- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
Kizlar siddetlu bir kasik agrim var boyle yasayan var miydi ?
Benden de geldi bat bugündü kırmızı yok.test de yapmadım hüsranla sonuçlanır diye cesaret edemiyorum beklemedeyim.Kızlar çok açık kahve krem beyazımsı karışık akıntm geldi .Neden olabilr sizce?
Benden de geldi bat bugündü kırmızı yok.test de yapmadım hüsranla sonuçlanır diye cesaret edemiyorum beklemedeyim.
Hayırlısı olsun hakkımızda canım bakalım ne olacakBenim bata daha 6 gün var canım.Hiç olmamıştı daha önce o yüzden şaşırdım.
Canim
Kizlar ya bende hizli gebelik testi aldim ne zaman yapsam ki bugun ignenin 7. Gunu
Sen dur dur. Bensiz test yapamazsin. Beraber yapcaz banada haber et
Kizlar siddetlu bir kasik agrim var boyle yasayan var miydi ?
Yavrum ben kac gündür yaziyorum ya acayip bi kasik agrisi cektim iki gün. Lekelenme oldu. Bugün kasik agrim yok batmalar var pit pit
aminnnnİnşAllah görmeyiz canım.Bu ay hayırlı haberleri alırız.
Canim ben goruyorum cizgiyi onemli olan koyu olmasi degil ama ignenin etkisinde midir onu bilemem bende igneden dolayi yapamiyorumKizlar bana oyle geliyo yok dimi
Ignenin 14.günü buguncanim igne ne zaman oldun yap bence icin rahat eder
canim ignenin etkisi gecmistir hatta gebelik varaa cikar bence sen test yapIgnenin 14.günü bugun
Canim internetten al mutlaka cok ekonomik oluyor 30 tane almistim ben icinde erken gebelik testi 2 tanede gebelik testi vardi 30 tl gibi biseydi hepsiburada.comdan almistimKizlar bu ay olmayacak benim belli oldu bari bi sonrakine iyice takip edeyim. Hangi marka ovulasyon testi alayim aranizda kullanan varmi bi de kac tane alayim daha once hic yapmadim bilgim yok bu konuda
Ewet canim ignenin etkisiydi buyuk ihtimalle bugun 2 kere yaptim test onlarda hic bisey cikmadiCanim ben goruyorum cizgiyi onemli olan koyu olmasi degil ama ignenin etkisinde midir onu bilemem bende igneden dolayi yapamiyorum
İğnenin yapıldığı günü de sayıyor muyuz. Sayılıyorsa bugün benim de 14. günüm:) Yarın sabah test yaparımIgnenin 14.günü bugun
Canim hamilesin sen. Silikde olsa var cizgiGünaydın kızlar yaptıgım ikinci test te bu
gozun aydin canim hamilesinGünaydın kızlar yaptıgım ikinci test te bu
Aynen bahsettigini buldum 30 tane ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik testi 30 tl valla sagol canimCanim internetten al mutlaka cok ekonomik oluyor 30 tane almistim ben icinde erken gebelik testi 2 tanede gebelik testi vardi 30 tl gibi biseydi hepsiburada.comdan almistim