Bende 3 gün sonra başlıyorum hayırlısıylaAralık ayı klomene başlıyanlar bu başlıkta toplanalım ben bu gün başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 3 gün sonra başlıyorum hayırlısıylaAralık ayı klomene başlıyanlar bu başlıkta toplanalım ben bu gün başladım
Bu kürü detaylı açıklayabilir misiniz acabaBirde ben bal tarçın çörek otunada bügün başladım bende yumurta az bundan önceki gebeliğim bu kürden oldu
Canım benimde adetim düzensiz ama yine verdiArkadaşlar ben doktora gidecem adetim cok düzensiz bana da klomen verir mi yoksa adeti düzenlyelim sonra çoçuk dene mi der ben hemen bana klomen versin istiyorum
Canım bu kürün tarifini sana verecem ben bu ay klomenle kullandım yarın doktora gideceğim eğer sorun yoksa sana da derim klomenle kullan bende bu ay berabar denedim ilk defa inşallah bir skıntı çıkmazBu kürü detaylı açıklayabilir misiniz acaba
Benimde bugün bitti sonu içtim bakalım olucak mıyız haberleşelim hangimiz önce olursakyok canım daha dün bitti tarlusal 1 hafta içinde olurum heralde.
Bende Adet düzensizliği için gittim bi kaç test istedi ona göre veriyor ilaç umarım güzel sonuçların çıkarArkadaşlar ben doktora gidecem adetim cok düzensiz bana da klomen verir mi yoksa adeti düzenlyelim sonra çoçuk dene mi der ben hemen bana klomen versin istiyorum
Benmde adetim düzensiz iki aydır adet olmuyorum idrarım negatif çıkıyorBende Adet düzensizliği için gittim bi kaç test istedi ona göre veriyor ilaç umarım güzel sonuçların çıkar![]()
Ben kendim alıp kullansam iğnesiz iie yarar mı acabaCanım benimde adetim düzensiz ama yine verdi
İnşallahh canım benim tez zamanda kavuşuruz umarımCanım bu kürün tarifini sana verecem ben bu ay klomenle kullandım yarın doktora gideceğim eğer sorun yoksa sana da derim klomenle kullan bende bu ay berabar denedim ilk defa inşallah bir skıntı çıkmaz
Bende bi ay olmadım zaten düzensizdi bu kasımda hiç olmadım onun için hormon testi filan istedi bendenBenmde adetim düzensiz iki aydır adet olmuyorum idrarım negatif çıkıyor
Onu bilmiyorum canım hormonların nasıl sıkıntı yoksa olabilirBen kendim alıp kullansam iğnesiz iie yarar mı acaba
canım reçetesiz satılmıyor alamazsın zaten istesende. doktor yazmak zorunda.Ben kendim alıp kullansam iğnesiz iie yarar mı acaba
İnşallah canım hakkında hayırlısı olurKızlar ben bugün doktora gittim sağda 3 yumurtam solda 2 yumurtam var soldaki yumurtalarım daha iyimis bugün yarın çatlar dedi iğnede vermedi geçen ay da vermemişti rahim kalınlığıda gayet iyi dedi kasıklarda ağrı yapabilir dolgunluk hissi olabilir dedi Ama bende hiç bi belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun
Ayın 30 unda başladım 5 gün kullandım 8 gün oldu ve kasıklarım da ağrı var benmSende klomen kullandın kaçıncı günün bugün
Bişey diycem yine bi tablo falan mı yapsın ilk sayfaya canım. SAT Klomen başlama tarihi sonuç gibi :)Aralık ayı klomene başlıyanlar bu başlıkta toplanalım ben bu gün başladım
Bende ayın 30 başladım 5 gün kullandım günde 2 tane canım yarın kontrol günüm kasıklarım b gün çok agrıyor ovulasyon pik gösteriyor bakalım yarın doktor ne diyecek ama çok kasık agrısıda iyiye işaret değil hakkımızda hayırlısıAyın 30 unda başladım 5 gün kullandım 8 gün oldu ve kasıklarım da ağrı var benm
Bende perşembe tekrar gidicem inşallah ikimiz içinde her şey normaldirBende ayın 30 başladım 5 gün kullandım günde 2 tane canım yarın kontrol günüm kasıklarım b gün çok agrıyor ovulasyon pik gösteriyor bakalım yarın doktor ne diyecek ama çok kasık agrısıda iyiye işaret değil hakkımızda hayırlısı