• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı klomene başlıyanlar

Yok kuzum çatlatma iğnesi vermedi, biz 6 aydır deniyoruz estradiol 25, amh 2.25 çıktığı için sanırım hemen klomene başlattı, ilaç bittikten 4 gün sonra diğer adet dönemine kadar her gün ilişki dedi , ben de ovulasyonla takip etmeyi düşündüm ama bilmiyorum..
AMH ın iyi aslında fsh mı yüksek senin e2 düşük sanki biraz... Belki kontrolde verir canım benim ki de 2. Kontrolde verdi iğneyi

doktorum bana da bugün klomen verdi günde iki defa tok, amh 2.17 çıktı, 5 gün kullandıktan sonra her gün ilişki dedi , iki günde bir mi doğru yoksa her gün ilişki kafam çok karıştı 🤕
Canım hergün olmaz bir gün yap bir gün yapma banyoda kalırsın bu gün doktor fan geldim öy söyledi

Evet cagirmadi bende onun için ekstra ovulasyonla takip edeyim dedim,pik olduğu ve ertesi 3 gün mu arka arkaya ilişki olması gerekiyor ?
Çok iyi yaparsın doktor kontrole çağırmadıysa ovulasyon testiyle takip et evet genelde 3 gün arka arkaya ilişki olsun diyorlar ama eğer eşinde sıkıntı varsa gün aşırı dene spermin daha kaliteli birikmesi için

Bu gün doktora gittim yumurta kontrolü için bir tane tek yumurta var oda 21 mm dedi bu gün yarın çatlar ama benim hiç ümidim yok kızlar 😢

Bu gün doktora gittim yumurta kontrolü için bir tane tek yumurta var oda 21 mm dedi bu gün yarın çatlar ama benim hiç ümidim yok kızlar 😢
Sakın öyle düşünme ihtiyacımız olan sadece 1 adet yumurta 1 adet sperm umutsuz olma inşallah hayirli sonuçlar alırsın catlatma iğnesi vermedi sanırım

İnşallah canım yarın öbür günü değerlendir dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun benim olmasada seninki olsun
Banada dün (salı) perşembe c.tesi degerlendir dedi inşallah ikimizinkide olur birbirimize güzel haberler veririz, Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Çok iyi yaparsın doktor kontrole çağırmadıysa ovulasyon testiyle takip et evet genelde 3 gün arka arkaya ilişki olsun diyorlar ama eğer eşinde sıkıntı varsa gün aşırı dene spermin daha kaliteli birikmesi için
Yok kuzum eşimin sonuçları normal çıktı şükür.

Senin yumurta ların kaç mm belirti varmı canım
Hiç belirtim yok ya ilginç doktorum dedi kasiklarin ağrır gaz sıkışması olabilir doluluk hissi olabilir dedi Ama hiç belirti yok solda 2 adet 19mm sağda 3 adet 13mm 14mm soldakiler daha iyi dedi

Hiç belirtim yok ya ilginç doktorum dedi kasiklarin ağrır gaz sıkışması olabilir doluluk hissi olabilir dedi Ama hiç belirti yok solda 2 adet 19mm sağda 3 adet 13mm 14mm soldakiler daha iyi dedi
Canım bende çatlamasını bekliyorum ama tık yok hayırlısı olsun ne yapalım elden birşey gelmiyor veren allah alan allah sabırdan başka birşey yok

Canım bende çatlamasını bekliyorum ama tık yok hayırlısı olsun ne yapalım elden birşey gelmiyor veren allah alan allah sabırdan başka birşey yok
Kesinlikle öyle canim bende şimdi tam çatladığını anlayamiyorum ilişki sonrasıda akıntı oluyor acaba çatladımı diyorum emin olamıyorum keşke ovulasyon testi alsaydım en azından o şekilde takip edersin

Back
X