- 26 Ekim 2022
- 261
- 164
- Konu Sahibi imagination forever
Kizlar bugünden bildiriyorum hala regl olamadım daha bir gün gecikti ama demin yemek yaparken elim ayagim titremeye başladı midem bulandı gibi oldu ve birden ter bastı sonra da hemen soğudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yap canım bıdaha.ama yarın sabah ılk ıdrarla yapKizlar bugünden bildiriyorum hala regl olamadım daha bir gün gecikti ama demin yemek yaparken elim ayagim titremeye başladı midem bulandı gibi oldu ve birden ter bastı sonra da hemen soğudum
Test yap canım bıdaha.ama yarın sabah ılk ıdrarla yap
Eger adet olmazsan bırkac gun daha bence dırek bı saglık ocagında kan verırsınBir kaç gün daha beklesem mi acaba
Eger adet olmazsan bırkac gun daha bence dırek bı saglık ocagında kan verırsın
Amin inşallah canım benimİnşallahh balımm benımmmyenı yıl hedıyemız onlar olsun bu ay
Oda olabilir bir kere benim dokuz gün gecikmişti ardından dokuz gün erken geldiBir de geçen ay bir hafta erken gelmişti reglim belki bu ay bir hafta geç gelir diye bekliyorum aslında
Üşütmüş olabılırsın kuzum kalın corap gıy ve bol su ıcKizlar bugün benim yumurtalık tarafları çok ağrıyor ya sol taraf neden sizce sizde de oldu mu regl de yeni bitmişti aslında
Öyle yapıyorum kuzum geçer inşallah ya belimde ağrıyor çünkü bugün Ocak ayı gurubunu açmayı düşünüyorum sen ne diyorsunÜşütmüş olabılırsın kuzum kalın corap gıy ve bol su ıc
Kuzum sımdı gördüm çok iyi yapmıssın hayırlı olsun topıgınben işten güçten çok bakamıyorum benıde eklersın elımden geldıgınce mutlaka yazarm bende sat 27 kasım bat 22 aralıkÖyle yapıyorum kuzum geçer inşallah ya belimde ağrıyor çünkü bugün Ocak ayı gurubunu açmayı düşünüyorum sen ne diyorsun
Seni de listeye ekleyim kuzu tarihler kalsın gebelik olur inşallah hiç gerek kalmazKuzum sımdı gördüm çok iyi yapmıssın hayırlı olsun topıgınben işten güçten çok bakamıyorum benıde eklersın elımden geldıgınce mutlaka yazarm bende sat 27 kasım bat 22 aralık
Banada oyle gelıyor ılk 3 son 5 fln ama işte bılınmıyor.bakalım ovulasyon dogruyu gosterecekmı bu ay.deneyımleyecegızKızlar regl bittikten kac gün sonra mantıklı oluyor denemeler ilk 3 gün pek imkansız geliyor bana
Geç döllenme olabilir canım kirmizilari görene kadar umut vardırTunaydin herkese bende dün test yaptım negatifti yine gecikmenin 4.gunu hala gelen giden yok
İnşallah oyledir ya bazen diyorum olsa şimdiye kadar çıkardı bazen de geç döllenmedir belki diyorum göğüslerim de hala aciyor az da olsa umudum var o yüzden başka da belirtim yok zatenGeç döllenme olabilir canım kirmizilari görene kadar umut vardır
ben bir hafta sonra gördüm canım pozitifi.Tunaydin herkese bende dün test yaptım negatifti yine gecikmenin 4.gunu hala gelen giden yok
Yaa gerçekten mi şimdi umudum daha çok arttı belirti var mıydı pekiben bir hafta sonra gördüm canım pozitifi.