- 15 Mayıs 2022
- 3.437
- 2.850
- 28
- Konu Sahibi imagination forever
Canım artımed. Ben ptt avmden aldım 10lu 38 liraydı kargo ücretsizdi tavsiye ederimKızlar en güvenilir gebelik testi hangisi? İnternetten alıcamda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım artımed. Ben ptt avmden aldım 10lu 38 liraydı kargo ücretsizdi tavsiye ederimKızlar en güvenilir gebelik testi hangisi? İnternetten alıcamda
Daha erkense predıctor al bence canm.artımedede ıyı dıyor buradakı arkadaslarımızKızlar en güvenilir gebelik testi hangisi? İnternetten alıcamda
canım bugunku testını de at.evet yumurtlama dun baslamıs.dunu degerlendırdın ınsallah sılıklesııtıgı gunude degrlendırmen lazım.Eki Görüntüle 3176111 kızlar yumurtlama bugün sanırım en son yaptığım test
ters bı hareket yapmısındır belkı atraksıyon halındeyken saka bı yana gecmıs olsun kuzucum.Kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor hayat.. Bugun ben ayagımın üzerine basamıyorum sabah oldu hayır olsun inşallah.
hangı gunlerı tavsıye ettı kuzum dr ? bazen banada olur o cok normal merak etme.bır ıkı gune kadar gecer ayaklarını sıcak tut bu aralar.hadı ınsallah tutmustur.aynı zamanlara denk gelmıs gunlerımızdeMerhabalar ben bu ay ovülasyonu doktor ile kontrol ettim 09.11 cuma günü çok gelişkin bir yumurta gördü bugün yarın çatlar dedi ilişki günleri ve saatleri verdi uyduk o günlere 4-5 gün oluyor şuan ama sanki sol kasığımda bir ağrı var hep orda ağrı arasıra alt karnıma ağrı giriyor. Ne kist ne başka bir sorun vardı doktora gittiğimde mikroba da baktı. Yumurtlamadan kaç gün sonra kasık ağrılarınız ve şeffaf akıntınız geçiyor.
Ayy canım benımde bogazım acıyor kac gundur .bendede sıskınlık var.gogus ucu acısı vardı o azaldı.hayırlısı olsun kuzucumben 9 u 10 u ve 11 ını degerlendırdım sonra bıraktım bakalım hayırlısı.bugun moralım bozuldu ama yanımda calısan arkadas covıd olmus bıde tuttuysa ya bende covıd olduysam dıye moralım sıfırAMA BUGÜN YARIN ÇATLAR 11 12 O KADA ÖNEMLİ DEĞİL DEDİ SEN 9U 10UNA DİKKAT ET DEDİ AMA 2 GÜNDÜR ATEŞİM ÇIKIYOR SANKİ ARA ARA GİBİ GRİBİM DİYE GİTTİM DOKTORDA BİRŞEY GÖRMEDİ. GRİPTE DEĞİLİM AMA KASIĞIM BELİM AYAKLARIM AĞRIYOR. ŞİŞKİNLİK VAR YUMURTLAMA BELİRTİSİYSE İLK DEFA BU KADAR NET YAŞIYORUM.
Sıkma canını birşey olmaz Allah'ın izniyle. Ben de gözlerimden ateş çıkıyor diye gittim belim ağrıyor covid mi oldum diye doktor nezle bile değilsin dediAyy canım benımde bogazım acıyor kac gundur .bendede sıskınlık var.gogus ucu acısı vardı o azaldı.hayırlısı olsun kuzucumben 9 u 10 u ve 11 ını degerlendırdım sonra bıraktım bakalım hayırlısı.bugun moralım bozuldu ama yanımda calısan arkadas covıd olmus bıde tuttuysa ya bende covıd olduysam dıye moralım sıfır
Insalllah guzel haberlerımızı alırız buradan canım ne bılıyım ınsanın canı sıkılıyor işte bogazım flnda agrıyıncaSıkma canını birşey olmaz Allah'ın izniyle. Ben de gözlerimden ateş çıkıyor diye gittim belim ağrıyor covid mi oldum diye doktor nezle bile değilsin dedi
Bugünde çatlama gördüm bugünüde değerlendirdim 13-14-15 değerlendireceğim bende bakalımcanım bugunku testını de at.evet yumurtlama dun baslamıs.dunu degerlendırdın ınsallah sılıklesııtıgı gunude degrlendırmen lazım.
Harıka sonrasında bekleyecegızgerısı kısmet.muhakkak paylas 10-12 gun sonra testını bızlerleBugünde çatlama gördüm bugünüde değerlendirdim 13-14-15 değerlendireceğim bende bakalım
Günaydın canım benımde 7 :) hangı gunlerı degerlendırdın.25 gun suruyor benım dongu.yumurtlama testıyle taakıp ettım 9 unda koyu cızgı cıktı 11 ınde sılındı.o üc gunu degerlendırdımkızlar günaydııınnn reglinize kaç gün kaldı benim 7