Sağol canım inşallah bi yandan tedirginim tüplerde mi sıkıntı var diye, ama benim yumurtlamada sıkıntılıydı ins direnci vardı bende desteksiz yumurtlama göremiyordum bakalım sonuç ne olacakHayırlısı olsun canım inşallah hayırlı sonuç alırsın Allah büyük
İns direnciniz yüksek mi? Benim en son 2 ye düşmüştü ilaç içmiyorum o yüzden. Benzer ilaçları vermişiz size de doktorunuz inşallah faydasını görürüz. Ben iğneyi dün vuruldum dün kasıklarım ağrıdı baya ama bugün bişi yok pek bakalım ilerleyen günler nasıl geçecekBenim de 4. Gün progestan ve estrofem ve matofin kullanıyorum insülin direncim var kasıklarım da ağrılarım var ilk günden beri ama bugün daha da ağrılarım var iğneden dolayı ishalim ve beyaz kıvam da akıntım şeffaf akıntılarım oluyor ara ara bugün belim de ağrıyor allahım hayırlı kapılar açsın ilk iğnem ilkte tutsun inşllah
Evet pko dolayı insülin direncim varmıs bu da yumurta tembelleşmesine neden oluyormus doktorum matofin verdi glifor kullanan da var bakalım hayırlısı olsun inşllah gebe kalırız çabalarımız boşa gitmezİns direnciniz yüksek mi? Benim en son 2 ye düşmüştü ilaç içmiyorum o yüzden. Benzer ilaçları vermişiz size de doktorunuz inşallah faydasını görürüz. Ben iğneyi dün vuruldum dün kasıklarım ağrıdı baya ama bugün bişi yok pek bakalım ilerleyen günler nasıl geçecek
İnşALLAH teşekkür ederim bilginiz içinBitmeden gelmez canım bitsin gelir 3-4 güne
Hımm bende yarın biter dostinex var sonra birde vitamin verdi art-med diye onu kullanıcam bakalımevet canım ben bugün sonuncuyu içeceğim artık tarlusalda. 5.günde klomene başlayacağım günde 2 tane olacak şekilde.
Bende hala bi belirti yok yarın sabah kontrolüm var bakalım büyümüş mü yumurtalarKızlar nasılsınız benim çok karnım agrıyor yumurtalıklarım çok agrıyor siz nasılsınız
Benimde çarşanba gün kontrolüm ama gaz gibi karnımın altı agrıyor kist olmasından korkuyorumBende hala bi belirti yok yarın sabah kontrolüm var bakalım büyümüş mü yumurtalar
Adet oldun mu merak ettimevet canım ben bugün sonuncuyu içeceğim artık tarlusalda. 5.günde klomene başlayacağım günde 2 tane olacak şekilde.
Inşallah olmamıştır benide haberdar etBenimde çarşanba gün kontrolüm ama gaz gibi karnımın altı agrıyor kist olmasından korkuyorum
Ederim sende belirti yokmu canım ben ilk defa kullanıyorum yumurtlama belirtisi hiç yok bendeInşallah olmamıştır benide haberdar et
İnşallah hayırlı haberle gelirsin canım bat ne zamanBende kasımın 25 de iğnemi oldum adet günümü bekliyorum
Sende klomen kullandın kaçıncı günün bugünBende bugün kontrole gittim iki yumurta varmış biri 12 biri 15 mm olmş çatlatma iğnesi vermedi perşembe yine gel dedi.. Galiba büyüme az olmş
Hiç ama hiç yok herşey normal geçen ay da böyle olmuştu bakalım yarın belli olurEderim sende belirti yokmu canım ben ilk defa kullanıyorum yumurtlama belirtisi hiç yok bende
Inşallah hayırlı haberler alırsınBende kasımın 25 de iğnemi oldum adet günümü bekliyorum
yok canım daha dün bitti tarlusal 1 hafta içinde olurum heralde.Adet oldun mu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?