- 13 Ekim 2022
- 53
- 25
- Konu Sahibi imagination forever
ilk adetinizi düşükten kaç gün sonra olmuştunuz?Bende dusuk yapmıstım zaten ılıskı yasaktı 1 ay.3 ay ıcınde doner duzene demıstı benım dr um
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk adetinizi düşükten kaç gün sonra olmuştunuz?Bende dusuk yapmıstım zaten ılıskı yasaktı 1 ay.3 ay ıcınde doner duzene demıstı benım dr um
Valla canım bunlar ince mevzular en iyisini sen bilirsinKızlar valla bu ay acayip gerginim gebe kalmak için kafamın rahatlasi lazımmis gibi geliyor o da pek mümkün değil eşimle de ailesiyle de gerginiz of valla y
Okey herkes farklı diyor alıyım bari ovulasyonlardanBıtınce ertesı gun basla canım pko oldugu ıcın bıdahakı adete kadar yapın pikş görene kadar
Okey denicem yarın gidip alcam yarın büyük ihtimalle adet biter artık .. ilişki pik görene kadarmı olmalı acaba.. ay şaşırdım artık inanki umudumu kaybetmek istemiyorum ama 3 yıl oldu insan sinir oluyor ne kilo verebiliyor insan ne düzgün adet ne gebelikBıtınce ertesı gun basla canım pko oldugu ıcın bıdahakı adete kadar yapın pikş görene kadar
Pikten 1gün önce pik günü ve çatlama olan gün diye okumuştum burda canımOkey denicem yarın gidip alcam yarın büyük ihtimalle adet biter artık .. ilişki pik görene kadarmı olmalı acaba.. ay şaşırdım artık inanki umudumu kaybetmek istemiyorum ama 3 yıl oldu insan sinir oluyor ne kilo verebiliyor insan ne düzgün adet ne gebelik
Piki görünce hemen çalısmalar baslamalı ve 3 gun dvm etmelıOkey denicem yarın gidip alcam yarın büyük ihtimalle adet biter artık .. ilişki pik görene kadarmı olmalı acaba.. ay şaşırdım artık inanki umudumu kaybetmek istemiyorum ama 3 yıl oldu insan sinir oluyor ne kilo verebiliyor insan ne düzgün adet ne gebelik
Anladım canım aklımda dediğin bi kez daha ovulasyona şans vercem ama çok bilinç altı oluyor insana yaPiki görünce hemen çalısmalar baslamalı ve 3 gun dvm etmelı
Canım bende 3 sene. Hep test kullandım yanlış anlama sadece her testin bir özelliği oluyor ya hassasiyet konusunda mesela bu tarz testlerde hafif silikken benimki pikti doktor kontrolünde’de onaylanmıştı tabi özellikle pkoda mı öyle oluyor onura bilmiyorumBir iki güne pik olacak gıbı hıssedıyorum bakalım ınsbugun 8. Test.adet baslangıcından ıtıbarende 11. Gün.bugub bıraz daha koyulastı sankı
aa canım soyledıgın ıyı oldu.yınede aklımda olsun.Canım bende 3 sene. Hep test kullandım yanlış anlama sadece her testin bir özelliği oluyor ya hassasiyet konusunda mesela bu tarz testlerde hafif silikken benimki pikti doktor kontrolünde’de onaylanmıştı tabi özellikle pkoda mı öyle oluyor onura bilmiyorum
aaa tüh kuzum.yetısmedıyse hıc harcama bıdahakı aya yaprsın.ama her ıhtımale karsılık bu ıkı gunu degerlendır kuzum.kızlar avülasyon testi aldım aslında almıycaktım ama henüz gelmedi ve zaten bugun yumurtlama gösteriyor takvim malesef geç kaldııımmm
geceyi değerlendirdim canım bugunude değerlendiricem bakalım yorgun düşüyorum ama devam :)aaa tüh kuzum.yetısmedıyse hıc harcama bıdahakı aya yaprsın.ama her ıhtımale karsılık bu ıkı gunu degerlendır kuzum.
Ayyy hadı hayırlısııçatlama bazen 1 bazen 2 gunde oluyor bu 3 gun onemlı degerlendırın ınsallah tutarKızlar doktor 8-9 Aralık demişti şeffaf beyaz akıntım var sanırım yumurtlama demek bu. Bunun çatlaması ne zaman 8-9-11 değerlerdir demişti doktor hemen mi çatlıyor onu mu dedi acaba