Bilmiyorum canim igneyi vurdurdugum gunle beraber 3 gun kadar agrim olmustu sonra gecmisti. Bugun yine basladi agrilarimAdet için 1hafta önceden başlaması çok erken değil mi ?Genelde 2 3 gün önceden başlar adet ağrıları .
Bilmiyorum canim igneyi vurdurdugum gunle beraber 3 gun kadar agrim olmustu sonra gecmisti. Bugun yine basladi agrilarim
Ates basmasi var ama gogus hassasiyeti yok canim. Hicbir gebeligimde de olmadi amaAteş basması veya göğüsler de hassasiyet var mı canım?
Kizlar bana oyle geliyo yok dimi
ben gördüm bir çizgi hadi hayırlısı var sanki canımKizlar bana oyle geliyo yok dimi
İki güne tekrarla testi koyulaşacaktır inşallahh bebeğin seninledirr canım
Ewet canım beklicem adet günümde yaparim test inşallah melegim benimledir :)Bence sen yarin mutlaka testi tekrarla. Hatta bekleyebilirsen yarin da bekle diger gun daha net cikar
İnsallah vardir canim melegim benimledir insallahhh :)ben gördüm bir çizgi hadi hayırlısı var sanki canım
Ewet tek gören ben degilim :) inşallah vardır canım ama hicbir belirtim yok hatta sanki adet olucam gibi belim agriyo kasiklarim agriyo hadi hayirlisi bakalim :)
Canım bugün benim 13. Günümdü sabirsizlikla senin sonucunuda bekliyorum canim benim insallah meleklerimiz bizimledir bende 2-3 gun sonra tekrar test yapicamCanim igne olali en az 10 11 gun olup boyle ciktiysa koyulasacaktir görünüyor cünkü.. benimde dün böyle cikti ignenin 12. Günüydü simdi heyecanla yarini bekliyorum tekrar test yapicam...
Kuzum sat ne zamandı bir de catlamanEwet canım beklicem adet günümde yaparim test inşallah melegim benimledir :)
11 kasımda adet oldum 8 aralikta batim canım 5 gun femara kullandim 12.gun igne vuruldum 16.gun dr. Gittim catlamis bu ay bebek bekliyoruz dedi tabi ben sevindim hamileyim sandim yok daha degilsin ama olucak insallah bu ay demisti hala agrilarim cok var kasiklarim belim agriyo midem yaniyo yani bilmiyorum hamile degilimdir diye dusunuyorum bu sabah ruya gordum hamileydim ve test yaptim cok cok silik cikti insallah hamileyimdir :)Kuzum sat ne zamandı bir de catlaman
Ates basmasi var ama gogus hassasiyeti yok canim. Hicbir gebeligimde de olmadi ama
Ben varım canım hala bile cok agriyorKizlar siddetlu bir kasik agrim var boyle yasayan var miydi ?
Eee nolcak ki simdi hadi senin belli cizgin var yaniBen varım canım hala bile cok agriyor
Kizlar siddetlu bir kasik agrim var boyle yasayan var miydi ?
Canim catlatma ignesinin uzerinden bir hafta gectiBenim yumurtlama zamanın da çok ağrım olmuştu canım.Birde yumurtlamadan iki üç gün sonra çok şiddetli ağrım oldu. Üç dört gündür de hafif hafif kasık ağrılarım var.
Hayırlısı canım belki seninde bebisin geliyodurEee nolcak ki simdi hadi senin belli cizgin var yani
Insallah canim eger oyleyse cekmeye deger zatenHayırlısı canım belki seninde bebisin geliyodur