• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı klomene başlıyanlar

Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı sonuç alırsın Allah büyük ❤️
Sağol canım inşallah bi yandan tedirginim tüplerde mi sıkıntı var diye, ama benim yumurtlamada sıkıntılıydı ins direnci vardı bende desteksiz yumurtlama göremiyordum bakalım sonuç ne olacak

Benim de 4. Gün progestan ve estrofem ve matofin kullanıyorum insülin direncim var kasıklarım da ağrılarım var ilk günden beri ama bugün daha da ağrılarım var iğneden dolayı ishalim ve beyaz kıvam da akıntım şeffaf akıntılarım oluyor ara ara bugün belim de ağrıyor allahım hayırlı kapılar açsın ilk iğnem ilkte tutsun inşllah

Benim de 4. Gün progestan ve estrofem ve matofin kullanıyorum insülin direncim var kasıklarım da ağrılarım var ilk günden beri ama bugün daha da ağrılarım var iğneden dolayı ishalim ve beyaz kıvam da akıntım şeffaf akıntılarım oluyor ara ara bugün belim de ağrıyor allahım hayırlı kapılar açsın ilk iğnem ilkte tutsun inşllah
İns direnciniz yüksek mi? Benim en son 2 ye düşmüştü ilaç içmiyorum o yüzden. Benzer ilaçları vermişiz size de doktorunuz inşallah faydasını görürüz. Ben iğneyi dün vuruldum dün kasıklarım ağrıdı baya ama bugün bişi yok pek bakalım ilerleyen günler nasıl geçecek

İns direnciniz yüksek mi? Benim en son 2 ye düşmüştü ilaç içmiyorum o yüzden. Benzer ilaçları vermişiz size de doktorunuz inşallah faydasını görürüz. Ben iğneyi dün vuruldum dün kasıklarım ağrıdı baya ama bugün bişi yok pek bakalım ilerleyen günler nasıl geçecek
Evet pko dolayı insülin direncim varmıs bu da yumurta tembelleşmesine neden oluyormus doktorum matofin verdi glifor kullanan da var bakalım hayırlısı olsun inşllah gebe kalırız çabalarımız boşa gitmez

Kızlar nasılsınız benim çok karnım agrıyor yumurtalıklarım çok agrıyor siz nasılsınız

Bende bugün kontrole gittim iki yumurta varmış biri 12 biri 15 mm olmş çatlatma iğnesi vermedi perşembe yine gel dedi.. Galiba büyüme az olmş

Arkadaşlar ben doktora gidecem adetim cok düzensiz bana da klomen verir mi yoksa adeti düzenlyelim sonra çoçuk dene mi der ben hemen bana klomen versin istiyorum

Back
X