- 26 Eylül 2022
- 1.104
- 1.025
- 33
-
- Konu Sahibi imagination forever
ay geçmiş olsun ne kadar uzun bir süreçmiş halbuki önceden ne zaman istersen o zaman olur sanıyordum.ayy cıksında canım kımyasal olsun bıdakı ayı beklerız sorun degıl yeterkı saglıklıca bı hamıle kalalımda ben daha once dıs gebelıkte yasadım o yuzden asırı streslıyım hemen ogrenmek ıstıyorum varsa.ve saglıklı olmasını
kız naptın benim bugun günü bakalım olmadım henüz ama heran gelicek gibi 4 gündür diken üstündeyim olucaksada olsun heves etmiyim diyorum ama bi ihtimal işteyazarım tabıkı canım.olumlu veya olumsuz ıns guzel haberler alırız canım.
Dun testın pozıtıf cıktı canm sabah kan verdm kosa kosa ve beta 0kız naptın benim bugun günü bakalım olmadım henüz ama heran gelicek gibi 4 gündür diken üstündeyim olucaksada olsun heves etmiyim diyorum ama bi ihtimal işte
AA gerçekten mi canım ya üzüldüm beta 0 sa nasıl pozitif çıktı belki çok erkendir bilmiyorum ki yaDun testın pozıtıf cıktı canm sabah kan verdm kosa kosa ve beta 0
enalt ugünse pik bugün veya yarın çatlar iyi değerlendirinKızlar testimde yumurtlama var mı bakar mısınız bugün 16.gün. Çok heyecanlandım ilk kez bu ay ovülasyon testi deniyorum
Teşekkür ederimenalt ugünse pik bugün veya yarın çatlar iyi değerlendirin
rica ederim bugün akşam yapın tekrar sabah yapın bu iki gün günde 2 3 yapın ki çatlamayı kaçırmamış olursunuzTeşekkür ederim
Ya sizi hep görüyorum herkese sürekli güzel güzel yorumlar yapıp bildiklerinizi paylaşıyorsunuz.rica ederim bugün akşam yapın tekrar sabah yapın bu iki gün günde 2 3 yapın ki çatlamayı kaçırmamış olursunuz
amin güzel yorumunuz için teşekkür ederiim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın umarım tutunur bebişinizYa sizi hep görüyorum herkese sürekli güzel güzel yorumlar yapıp bildiklerinizi paylaşıyorsunuz.Allah sizin de gönlünüzden geçeni gerçekleştirsin
İsteyen hepinimize versin Allahım bekletmedenamin güzel yorumunuz için teşekkür ederiim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın umarım tutunur bebişiniz
13 ARALIK PİKSE EN ERKEN 23ÜNDE ÇIKAR BENCE BENDE YAPTIM ÇÜNKÜ NEGATİFTİ BUGÜN 10. GÜN YARIN SABAH TEKRALAYACAĞIMSelam kızlar benimde pik günüm 13 aralıktı bugün test yaptım negatif 8 gün oldu erken mi sizce bat 27 Aralık daha 6 gün var dayanamadım yaptım ama negatifi görünce çok moralim bozuldu kasıklarımda ağrı var sürekli idrara gtme isteği var belirtilerim var diye pozitif çıkmasını bekliyorum
13 ARALIK PİKSE EN ERKEN 23ÜNDE ÇIKAR BENCE BENDE YAPTIM ÇÜNKÜ NEGATİFTİ BUGÜN 10. GÜN YARIN SABAH TEKRALAYACAĞ
Aynen bende bekleyemedim ama inşallah pozitifi görürüm13 ARALIK PİKSE EN ERKEN 23ÜNDE ÇIKAR BENCE BENDE YAPTIM ÇÜNKÜ NEGATİFTİ BUGÜN 10. GÜN YARIN SABAH TEKRALAYACAĞIM
Tekrarlarınız mı merak ediyorum sonuç istediğiniz gibidir umarım13 ARALIK PİKSE EN ERKEN 23ÜNDE ÇIKAR BENCE BENDE YAPTIM ÇÜNKÜ NEGATİFTİ BUGÜN 10. GÜN YARIN SABAH TEKRALAYACAĞIM
Naptın canım hiç test yaptinmiAynen bende bekleyemedim ama inşallah pozitifi görürüm
dün çok fazla akıntım oldu akşam tekrarladım surelab kaset test negatif sabah negatif akıntı devam ediyor beyaz su gibi ara ara ama sürekli değil sadece sol kasık ağrım devam ediyor bel ağrısı ara ara yine uykusuzluk ara ara gelen bulantı erken gebelik yapacağım.Sanırım kaset test için erken ama regl belirtisi yasamıyorum şuan 2 gün kaldı zaten bata bakalım kısmetTekrarlarınız mı merak ediyorum sonuç istediğiniz gibidir umarım
Ay inşallah hamilesindirdün çok fazla akıntım oldu akşam tekrarladım surelab kaset test negatif sabah negatif akıntı devam ediyor beyaz su gibi ara ara ama sürekli değil sadece sol kasık ağrım devam ediyor bel ağrısı ara ara yine uykusuzluk ara ara gelen bulantı erken gebelik yapacağım.Sanırım kaset test için erken ama regl belirtisi yasamıyorum şuan 2 gün kaldı zaten bata bakalım kısmet