AMH ın iyi aslında fsh mı yüksek senin e2 düşük sanki biraz... Belki kontrolde verir canım benim ki de 2. Kontrolde verdi iğneyiYok kuzum çatlatma iğnesi vermedi, biz 6 aydır deniyoruz estradiol 25, amh 2.25 çıktığı için sanırım hemen klomene başlattı, ilaç bittikten 4 gün sonra diğer adet dönemine kadar her gün ilişki dedi , ben de ovulasyonla takip etmeyi düşündüm ama bilmiyorum..
Canım hergün olmaz bir gün yap bir gün yapma banyoda kalırsın bu gün doktor fan geldim öy söyledidoktorum bana da bugün klomen verdi günde iki defa tok, amh 2.17 çıktı, 5 gün kullandıktan sonra her gün ilişki dedi , iki günde bir mi doğru yoksa her gün ilişki kafam çok karıştı
Çok iyi yaparsın doktor kontrole çağırmadıysa ovulasyon testiyle takip et evet genelde 3 gün arka arkaya ilişki olsun diyorlar ama eğer eşinde sıkıntı varsa gün aşırı dene spermin daha kaliteli birikmesi içinEvet cagirmadi bende onun için ekstra ovulasyonla takip edeyim dedim,pik olduğu ve ertesi 3 gün mu arka arkaya ilişki olması gerekiyor ?
Yumurtalıkların nasılmış doktor ne dediCanım hergün olmaz bir gün yap bir gün yapma banyoda kalırsın bu gün doktor fan geldim öy söyledi
Sakın öyle düşünme ihtiyacımız olan sadece 1 adet yumurta 1 adet sperm umutsuz olma inşallah hayirli sonuçlar alırsın catlatma iğnesi vermedi sanırımBu gün doktora gittim yumurta kontrolü için bir tane tek yumurta var oda 21 mm dedi bu gün yarın çatlar ama benim hiç ümidim yok kızlar
Tek yumurta canım oda 21 mm olmuş umudum yok kızlar bu ay gittiYumurtalıkların nasılmış doktor ne dedi
Hayır vermedi büyümüş canım 21 mm geçti en kaliteli yumurta 19 20 de çatlarsa iyiSakın öyle düşünme ihtiyacımız olan sadece 1 adet yumurta 1 adet sperm umutsuz olma inşallah hayirli sonuçlar alırsın catlatma iğnesi vermedi sanırım
21mm kaliteli olur diye biliyorum sen umudunu yitirme Allah nasip ederse her türlü olur sen günlerini boş geçirmeHayır vermedi büyümüş canım 21 mm geçti en kaliteli yumurta 19 20 de çatlarsa iyi
İnşallah canım yarın öbür günü değerlendir dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun benim olmasada seninki olsun21mm kaliteli olur diye biliyorum sen umudunu yitirme Allah nasip ederse her türlü olur sen günlerini boş geçirme
Banada dün (salı) perşembe c.tesi degerlendir dedi inşallah ikimizinkide olur birbirimize güzel haberler veririz, Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaİnşallah canım yarın öbür günü değerlendir dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun benim olmasada seninki olsun
Senin yumurta ların kaç mm belirti varmı canımBanada dün (salı) perşembe c.tesi degerlendir dedi inşallah ikimizinkide olur birbirimize güzel haberler veririz, Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Fsh tsh lh hepsi normal kuzum sadece estradiol düşükAMH ın iyi aslında fsh mı yüksek senin e2 düşük sanki biraz... Belki kontrolde verir canım benim ki de 2. Kontrolde verdi iğneyi
Sorma aklım birde o olaydaydi hergun nasıl olacak diyeCanım hergün olmaz bir gün yap bir gün yapma banyoda kalırsın bu gün doktor fan geldim öy söyledi
Yok kuzum eşimin sonuçları normal çıktı şükür.Çok iyi yaparsın doktor kontrole çağırmadıysa ovulasyon testiyle takip et evet genelde 3 gün arka arkaya ilişki olsun diyorlar ama eğer eşinde sıkıntı varsa gün aşırı dene spermin daha kaliteli birikmesi için
Hiç belirtim yok ya ilginç doktorum dedi kasiklarin ağrır gaz sıkışması olabilir doluluk hissi olabilir dedi Ama hiç belirti yok solda 2 adet 19mm sağda 3 adet 13mm 14mm soldakiler daha iyi dediSenin yumurta ların kaç mm belirti varmı canım
Anladım canım inşallah hayirli sonuçlar alırsın bizide haberdar etYok kuzum eşimin sonuçları normal çıktı şükür.
İnşallah canım benim bakalım ilaç bir bitsinz mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah tüm bekleyen herkes hayırlı haberler alır, kimseye aratmasın RabbimAnladım canım inşallah hayirli sonuçlar alırsın bizide haberdar et
Canım bende çatlamasını bekliyorum ama tık yok hayırlısı olsun ne yapalım elden birşey gelmiyor veren allah alan allah sabırdan başka birşey yokHiç belirtim yok ya ilginç doktorum dedi kasiklarin ağrır gaz sıkışması olabilir doluluk hissi olabilir dedi Ama hiç belirti yok solda 2 adet 19mm sağda 3 adet 13mm 14mm soldakiler daha iyi dedi
Kesinlikle öyle canim bende şimdi tam çatladığını anlayamiyorum ilişki sonrasıda akıntı oluyor acaba çatladımı diyorum emin olamıyorum keşke ovulasyon testi alsaydım en azından o şekilde takip edersinCanım bende çatlamasını bekliyorum ama tık yok hayırlısı olsun ne yapalım elden birşey gelmiyor veren allah alan allah sabırdan başka birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?