- 9 Mart 2022
- 8.267
- 6.287
-
- Konu Sahibi imagination forever
Şuan böyleEvet biliyorum canım günde iki kere test yapıyorum normalde saat 11.10 15.20 normale göre 5 gün var pik olmasına ama erken mi olacak diye bekliyorum 1 kürtajım var çünkü döngüm şaştı
benımde bazen dalgalanıyor kuzum boyle testlerı aldıgım kadına attım daha olmamıs dedı,senınkıde aynı benımkıyle :) benım 2 gune olması gerekıyor luteaz fazın 12-14 oldugu dusunulurse bakalım olunca yazarım burayaŞuan böyle
Benimde genelde böyle olunca 2 güne pik oluyor ama bence daha bekleticekbenımde bazen dalgalanıyor kuzum boyle testlerı aldıgım kadına attım daha olmamıs dedı,senınkıde aynı benımkıyle :) benım 2 gune olması gerekıyor luteaz fazın 12-14 oldugu dusunulurse bakalım olunca yazarım buraya
Ayy benımkı olsun artık zaten zamanı geldıııBenimde genelde böyle olunca 2 güne pik oluyor ama bence daha bekleticek
Rahmetli dedem derdi, insan var insancık var. İşte bunlar insancık... Ağzından çıkanları kulakları duymuyor maalesefrabbim kötü kalpli kalbinde bi gram şevkat merhamet bulunmayan insanlardan uzat tutsun. Ne kadar acımasız insanlar birdaha asla gitme
Tabiki bu çok normal bitanem gerçekten insan bazen çok çaresiz oluyor ama elimizden geleni yapıp sabredicezevet canım o kadar haklısın ki eşimle sürekli birbirimize moral veriyoruz ama bazı günler insan sanki çıkmaza giriyor başka bi destek arıyor aynı şeyleri yaşayanlardan. Beni en iyi sen ve bizim gibi olanlar anlar içimi rahatlattın gerçekten Allah razı olsun bu kadar umut verici şeyler yazmışsın Rabbim güzel kalbini bebek haberiyle sevindirsin seni ve tüm bekleyenleri Rabbim ol derse olur hayırlısıyla.
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririzAyy benımkı olsun artık zaten zamanı geldıııhdı ınsallah ıkımız ıcınde ıyı olur
Kizlar bugun adetin 5ci günü ovulasyon aldim pkoluyum 3 yildir ugrasiyorum olmuyor bir arkadas yazmisti burdan et bitince ovulasyn takip et diye ara vermistim ben 3 sene gina geldi artik adetler cok düzensiz bu ay kendiligmden adet olmustum bu nasil sizce yorumlayin hadi bakalimAyyy hadı hayırlısııçatlama bazen 1 bazen 2 gunde oluyor bu 3 gun onemlı degerlendırın ınsallah tutar
Kacirmazsin Heralde canım spermler 3 gün canlı kalabiliyorlarBenım bugun sabah pozıtıf cıktı ovulasyon ama ısteyım( aksama kadar kacırmıs olurmuyum
Benimkinede bakabilirmisim dün paylaştım burda yorumda adetten hemen sonra yaptığım için şu yüksek galiba ondan pozitifBenım bugun sabah pozıtıf cıktı ovulasyon ama ısteyım( aksama kadar kacırmıs olurmuyum
Daha olmamıskı senınkı canm. Soldakı kısım kopkoyu cıkınca olacakBenimkinede bakabilirmisim dün paylaştım burda yorumda adetten hemen sonra yaptığım için şu yüksek galiba ondan pozitif
Teşekkür ederim canım test bekledikçe koyulaştı kafam karıştı biraz bayadır yapamadım bu testleri ara vermiştimDaha olmamıskı senınkı canm. Soldakı kısım kopkoyu cıkınca olacak
15,20 dakıkayı baz al canım.bende ılk kez denıyorum bu ovulasyon testını hemen kopkoyu cıktı bugun anındaTeşekkür ederim canım test bekledikçe koyulaştı kafam karıştı biraz bayadır yapamadım bu testleri ara vermiştim
Kaçmaz canım ya zaten önemli olan pozitif olduğu gece değerlendirip ertesi gün silikleşmesi. Silikleşince çatlamış olacakBenım bugun sabah pozıtıf cıktı ovulasyon ama ısteyım( aksama kadar kacırmıs olurmuyum
aman ne olacaksa olsun kuzum,sıkıldım bılıyomusun bıraz.esımde sıkıldı cınsellıkten soguduk resmen zorunlu gıbı hadı hadı hadı,bu ayda beceremezsek ben bu işlere elveda :)haftada bır ıkıyle devam :)Kaçmaz canım ya zaten önemli olan pozitif olduğu gece değerlendirip ertesi gün silikleşmesi. Silikleşince çatlamış olacak
Bende aylarca uygulamaya göre değerlendirmiştim ama ovülasyon yapınca günlerin çok farklı olduğunu anladımArkadaslar bu arada soylemeyı unuttum uygulamanın dedıgı tarıhten 2 gun sonrasında yumurtlama baslıyormus bende.hep o 10 gunu degerlendırıyordum.meger asıl gunler degerlenmeden kalıyormus.luteal fazım 12 gunmus.bundan şüphelenmıstım zaten.Ovulasyon o yuzden işime yaradı gercekten.en azından ne zaman yumurtladıgımı ogrendım
Kafan rahat olur belkide daha iyi oluraman ne olacaksa olsun kuzum,sıkıldım bılıyomusun bıraz.esımde sıkıldı cınsellıkten soguduk resmen zorunlu gıbı hadı hadı hadı,bu ayda beceremezsek ben bu işlere elveda :)haftada bır ıkıyle devam :)