- 18 Haziran 2022
- 4.238
- 5.974
-
- Konu Sahibi imagination forever
Bakalım reglden de olabilir böyle devam ederse 10 gün idare edicem mecbur çok ovmusler bu kürüYe kuzu yemegını olurmu oyle sey çörek otu yeme iştahını kestıyse.iştah acıcı seyler ye macun fln yaptıralım sana
gebelik belirtisi diye birşey yok bence adet belirtisi ile aynı o yüzden son güne kadar umut varKizlar merhaba bende dahil olmak istiyorum bu guruba bizde 9-10 aydır deniyoruz bu ayda adet olcak gibiyim 3-4 günüm var sadece göğüslerim acıyor o da her ay oluyor zaten Aralık ayında da ya ovulasyon testi ya da ateş ölçümü yapıcam
Bende ateş olcumuyle takip ediyorumKizlar merhaba bende dahil olmak istiyorum bu guruba bizde 9-10 aydır deniyoruz bu ayda adet olcak gibiyim 3-4 günüm var sadece göğüslerim acıyor o da her ay oluyor zaten Aralık ayında da ya ovulasyon testi ya da ateş ölçümü yapıcam
İnşallah olur tabi ama umutlanmakta istemiyorumgebelik belirtisi diye birşey yok bence adet belirtisi ile aynı o yüzden son güne kadar umut var
Ben kullanmıyorum canım strese girdiğin zaman biraktiginda strese girdiğin zaman hemen sigarayı almak yerine canım çikolata terzi şeyler atmayı dene ağzına kendi iradene sahip çıkabilirsin bence tabi nasıl bir şey bilmiyorum amaSigara kullanan var mı aranızda ben bırakamıyorum ama bu süreci olumsuz etkiliyor.O kadar çok bekleyiş dolu bir süreç ki bırakınca strese giriyorum.
HoşbuldukBende ateş olcumuyle takip ediyorumhoş geldin topigimize
onu da denedim kilo yapıyor daha sağlıksız dedi doktor.Ben kullanmıyorum canım strese girdiğin zaman biraktiginda strese girdiğin zaman hemen sigarayı almak yerine canım çikolata terzi şeyler atmayı dene ağzına kendi iradene sahip çıkabilirsin bence tabi nasıl bir şey bilmiyorum ama
Valla bilemedim ki canım benim eniştem 37 yaşında bıraktı sigarayı şu an hiç kullanmıyor oda çilekli naneli sakız falan atıyorum ağzıma diyor aklıma geldikçeonu da denedim kilo yapıyor daha sağlıksız dedi doktor.
Hoşgeldinnn tatlımmKizlar merhaba bende dahil olmak istiyorum bu guruba bizde 9-10 aydır deniyoruz bu ayda adet olcak gibiyim 3-4 günüm var sadece göğüslerim acıyor o da her ay oluyor zaten Aralık ayında da ya ovulasyon testi ya da ateş ölçümü yapıcam
Kuzum ben arada tek tük içerim migren oldugu içim bende 2 yıl once bıraktm ama arada içiyorum yıne bazen.bırakamıyosan azalt canımSigara kullanan var mı aranızda ben bırakamıyorum ama bu süreci olumsuz etkiliyor.O kadar çok bekleyiş dolu bir süreç ki bırakınca strese giriyorum.
İnşallah canım bu ay hepimize uğurlu gelirBenimde şuan regl 2. Günüm ekimde düşük yaptım inşallah bu ay hayırla gelir
gecmıs olsun canım herseyde vardır bır hayırBenimde şuan regl 2. Günüm ekimde düşük yaptım inşallah bu ay hayırla gelir
Ay bende 12 tane test var sadeceHoşgeldinnn tatlımmberaber yorumlarız testlerı bu ay yumurtayı kaçırmak yok inovıta marka aldım ben cok ovdu arkadaslarım
Kuzu takıp etceksen testle hergun aynı saatte yap oglen saatlerınde 11 gunde yakalarsın zatenAy bende 12 tane test var sadece 2-3 ay önce test yapmıştım ama catlamayi göremedim bu ay da sanki o yapışkan akıntıyı gördüm gibi ama test yapmadımemin değilim Aralık'ta yakalarım inşallah çatlamayi
Yakalarsin yakalarsinAy bende 12 tane test var sadece 2-3 ay önce test yapmıştım ama catlamayi göremedim bu ay da sanki o yapışkan akıntıyı gördüm gibi ama test yapmadımemin değilim Aralık'ta yakalarım inşallah çatlamayi