- 20 Ocak 2020
- 444
- 145
- 103
*ederdimKesinlikle öyle canim bende şimdi tam çatladığını anlayamiyorum ilişki sonrasıda akıntı oluyor acaba çatladımı diyorum emin olamıyorum keşke ovulasyon testi alsaydım en azından o şekilde takip edersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
*ederdimKesinlikle öyle canim bende şimdi tam çatladığını anlayamiyorum ilişki sonrasıda akıntı oluyor acaba çatladımı diyorum emin olamıyorum keşke ovulasyon testi alsaydım en azından o şekilde takip edersin
Bi idrar kan tahlili ver canım sağlık ocağında ona gore tedavi olursun üzülme Allah ol derse olur hiç bi engel tanımaz, doktorum bana sakın ağrı kesici bile içme dedi sen yinede dikkat et bol bol su iç enfeksiyonu o şekilde atarsin ilaçlarda biyere kadar aynı sorun şuan annemde var enfeksiyon düştü ama geçmedi doktor bol bol su dedi günde en az 3 litreKızlar sanırım bende enfeksiyon vargebeliğede engel diyolar.. dünde klomen bitirmiştim korkuyorum bu yüzden sonuç alamamaktan bu ay
![]()
Hadi yaaBi idrar kan tahlili ver canım sağlık ocağında ona gore tedavi olursun üzülme Allah ol derse olur hiç bi engel tanımaz, doktorum bana sakın ağrı kesici bile içme dedi sen yinede dikkat et bol bol su iç enfeksiyonu o şekilde atarsin ilaçlarda biyere kadar aynı sorun şuan annemde var enfeksiyon düştü ama geçmedi doktor bol bol su dedi günde en az 3 litre
Idrarda yanma oluyor mu canım annemin öyleydi böbrekleri ağrıyordu hem kanda hem idrarda çıkmıştı enfeksiyon, insallah öyle bişey değildir geçici biseydir hayırlısı olsun canımHadi yaaben kullanmıştım ağrı kesici. Dediğim gibi canım Rabbim ol derse olur..
Hayırlısı enfeksiyonmu bilmiyorum dün adetim bitti eşimle ilişki yaşandı ama ben çok kasılıyorum ilişki esnasında ağrılı oluyor malesef bu yüzden zorladımı anlamadım bugünde bi baktım devam ediyor sandım adetim meğer ne olduysa vajina iç kısmında yara şişlik gibi bişey var damla damla kan geliyor batma oluyor
Canım sanki idrar yaparken idrar yolu değilde vajina içindeki o dediğim şişkinlik yeri batma yapıyor sadece orayıda mesela peceteyle silerken çok azzzz miktarda damla halinde kırmızı renk geliyorIdrarda yanma oluyor mu canım annemin öyleydi böbrekleri ağrıyordu hem kanda hem idrarda çıkmıştı enfeksiyon, insallah öyle bişey değildir geçici biseydir hayırlısı olsun canım
Anladım canım muhtemelen tahriş olmuştur zorlandıysa insallah gecer sıkıntı yapma senCanım sanki idrar yaparken idrar yolu değilde vajina içindeki o dediğim şişkinlik yeri batma yapıyor sadece orayıda mesela peceteyle silerken çok azzzz miktarda damla halinde kırmızı renk geliyor
İnşallah canım benim.Anladım canım muhtemelen tahriş olmuştur zorlandıysa insallah gecer sıkıntı yapma sen
Bence yumurtalıkların büyüdüğü için ağrı yapıyor canım doktorumda dedi kasiklarin ağrır gaz sıkışması gibi olur ama bende hiç belirti olmadı şaşkınım herkes ağrı çekiyor bende tık yok herkesin bünyesi farklı demekkiİnşallah canım benim.
Canım bu arada dün klomen son günüydü bugünde adet ağrısı gibi ve ağrılarım oluyor kasıklarımda yumutalıklar büyüme yaptığı için mi ki ? Kiste dönüşme riskide var dimi pcos var bende![]()
Belkide psikolojik benimki çünkü enfeksiyon korkusundanda psikolojikmen dün az daha hastanelik olacaktım az daha zorlasaydımBence yumurtalıkların büyüdüğü için ağrı yapıyor canım doktorumda dedi kasiklarin ağrır gaz sıkışması gibi olur ama bende hiç belirti olmadı şaşkınım herkes ağrı çekiyor bende tık yok herkesin bünyesi farklı demekki
Evet ya doğru söylüyorsun belkide psikolojikBelkide psikolojik benimki çünkü enfeksiyon korkusundanda psikolojikmen dün az daha hastanelik olacaktım az daha zorlasaydım
Ateşimi çıkıyor ? gözümü karariyo ? halsizleştimmi ? Bi yandanda kan geliyor ya şimdi düşcem bayılcam diye bi işin ucundan tutamadım dün. Çok evhamlı biriyim hadi hayırlısı![]()
öyle canım benim hayırlısıEvet ya doğru söylüyorsun belkide psikolojiksende rahat ol canım herşey olacağına varıyor valla yinede dikkatli ol
![]()
2 sene önce kullanmıştım iltihap var diye aynı anda ilaçta kullanmıştım fitil, antibiyotik ama faydası oldu mu tam hatırlamıyorum ama faydasını gören çok hatta bidaha başlamayı düşünüyorum bu aydan sonraKızlar soğan kürü kullanan varmı aranızda ?
Kaynattım bakalım bugün başlicam şifa olsun2 sene önce kullanmıştım iltihap var diye aynı anda ilaçta kullanmıştım fitil, antibiyotik ama faydası oldu mu tam hatırlamıyorum ama faydasını gören çok hatta bidaha başlamayı düşünüyorum bu aydan sonra
Şifa olsun inşallah ben ılık içtim canım çok sıcak değil çok soğukta değil, ılık için diye okumuştum canımKaynattım bakalım bugün başlicam şifa olsunSıcak içebilirmiyim ?
6 yumurta olmasına rağmen benim de ağrım olmadı hiç hatta yumurta büyümedi mi diye korkmuştumBence yumurtalıkların büyüdüğü için ağrı yapıyor canım doktorumda dedi kasiklarin ağrır gaz sıkışması gibi olur ama bende hiç belirti olmadı şaşkınım herkes ağrı çekiyor bende tık yok herkesin bünyesi farklı demekki
Kimisi içilmiyor bide bulandırıyor diyor ama bana her hangi kötü koku kötü tat vermedi canım bu kür acaba düzgün yapmadım mı ?Şifa olsun inşallah ben ılık içtim canım çok sıcak değil çok soğukta değil, ılık için diye okumuştum canım
Bende aynen öyle düşündüm dedim ağrı sızı yok hiç büyümedi mi acaba ama büyümüşler çok şükür6 yumurta olmasına rağmen benim de ağrım olmadı hiç hatta yumurta büyümedi mi diye korkmuştum
Evet bazılarına çok kokuyo mide bulandiryor diyorlar ama bende çok rahat içtim hiç rahatsız etmedi beni bende o şekilde yaptım canım sabah akşam aç karnına içtim her seferinde taze soğandan yaptım bekletilmiş soğan suyunu içmeyin diyorlarKimisi içilmiyor bide bulandırıyor diyor ama bana her hangi kötü koku kötü tat vermedi canım bu kür acaba düzgün yapmadım mı ?
2 su bardağına 1 orta boy soğani koydum kaynattim ağzı kapalı 5 dakika kaynadı