Aynen canım.Evet bazılarına çok kokuyo mide bulandiryor diyorlar ama bende çok rahat içtim hiç rahatsız etmedi beni bende o şekilde yaptım canım sabah akşam aç karnına içtim her seferinde taze soğandan yaptım bekletilmiş soğan suyunu içmeyin diyorlar
Öyle mi hadi hayırlı haberlerle gel inşallahAynen canım.
Bu arada doktorum randevuyu öne aldı yarın kontrole gidicem inşallah önemli bişey değildir. Bi yandan yumurtalıklara baktırırım bakalım
İnşallah canımÖyle mi hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Yumurtalarımdan biri 22 mm olmş çatlatma iğnesini bu akşam vurucam hayırlısıyla.. Sende durum ne sıkıntı çıkmadı inşallahBende ayın 30 başladım 5 gün kullandım günde 2 tane canım yarın kontrol günüm kasıklarım b gün çok agrıyor ovulasyon pik gösteriyor bakalım yarın doktor ne diyecek ama çok kasık agrısıda iyiye işaret değil hakkımızda hayırlısı
Bende şu an artık bir şey yok canım kasık agrılarım geçti adeti bekliyecemYumurtalarımdan biri 22 mm olmş çatlatma iğnesini bu akşam vurucam hayırlısıyla.. Sende durum ne sıkıntı çıkmadı inşallah
Hayırlısı olsun hepimiz için ama bende de ağrı falan yok.iğneden sonra bakalm nolcakKızlar ne yapıyorsunuz durumunuz nasıl bende bü gün bütün belirtiler gitti bat gününü bekliyecem
Ben iğne yapmadım canım yumurtlama zamanında çok kasıklarım agrıdı belim çok agrıdı o kadar başka belirti yok inşallah iğne iyi gelir sana bebişini kucagına alırsınHayırlısı olsun hepimiz için ama bende de ağrı falan yok.iğneden sonra bakalm nolcak
Amin isteyen herkes içinBen iğne yapmadım canım yumurtlama zamanında çok kasıklarım agrıdı belim çok agrıdı o kadar başka belirti yok inşallah iğne iyi gelir sana bebişini kucagına alırsın
Aşılama için mi iğneyi dün gece vur dediBişi sorucam bide.. Bugün saat 1 de iğneyi verdi doktor akşam vur dedi. Ben hala vurmadım saati önemli mi.. 11 gibi vurmayı düşünüyorum çünkü
Klomen mi kullandın tatlımKızlar ben bugün doktora gittim sağda 3 yumurtam solda 2 yumurtam var soldaki yumurtalarım daha iyimis bugün yarın çatlar dedi iğnede vermedi geçen ay da vermemişti rahim kalınlığıda gayet iyi dedi kasıklarda ağrı yapabilir dolgunluk hissi olabilir dedi Ama bende hiç bi belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun
Çatlatma sadeceAşılama için mi iğneyi dün gece vur dedi
Bişey olmaz ona göre 36 sonra ilişki olması gerçekÇatlatma sadece
Evet canım klomen kullandımKlomen mi kullandın tatlım
İğneği kaçıncı gün vurdunEvet canım klomen kullandım
Bana iğne vermedi canım geçen ayda klomen kullandım Ozaman da iğne vermemişti kendiliğinden çatladı ama döllenmedi, bu ay da iğne vermedi beklemedeyim şuan doktorun dediği günleri değerlendiriyoruzİğneği kaçıncı gün vurdun
Kaç günün var testeBana iğne vermedi canım geçen ayda klomen kullandım Ozaman da iğne vermemişti kendiliğinden çatladı ama döllenmedi, bu ay da iğne vermedi beklemedeyim şuan doktorun dediği günleri değerlendiriyoruz
Daha 2 hafta var canım iğne olamadığım için adet gününe kadar hesaplıyorumKaç günün var teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?