• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı klomene başlıyanlar

Kızlar klomeni bitirdim bugün adetiminde son günü.
15inde kontrolüm var sizce geç değilmi kontrol için ? Bilemedim

Arkadaşlar ben doktora gidecem adetim cok düzensiz bana da klomen verir mi yoksa adeti düzenlyelim sonra çoçuk dene mi der ben hemen bana klomen versin istiyorum
Canım benimde adet duzensiz PCo yüzünden benim doktorum düzenlemeye gerek yok ipleri biz elimize alıyoruz yumurtayi takip ediyoruz biz çatlatiyoruz dedi klomene başladık

Canım benimde adet duzensiz PCo yüzünden benim doktorum düzenlemeye gerek yok ipleri biz elimize alıyoruz yumurtayi takip ediyoruz biz çatlatiyoruz dedi klomene başladık

Canım benimde adet duzensiz PCo yüzünden benim doktorum düzenlemeye gerek yok ipleri biz elimize alıyoruz yumurtayi takip ediyoruz biz çatlatiyoruz dedi klomene başladıkinş bana da verir

Ya bişey sorcam bende genelde adet düzensizliği oluyoda benim adetim gelince 6 gün sürüyordu bu sefer 7 gün sürdü hatta son iki gün kan renginde değilde böyle baya koyu bi renke akıntı oldu bugünde bitti gelmiyor artık dedim ki gusül abdesti aldım ve şuan tekrar kanama var baya kan rengi klomenide bugün bittirdim normal mi ya ?

Kızlar klomeni günde kaç tane kaç gün içeceksiniz/içtiniz?
doktorum bana da bugün klomen verdi günde iki defa tok, amh 2.17 çıktı, 5 gün kullandıktan sonra her gün ilişki dedi , iki günde bir mi doğru yoksa her gün ilişki kafam çok karıştı 🤕

Kızlar ben bugün doktora gittim sağda 3 yumurtam solda 2 yumurtam var soldaki yumurtalarım daha iyimis bugün yarın çatlar dedi iğnede vermedi geçen ay da vermemişti rahim kalınlığıda gayet iyi dedi kasıklarda ağrı yapabilir dolgunluk hissi olabilir dedi Ama bende hiç bi belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba doktorum bana da iğne vermeden klomen başlattı ama kontrole de cagirmadi ilaç bittikten sonra her gün ilişki dedi, gün aşırı mi her gün ilişki mi daha iyi kafam çok karışık

Merhaba doktorum bana da iğne vermeden klomen başlattı ama kontrole de cagirmadi ilaç bittikten sonra her gün ilişki dedi, gün aşırı mi her gün ilişki mi daha iyi kafam çok karışık
Merhaba, genelde kontrol edildikten sonra yumurta belli boyuta geldikten sonra iğne veriliyor ama sizi kontrole cagirmamasida ilginç, benim doktorum iğne tavsiye etmiyor geçen ayda kullanmamıştım kendiliğinden çatladı, hergün ilişki olmaz gün aşırı deneyin siz hatta doktorum bana söylediğim günler dışında ilişkiye girmenin pek bi anlamı yok dedi kendiside gun aşırı dedi tarihler verdi ama ben yinede yumurtlama dışında gün aşırı deneyeceğim kaçırmak istemiyorum

doktorum bana da bugün klomen verdi günde iki defa tok, amh 2.17 çıktı, 5 gün kullandıktan sonra her gün ilişki dedi , iki günde bir mi doğru yoksa her gün ilişki kafam çok karıştı 🤕
Çatlatma iğnesi vermicek mi canım? Ben pazar vuruldum pazartesi salı ilişki sonra gün aşırı dedi bana her gün biraz zor olur regle kadar

Çatlatma iğnesi vermicek mi canım? Ben pazar vuruldum pazartesi salı ilişki sonra gün aşırı dedi bana her gün biraz zor olur regle kadar
Yok kuzum çatlatma iğnesi vermedi, biz 6 aydır deniyoruz estradiol 25, amh 2.25 çıktığı için sanırım hemen klomene başlattı, ilaç bittikten 4 gün sonra diğer adet dönemine kadar her gün ilişki dedi , ben de ovulasyonla takip etmeyi düşündüm ama bilmiyorum..

Merhaba, genelde kontrol edildikten sonra yumurta belli boyuta geldikten sonra iğne veriliyor ama sizi kontrole cagirmamasida ilginç, benim doktorum iğne tavsiye etmiyor geçen ayda kullanmamıştım kendiliğinden çatladı, hergün ilişki olmaz gün aşırı deneyin siz hatta doktorum bana söylediğim günler dışında ilişkiye girmenin pek bi anlamı yok dedi kendiside gun aşırı dedi tarihler verdi ama ben yinede yumurtlama dışında gün aşırı deneyeceğim kaçırmak istemiyorum
Evet cagirmadi bende onun için ekstra ovulasyonla takip edeyim dedim,pik olduğu ve ertesi 3 gün mu arka arkaya ilişki olması gerekiyor ?

Back
X