- 8 Aralık 2022
- 38
- 47
- 27
- Konu Sahibi imagination forever
Yapmadım bende açıkcası korkuyorum negatif sonuç görmekten reglimin gecikmesini bekleyeceğim bu sefer son 3 gün kaldı zatenNaptın canım hiç test yaptinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmadım bende açıkcası korkuyorum negatif sonuç görmekten reglimin gecikmesini bekleyeceğim bu sefer son 3 gün kaldı zatenNaptın canım hiç test yaptinmi
Aynen benimde 3 günüm kaldı 8. Gün yaptığımda negatif gördüm cesaret edemiyorum yeniden yapmaya batı beklemeyi düşünüyorum o yüzdendün çok fazla akıntım oldu akşam tekrarladım surelab kaset test negatif sabah negatif akıntı devam ediyor beyaz su gibi ara ara ama sürekli değil sadece sol kasık ağrım devam ediyor bel ağrısı ara ara yine uykusuzluk ara ara gelen bulantı erken gebelik yapacağım.Sanırım kaset test için erken ama regl belirtisi yasamıyorum şuan 2 gün kaldı zaten bata bakalım kısmet
Bende 7. Günde gördüm negatifi umarım olur rabbim nasıp ederAynen benimde 3 günüm kaldı 8. Gün yaptığımda negatif gördüm cesaret edemiyorum yeniden yapmaya batı beklemeyi düşünüyorum o yüzden
Canım bir kaç tane havuç ye çatlamasına yardımcı oluyormuşKızlar reglimin 18.günü oldu 3 gündür ovülasyon sabah akşam pik. Kopkoyu. Ne zaman çatlayacak bu yımırta
Canım son durum nePcosta cıkıyormus oyle.dıger arkadaslardan duydugum gordugum kadarı ile.hem ovulasyon testı hem dr kontroluyle devam edın ınsallah en kısa zamanda guzel haberlerı alırsınız
Canım bir şey sorucam yumurta pik olmadan çatlamaz miCanım bir kaç tane havuç ye çatlamasına yardımcı oluyormuş
Catlamaz canımCanım bir şey sorucam yumurta pik olmadan çatlamaz mi
Evet yeterli büyüklüğe gelmeden çatlayabiliyormuş. Pik yumurtanın büyüdüğü anlamındaymış bildiğim kadarıylaCanım bir şey sorucam yumurta pik olmadan çatlamaz mi
Catlamaz c
Bende cananin dediği gibi biliyorum canım çok teşekkür ederimEvet yeterli büyüklüğe gelmeden çatlayabiliyormuş. Pik yumurtanın büyüdüğü anlamındaymış bildiğim kadarıyla
Testlerin nasıl canım bak ben atayım mesela benim geçen ay çok koyu pik oldu ama bu ay olmadı. Belkide ben kaçırdım diyede düşünüyorum koyuluğu gördüğünde 4-8 saatte bir tekrarlamayı öneriyorlar daha koyuldumu yada silikleştimi diyeBende cananin dediği gibi biliyorum canım çok teşekkür ederim
Negatıf bu ay kuzumCanım son durum ne
Canım bu testleri trendyoldan mi aldın mavi olanların hassasiyeti dusukmus bende aldım ama bin pismanimTestlerin nasıl canım bak ben atayım mesela benim geçen ay çok koyu pik oldu ama bu ay olmadı. Belkide ben kaçırdım diyede düşünüyorum koyuluğu gördüğünde 4-8 saatte bir tekrarlamayı öneriyorlar daha koyuldumu yada silikleştimi diye
Testlerin nasıl canım bak ben atayım mesela benim geçen ay çok koyu pik oldu ama bu ay olmadı. Belkide ben kaçırdım diyede düşünüyorum koyuluğu gördüğünde 4-8 saatte bir tekrarlamayı öneriyorlar daha koyuldumu yada silikleştimi diye
Evet trendyoldan aldım canım bilemiyorum ötekiyle çok fark göremedim pembe olanıda kullanmıştım. Laboquick kullandım onu sevememiştimCanım bu testleri trendyoldan mi aldın mavi olanların hassasiyeti dusukmus bende aldım ama bin pismanim
Canom napıyosun sen hıc gozukmuyorsun ozlettın.nedır son durumlarEvet trendyoldan aldım canım bilemiyorum ötekiyle çok fark göremedim pembe olanıda kullanmıştım. Laboquick kullandım onu sevememiştim
Canım burdayım hep okuyorumda yazmıyorum yumurtlama geçti beklemedeyim bakalım senin nasıl gidiyorCanom napıyosun sen hıc gozukmuyorsun ozlettın.nedır son durumlar
Hadı ınsallah guzel haberler alırsın.haberdar er bızıdr.ben yenı yumurtlama donemını beklıyorum bakalım.bı vıtamın verdı dr onu denıcem bu ayCanım burdayım hep okuyorumda yazmıyorum yumurtlama geçti beklemedeyim bakalım senin nasıl gidiyor
İnşallah hepimiz canım minik minik bir bebe olsun bu vitaminler inşallah benimde ovülasyon biraz sıkıntılı oldu tam pik göremedim ama bilmiyorum testimde bitmişti birdaha yapamadım. Ama son testten 2 gün sonra kasık bel ağrım ve sarı akıntım oldu bir kaç gün. Şuan kasık bel ağrısı ara ara geliyor akıntı yok. Ovü testimde böyleydiHadı ınsallah guzel haberler alırsın.haberdar er bızıdr.ben yenı yumurtlama donemını beklıyorum bakalım.bı vıtamın verdı dr onu denıcem bu ay
En sonuncudan ıkı gun sonra catlamıs olabılır kuzum sen ona baglı kalma haftada ıkı uc devamhadı guzel haberlerını beklıyorum ınsallahİnşallah hepimiz canım minik minik bir bebe olsun bu vitaminler inşallah benimde ovülasyon biraz sıkıntılı oldu tam pik göremedim ama bilmiyorum testimde bitmişti birdaha yapamadım. Ama son testten 2 gün sonra kasık bel ağrım ve sarı akıntım oldu bir kaç gün. Şuan kasık bel ağrısı ara ara geliyor akıntı yok. Ovü testimde böyleydi