- 14 Mayıs 2021
- 4.846
- 9.905
-
- Konu Sahibi imagination forever
Canım senın son adet oldugun gunle bekledıgın gun nedır?yumurtlama olunca bızlerede yazarsınBen de Bursaaa : )) Bu ay ben de takipteyim
25inde oldum kasımın, ovulasyon yarın görünüyor genelde hep ilk adet gününden 10 gün sonradır benim, çalışmalara bu geceden itibaren başlıyorumCanım senın son adet oldugun gunle bekledıgın gun nedır?yumurtlama olunca bızlerede yazarsınfikir sahibi oluruz genelimiz kacıncı gun yumurtluyoruz
Siz neresindennBen de Bursaaa : )) Bu ay ben de takipteyim
Nilüferdeyim canım sennnSiz neresindenn
Aaa bendeee beşevlerdeyimmNilüferdeyim canım sennn
Balkan mahallesindeyim ben de görükledeAaa bendeee beşevlerdeyimm
EvettBalkan mahallesindeyim ben de görükledeyakınmışız
Canım bence etmelisin demekki geçen ay yumurtlamışsınHakkınızda hayırlısı olsun kızlarben çok umutsuzum pkolu ve kilolu olarak.. bu ay ilk defa günün de adet oldum takip etmelimişim sizce ovulasyonla? Ne diyorsunuz..
Bencede takıp edın ve bu ay saglıklı beslenın ve hergun yuruyus yapın pkolular ıcın cok ıyı geldıgını okumustımHakkınızda hayırlısı olsun kızlarben çok umutsuzum pkolu ve kilolu olarak.. bu ay ilk defa günün de adet oldum takip etmelimişim sizce ovulasyonla? Ne diyorsunuz..
Yarın bi eczaneye gideyim bakayım anlatayım durumu bi ilaç alayım kessin şu akıntıyıB
Bencede takıp edın ve bu ay saglıklı beslenın ve hergun yuruyus yapın pkolular ıcın cok ıyı geldıgını okumustım
Canoo ne çektin kuzum yaacans16
Slayer Witch bende yarın baslayacagım bakalım ıns
Öylemi diyorsun hiç anlamadım yumurtlamayı okadarda değerlendiriyor insan yok yani.. 3 sene oldu mahf etti pko beniCanım bence etmelisin demekki geçen ay yumurtlamışsın
Yaa sağolun kızlar deneyek bariiiB
Bencede takıp edın ve bu ay saglıklı beslenın ve hergun yuruyus yapın pkolular ıcın cok ıyı geldıgını okumustım
Canoo ne çektin kuzum yaacans16
Slayer Witch bende yarın baslayacagım bakalım ıns
Canım valla benimde düzensiz adetim ama ben yinede adet bitimi başlıyorum yapmayaYaa sağolun kızlar deneyek bariii3 senedir ayni şey bakalım siz hangi zamanlar ovulasyon testine başlıyorsunuz acaba adetten nekadar sonra? mesela ay ortasında veya sonunda yapsam sizce varmı ihtimali pkolu olarak yumurtlama bu ay kendiliğimden adet oldum ve tarih hep değişiyor
Bıtınce ertesı gun basla canım pko oldugu ıcın bıdahakı adete kadar yapın pikş görene kadarYaa sağolun kızlar deneyek bariii3 senedir ayni şey bakalım siz hangi zamanlar ovulasyon testine başlıyorsunuz acaba adetten nekadar sonra? mesela ay ortasında veya sonunda yapsam sizce varmı ihtimali pkolu olarak yumurtlama bu ay kendiliğimden adet oldum ve tarih hep değişiyor
Düşükten sonra neden ovulasyon yaptınızkı vucut bır dınlensın.gecmıs olsun bu arada.benım bır fıkrım yok doktorunuza sormalısınız.daha cok yenı cunku düşük.rahım daha toparlanmaz hemenMerhaba bende 2 Kasimda 7 haftalikken evde düşük yaşadım. Kontrolde temizlenmisti. Ovulasyon testlerine devam ettim. Catlamadan sonra 16. Gün ama hala regl olmadım. Kaset testlerde negatif. Böyle birsey yasayan var mi?
Bende dusuk yapmıstım zaten ılıskı yasaktı 1 ay.3 ay ıcınde doner duzene demıstı benım dr umAslında düzenim değiştiği için süreci takip amaçlı devam ettim. Hamile kalmak için değil. Olduğumu da düşünmüyorum ama catlamadan 14 Gün sonra regl olunur ben hala olmamanın düşük ile alakalı olup olmadığını düzenin normale ne zaman döneceğini merak ediyorum