsin hayirlisiylaCanım öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin birazdan bende kan vermeye gidicem banada dua edermisin
İnşallah kandada vardır cnm dualarım seninle iyi haberlerle gel inşallahİnşallah canim benim birazdan kan vericem dua edin kanlada sonuclansin
Kızlar bu ay kimse gebelik testi yapmıyormu banamı öyle geliyor birçok isimden ses yok yada ben görmüyorum
- Oznurr26 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @Masalim17 6 Aralık
- M Morasigibayan
- @Beray75 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- S sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @Laydidiana
- @mirandaaaa 9 Aralık
- duruasya 9 Aralık
Haklısın canım şimdi girdim çıkmış 78.73 değerim . Çok yeni heraldeSöyledysen bakmşlardır.Bende geçen hamilelğim de baktrmştm önce diğer tahliller çıktı sonra beta hcg .Sürekli gir bak canım testi bugün yaptrdysan beta hcg yarına çıkar.
Canım ben hamileyim ve aynı adet sancılarım var. Ümitsiz olma. İnşallah vardır seninde bebeğinBenim hic umudum yok canm adet sancısı gbi karnm ağrıyor migde yanmam vardi oda gecti
Tebrik ederim canım çok sevindim . Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahEşim gitti test aldı 10 saniyede böyle oldu ellerim titriyor kızlar hamilemiyin ben şimdi
Insallh canım ya umut verdn smdi bana ben adet sancisi yasanmiyor zannediyordumCanım ben hamileyim ve aynı adet sancılarım var. Ümitsiz olma. İnşallah vardır seninde bebeğin
Senin gebelik takvimini sevsinlerrAminnn canımmm
canımmmm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Ne güzel yazdığın tepkileri gözlerim dola dola okudum. Allah bizede göstersin tez zamanda inşallahKızlar şoku atlatamadık yaa sonuç 865,3 çıktı çok çok mutluyum.. 17 ay sabrettik rabbim bugüne kısmet etti.. ilk klomen tedavimde gebe kaldım çok şükür. Ayrıca eşimle ikimiz her gün sabah akşam keçiboynuzu özü ve keçiboynuzu pekmezi tükettik.. Rabbim tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin ben hala inanmıyorum şoktan çıkamadım yaa
Hayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına alırsın inşâllah.Bende ilk çocuğumu agustosta doğurdum çok zor oldu sıcaktan ama olsun iyiki bana nasip etmiş Rabbim. Darısı sana canimAminnn canımmm
Buyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
- @duskapani
- @Balpetegim31
- @Megatron20
- @sirkencubin 27 Kasım
- @nyks_42 1 Aralık
- @BbkBbk
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- pembepatiks
- @Bayankus063 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- Oznurr26
- @Jklyyy 4 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- M Morasigibayan
- @Beray75 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- S sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @Laydidiana
- @mirandaaaa 9 Aralık
- duruasya 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- Simude 10 Aralık
- @Adlinaa 10 Aralık
- @Celine0719 11 Aralık
- @berrakca 11 Aralık
- 7 78duygu 11 Aralık
- @Vuslat ne zaman 11 Aralık
- @Caglass 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @Yurdaa 12 Aralık
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- @ismihazan 13 Aralık
- EceCigdem 13 Aralık
- @kays_ 13 Aralık
- @croiselle 14 Aralık
- @Platinus 15 Aralık
- @Kbra2214 15 Aralık
- Mucizem4564 15 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
- @damlaozcan0666 16 Aralık
- @sibelizim 21 Aralık
- @zeydemor 22 Aralık
- @Hipermetrop 24 Aralık
- suz35 26 Aralık
- @Glrabr 29 Aralık
- @croiselle 29 Aralık
- @Bifincankahve 30 Aralık
- @Masalim17 1 Ocak
- @Disi geyik 3 Ocak
- @lifedoesntwait 3 Ocak
- G ggul1212 5 Ocak
- @Edabk beklemede...
- @naz_edanaz beklemede...
Hamilesin canım tebrikler :)Kizlaaaar koşun bi bakin bat 10 simdi yaptim silik var gibi dimi yoksa bana mi oyle geliyo
Kizlaaaar koşun bi bakin bat 10 simdi yaptim silik var gibi dimi yoksa bana mi oyle geliyo
Canim var bende bu testle öğrenmistim daha silik olmasina ragmen vardi.. allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKizlaaaar koşun bi bakin bat 10 simdi yaptim silik var gibi dimi yoksa bana mi oyle geliyo
Yaa olabilir mi suan şoktayim inanamiyorum kendimi kaptirmakta istemiyorumHamilesin canım tebrikler :)
hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydınEşim gitti test aldı 10 saniyede böyle oldu ellerim titriyor kızlar hamilemiyin ben şimdi
Hamilelik var canım umarım sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirirsin :)Yaa olabilir mi suan şoktayim inanamiyorum kendimi kaptirmakta istemiyorum