- 29 Kasım 2021
- 367
- 375
-
- Konu Sahibi imagination forever
Yok canm yapmaz folık asıt bır test daha yapsan aslında.olabılor bazen regl donemı boyle olabılıyor nenım gecen ay yuzumu vucudumu neler bastı nelee bence hep stresten relax ol
Hadi inşallah tatlım bıran once ay sonu gelsın zaten ne kaldı şurda gunler çok hızlı gecıyorGünaydın merhaba kızlar bende bu ay deneyenler grubunu görünce bende varım demek istedim
Ovulasyon yapmıyorum ama daha önce yumurta takibi yaptirmistim doktora 2kere, birisinde gebe kalmıştım ama kürtajla sonlandı o yüzden yumurtlama tarihi aşağı yukarı biliyorum ama her ihtimale karşı her günü değerlendirmeye çalışıyoruminsallah bu ay sonu herkezin yuzu guler
Çok iyi sksksk son hız devam ben dün gündüz regl bitti geceden başladımkızlarr çalışmalar nasıl gidiyor
Hoş geldiiiinnGünaydın merhaba kızlar bende bu ay deneyenler grubunu görünce bende varım demek istedim
Ovulasyon yapmıyorum ama daha önce yumurta takibi yaptirmistim doktora 2kere, birisinde gebe kalmıştım ama kürtajla sonlandı o yüzden yumurtlama tarihi aşağı yukarı biliyorum ama her ihtimale karşı her günü değerlendirmeye çalışıyoruminsallah bu ay sonu herkezin yuzu guler
Bence de canım bir kaç gün geçsin test yap bizi de haberdar ett olur muuSağol canım bir kaç gün geçerse yapıyım elimde bı tane test var onu harcamak istemiyorum
Hoş geldiiiinnbende senin gibiyim ahaha yumurtlama testi almadım her günü değerlendiriyorum normal günler günde bir kere ise yumurtlama dönemi 2 3 tabi o iş olurken asla aklımda çocuk yok kocama da bir şey demiyorum kendiliğinden gelişiyor süreç
Evet ilk olcak ben bayadır uğraşıyorum 4 tup denemem var negatif sonra perde amelyati oldum 2 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım 8 hafta kalp durması sonucu kürtaj oldum malesef,neyse kötü günleri unutup umuda sığındık tekrarfuture tense sen ne zamandır deniyorsun canım olursa ilk çocuğun mu olucak
Evet canım benim de ilk olucak bir yıl 3 aydır evliyim 2 aylık gelinken kimyasal gebelik geçirdim ondan beri bir şey yok canım ama 2 3 aydır başladık düzenli çalışmalara bu 3. Ay olucak rabbim en kısa zamanda bize nasip etsin inşallah sağlıklı bebislerEvet ilk olcak ben bayadır uğraşıyorum 4 tup denemem var negatif sonra perde amelyati oldum 2 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım 8 hafta kalp durması sonucu kürtaj oldum malesef,neyse kötü günleri unutup umuda sığındık tekrarsizin ilk mi peki
Üzülme canım olur hayırlısıylaEşim çok kıskanç hastalık derecesinde babamlarla aynı mahalledeyiz zor gidip geliyorum bu yüzden zaten bu süreç beni bu kadar yordu sürekli evdeyim ve beni suçluyor doğru dürüst baş başa kalamıyoruz Eşimin ailesiyle altı üstlü oturuyoruz en büyük görümcem her şeyimize karışıyor babamlara gitsek bile eşim ondan habersiz gelmez ilk bebeğimi onun yüzünden kaybettim ikinci de eşimin aklına acele etti o yüzden yine kürtaj oldu diye sokmuş doktor onun bide eşimin yanındayken söylemişti kan pıhtılaşması olduğu için bir yıl sonra olsa bile yine ölecekti diye bir türlü bunu onlara anlatamıyorum beni çok yoruyorlar eşim haberi senin yüzünden deyip duruyor sürekli Kızıyor azarlıyor hevesim kalmadı istemiyorum artık diyor bir çocuk konusu açsam kavga edip evden çıkıp ablasına geliyor gelince dolmuş halde günlerce konuşmuyor bu yüzden bu süreç beni bu kadar yıprattı zaten üst üste iki kürtaj oldum eşim destek olsaydı bu kadar yorulmazdım uzun yazdım kusura bakmayın o kadar doluyum ki
TabikiBence de canım bir kaç gün geçsin test yap bizi de haberdar ett olur muu
Sankı hayalet cızgı gordum gıbı oldu yaaa canoBende bu pembe kahve akıntı devam ediyor diye bi gebelik testi yaptım ama nanayy fazla damlattım sanırım dağıldı gibi
imagination forever
Geçmiyor ya çıldırıcam bende pede gelen bişey yok tuvaletten sonra peçeteye geliyor sadece bi biter gibi oluyor sonra tekrar devam ediyor… ayın 8ine randevu aldım bakalım korkuyorumSankı hayalet cızgı gordum gıbı oldu yaaa canonıye hala gecmedıkı akıntı
22sinde pik gördüm bide o yüzdende yaptım test. Pikten sonra gerçek bir adet görürsem 5 yada 6sında olmam gerek bakalım neler olacak. Aslında içimi rahat tutmaya çalışıyorum içtiğim hayıt , bal çörek otu, soğan suyu ve inofolic combiden kanaklı diye düşünüyorum bu kanamayı ama umarım öyledir. Baya araştırdım inofolicte ara kanama yapıyormuş ve uzun sürebiliyormuş. Bunların hepsini doktora söylediğimde yüz ifadesini merak ediyorumSankı hayalet cızgı gordum gıbı oldu yaaa canonıye hala gecmedıkı akıntı
İnşallah en kısa zamanda pik olur testlerin canımIkı gundur yapıyorum bakalım kızllaaaar ovulasyon testlerını bakalım ne zaman cıkcaak ıkı kopkoyu cızgııısizlerde nedır son ddurumlar nedir.
İnşallahh balımm benımmmHemen
İnşallah en kısa zamanda pik olur testlerin canım