Canim catlatma ignesinin uzerinden bir hafta gecti
Insallah canimDöllenme ağrısı olablir mi acaba canım?ya da yerleşiyor olablir bebiş .
Kullanmadım canım ne ilacı o bilmiyorumBugün bat günüm duphaston kullandım ya o geciktiriyormuş sanırım o yüzden ümit yoksen kullanmışmıydın duphastonu
Teşekkür ederim canım amin inşallahTebrik ederim, umarım bozuk değildir test, sağlıkla yerleşmiştir miniğin
Klomen kullandıktan sonra bebek oluşursa tutunmasına yardımcı oluyor eğer bebek yoksa da adeti getiriyorKullanmadım canım ne ilacı o bilmiyorum
Ben listede hic yokum ama bende hamileyimListemize bakin masallah nasil da renkleniyorbilgisi yanlis olan varsa lutfen soylesin
Kuzum benim daha belli degilki hamile isareti koymussun suan cok guldum :)) insallah kirmizilarim hic gelmez ama ben hamile oldugumu sanmiyorumListemize bakin masallah nasil da renkleniyorbilgisi yanlis olan varsa lutfen soylesin
Ayy evet ya inşallah bizim isimlerimizin yanlarıda renkleniiiirListemize bakin masallah nasil da renkleniyorbilgisi yanlis olan varsa lutfen soylesin
Hemen ekleyeyim canimBen listede hic yokum ama bende hamileyim
Kiz resmen gorunuyor o cizgi yani daha ne olsunKuzum benim daha belli degilki hamile isareti koymussun suan cok guldum :)) insallah kirmizilarim hic gelmez ama ben hamile oldugumu sanmiyorum
Bal kuzum benim en kisa zamanda renklensin imsallahAyy evet ya inşallah bizim isimlerimizin yanlarıda renkleniiiir
Canım ta gerilere gittim testini buldum:)) çizgi görünüyor inşallah vardır ve sağlıkla artar. Ben de ilk laboquickle yapmıştım sonra da miratech’le miratech diğerinden daha koyu çıkmıştı. Senin çok çok yeni demek kiKizlar bana oyle geliyo yok dimi
Yaaaaa cok saol canim benim insaah dedigin gibi melegim benimledir daha kucucuktur ya hayali bile cok guzel insallah vardir canim benim 2 gun sonra tekrar yapicam insallah daha koyu olarak gorebilirim :))Canım ta gerilere gittim testini buldum:)) çizgi görünüyor inşallah vardır ve sağlıkla artar. Ben de ilk laboquickle yapmıştım sonra da miratech’le miratech diğerinden daha koyu çıkmıştı. Senin çok çok yeni demek kiimkan varsa farklı markayla da yap sonra kan ver canım. EceCigdem beni de daha emin olamadan eklemişti eli uğurlu geliyor eklesin:))
Ayyyy insallah canim boyle daha cok heyecanlandim 2 gun sonra tekrarlicam sabirsizlikla bekliyorum :))Kiz resmen gorunuyor o cizgi yani daha ne olsun
Canim benide ekleyebilirmisin 8 kasim bat...Hemen ekleyeyim canim
Canim batlarimiz ayni test yaptinmi hic ?Canim benide ekleyebilirmisin 8 kasim bat...