Aralık ayı klomene başlıyanlar

Arkadaşlar ben doktora gidecem adetim cok düzensiz bana da klomen verir mi yoksa adeti düzenlyelim sonra çoçuk dene mi der ben hemen bana klomen versin istiyorum
Bende Adet düzensizliği için gittim bi kaç test istedi ona göre veriyor ilaç umarım güzel sonuçların çıkar

Canım bu kürün tarifini sana verecem ben bu ay klomenle kullandım yarın doktora gideceğim eğer sorun yoksa sana da derim klomenle kullan bende bu ay berabar denedim ilk defa inşallah bir skıntı çıkmaz
İnşallahh canım benim tez zamanda kavuşuruz umarım

Kızlar ben bugün doktora gittim sağda 3 yumurtam solda 2 yumurtam var soldaki yumurtalarım daha iyimis bugün yarın çatlar dedi iğnede vermedi geçen ay da vermemişti rahim kalınlığıda gayet iyi dedi kasıklarda ağrı yapabilir dolgunluk hissi olabilir dedi Ama bende hiç bi belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah canım hakkında hayırlısı olur

Ayın 30 unda başladım 5 gün kullandım 8 gün oldu ve kasıklarım da ağrı var benm
Bende ayın 30 başladım 5 gün kullandım günde 2 tane canım yarın kontrol günüm kasıklarım b gün çok agrıyor ovulasyon pik gösteriyor bakalım yarın doktor ne diyecek ama çok kasık agrısıda iyiye işaret değil hakkımızda hayırlısı

Bende perşembe tekrar gidicem inşallah ikimiz içinde her şey normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…