Bende perşembe tekrar gidicem inşallah ikimiz içinde her şey normaldir
Hayırlısı olur hepimiz için inşallahMerhaba kızlar, doktorum bana da klomen verdi, 5. Gün başlayıp 5 gün kullanacağım. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Bence geç değil canım erken bile ben bugün gittim adetimin 13.günüKızlar klomeni bitirdim bugün adetiminde son günü.
15inde kontrolüm var sizce geç değilmi kontrol için ? Bilemedim
Kızlar klomeni bitirdim bugün adetiminde son günü.
15inde kontrolüm var sizce geç değilmi kontrol için ? Bilemedim
Gerçi seninde 12.güne denk geliyor normal canım o aralar çağırıyorlarBence geç değil canım erken bile ben bugün gittim adetimin 13.günü
Adet bitininden tam 1 hafta sonra işte. Catlatma iğnesi yapılmadımı sana ?Gerçi seninde 12.güne denk geliyor normal canım o aralar çağırıyorlar
Zamanın doğru canım doktorlar aşağı yukarı ozamanlar çağırıyor zaten, hayır bana çatlatma iğnesi vermedi geçen ayda vermemisti kendiliğinden çatlamıştıAdet bitininden tam 1 hafta sonra işte. Catlatma iğnesi yapılmadımı sana ?
Pcos yok sende dimi ?Zamanın doğru canım doktorlar aşağı yukarı ozamanlar çağırıyor zaten, hayır bana çatlatma iğnesi vermedi geçen ayda vermemisti kendiliğinden çatlamıştı
Canım benimde adet duzensiz PCo yüzünden benim doktorum düzenlemeye gerek yok ipleri biz elimize alıyoruz yumurtayi takip ediyoruz biz çatlatiyoruz dedi klomene başladıkArkadaşlar ben doktora gidecem adetim cok düzensiz bana da klomen verir mi yoksa adeti düzenlyelim sonra çoçuk dene mi der ben hemen bana klomen versin istiyorum
Canım benimde adet duzensiz PCo yüzünden benim doktorum düzenlemeye gerek yok ipleri biz elimize alıyoruz yumurtayi takip ediyoruz biz çatlatiyoruz dedi klomene başladık
Canım benimde adet duzensiz PCo yüzünden benim doktorum düzenlemeye gerek yok ipleri biz elimize alıyoruz yumurtayi takip ediyoruz biz çatlatiyoruz dedi klomene başladıkinş bana da verir
Hayır canım yok 53 kiloyum dedi zayıf olduğun için yumurtalıkların daha iyi görünüyor dediPcos yok sende dimi ?
Inşallah hayırlı haberler
Inşallah çok heycanlıyım çarşamba veya perşembe adet olmam gerekiyo olmamam umuduyla bekliyorumİnşallah hayırlı haberle gelirsin canım bat ne zaman
İnşallah olmazsın canım rabbim gönlüne göre versinInşallah çok heycanlıyım çarşamba veya perşembe adet olmam gerekiyo olmamam umuduyla bekliyorum
doktorum bana da bugün klomen verdi günde iki defa tok, amh 2.17 çıktı, 5 gün kullandıktan sonra her gün ilişki dedi , iki günde bir mi doğru yoksa her gün ilişki kafam çok karıştıKızlar klomeni günde kaç tane kaç gün içeceksiniz/içtiniz?
Merhaba doktorum bana da iğne vermeden klomen başlattı ama kontrole de cagirmadi ilaç bittikten sonra her gün ilişki dedi, gün aşırı mi her gün ilişki mi daha iyi kafam çok karışıkKızlar ben bugün doktora gittim sağda 3 yumurtam solda 2 yumurtam var soldaki yumurtalarım daha iyimis bugün yarın çatlar dedi iğnede vermedi geçen ay da vermemişti rahim kalınlığıda gayet iyi dedi kasıklarda ağrı yapabilir dolgunluk hissi olabilir dedi Ama bende hiç bi belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba, genelde kontrol edildikten sonra yumurta belli boyuta geldikten sonra iğne veriliyor ama sizi kontrole cagirmamasida ilginç, benim doktorum iğne tavsiye etmiyor geçen ayda kullanmamıştım kendiliğinden çatladı, hergün ilişki olmaz gün aşırı deneyin siz hatta doktorum bana söylediğim günler dışında ilişkiye girmenin pek bi anlamı yok dedi kendiside gun aşırı dedi tarihler verdi ama ben yinede yumurtlama dışında gün aşırı deneyeceğim kaçırmak istemiyorumMerhaba doktorum bana da iğne vermeden klomen başlattı ama kontrole de cagirmadi ilaç bittikten sonra her gün ilişki dedi, gün aşırı mi her gün ilişki mi daha iyi kafam çok karışık
Çatlatma iğnesi vermicek mi canım? Ben pazar vuruldum pazartesi salı ilişki sonra gün aşırı dedi bana her gün biraz zor olur regle kadardoktorum bana da bugün klomen verdi günde iki defa tok, amh 2.17 çıktı, 5 gün kullandıktan sonra her gün ilişki dedi , iki günde bir mi doğru yoksa her gün ilişki kafam çok karıştı
Yok kuzum çatlatma iğnesi vermedi, biz 6 aydır deniyoruz estradiol 25, amh 2.25 çıktığı için sanırım hemen klomene başlattı, ilaç bittikten 4 gün sonra diğer adet dönemine kadar her gün ilişki dedi , ben de ovulasyonla takip etmeyi düşündüm ama bilmiyorum..Çatlatma iğnesi vermicek mi canım? Ben pazar vuruldum pazartesi salı ilişki sonra gün aşırı dedi bana her gün biraz zor olur regle kadar
Evet cagirmadi bende onun için ekstra ovulasyonla takip edeyim dedim,pik olduğu ve ertesi 3 gün mu arka arkaya ilişki olması gerekiyor ?Merhaba, genelde kontrol edildikten sonra yumurta belli boyuta geldikten sonra iğne veriliyor ama sizi kontrole cagirmamasida ilginç, benim doktorum iğne tavsiye etmiyor geçen ayda kullanmamıştım kendiliğinden çatladı, hergün ilişki olmaz gün aşırı deneyin siz hatta doktorum bana söylediğim günler dışında ilişkiye girmenin pek bi anlamı yok dedi kendiside gun aşırı dedi tarihler verdi ama ben yinede yumurtlama dışında gün aşırı deneyeceğim kaçırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?