- 4 Nisan 2018
- 1.593
- 4.025
Ben 9 unda yapacam eger kirmizilari gormezsem tabi
İnşAllah görmeyiz canım.Bu ay hayırlı haberleri alırız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 9 unda yapacam eger kirmizilari gormezsem tabi
İki güne tekrarla testi koyulaşacaktır inşallahh bebeğin seninledirr canımİyı akşamlar kızlar sabah rüyamda hamileydim yaaa dayanamayip test yaptim simdi 2. Cizgi cok cok silik yani gozle gorulmicek kadar silik telefonun el fenerini acarak baktim anca o sekilde golge gibi gozukuyo bata son 4 gun bence bisey yok bana oyle geliyo sizce olabilirmi kizlar yoksa hala ignenin etkisimi var cunku gozle zor gorulur okadar silik kafam cok karisti hakkimizda hayirlisi olsun
Canim testi yuklesene gorelim bi anlariz bizİyı akşamlar kızlar sabah rüyamda hamileydim yaaa dayanamayip test yaptim simdi 2. Cizgi cok cok silik yani gozle gorulmicek kadar silik telefonun el fenerini acarak baktim anca o sekilde golge gibi gozukuyo bata son 4 gun bence bisey yok bana oyle geliyo sizce olabilirmi kizlar yoksa hala ignenin etkisimi var cunku gozle zor gorulur okadar silik kafam cok karisti hakkimizda hayirlisi olsun
Canim benimde boyle çıktı 6 gun var adetimeKizlar bana oyle geliyo yok dimi
Canim sanki var gibi yaKizlar bana oyle geliyo yok dimi
Bence sen yarin mutlaka testi tekrarla. Hatta bekleyebilirsen yarin da bekle diger gun daha net cikarKizlar bana oyle geliyo yok dimi
canim igne ne zaman oldun yap bence icin rahat ederAaa cok mantikli benim bu pazar sat aacaba bende mi yapsam
canim senin ignenin etksii gecebilir22 kasim sen
Canim ben test yaptm sen yaptın mıcanim senin ignenin etksii gecebilir
yok canim ben igne olmadim bu ay pazar yapmistim yoktu bisey elimde son test kaldi bir kac gune yaparimCanim ben test yaptm sen yaptın mı
Bilemiyorum canim bnde bir üşüyorum bir terliyorumKızlar beni çok fena ateş basıyor.Bu normal mi sizce ?bat10aralık
Benimde kasik agrilarim basladi tekrar. Bakalm bir hafta sonra gorecegiz adet icin mi yoksa bebek icin mi bu agrilar